Invitasjon til leverandørkonferanse – støttesystemer for måleravlesning, eiendomstaksering og avtalehåndtering for eiendomsavgifter

Information

1/11/2017 9:43 AM (GMT+01:00)

Buyer

Trondheim kommune Trondheim kommune
Marianne Stålaker Marianne Stålaker
Postboks 2300 Sluppen
7004 Trondheim
Norway
942 110 464

Short description

Trondheim kommune (omfatter også Klæbu kommune fra 1.1.2020) inviterer med dette til leverandørkonferanse for potensielle leverandører av ett eller flere støttesystemer for håndtering av kommunens tjenester og prosesser relatert til eiendomsavgifter. Leverandørkonferansen avholdes for å kartlegge innen hvilke områder det finnes gode og innovative produkter som kan støtte hele eller deler av behovet relatert til håndtering av eiendomsavgiftene. Innspill som kommer fra leverandørene vil bli benyttet til å vurdere hvordan en eventuell anskaffelse skal deles opp og om det er hensiktsmessig å benytte/videreutvikle egne fellesløsninger til å dekke deler av behovet innenfor eiendomsavgiftene eller om dette dekkes godt av de aktuelle løsningene.

Se vedlagte dokumenter for utfyllende informasjon.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Invitasjon til leverand%C3%B8rkonferanse.pdf 109 KB
Svarskjema - leverand%C3%B8rkonferanse.docx 20 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00