Rammeavtale på datasenter infrastuktur

Information

Open procedure
12/15/2016 9:03 AM (GMT+01:00)
1/30/2017 12:00 PM (GMT+01:00)
1/23/2017 12:00 AM (GMT+01:00)

Buyer

Statens kartverk Statens kartverk
Gro Bakke Gro Bakke
Hønefoss
3507 Hønefoss
Norway
971 040 238

Closing date has passed.

Short description

Oppdragsgiver, skal inngå rammeavtale på datasenterinfrastruktur og relaterte produkter.

Avtalen skal dekke produktområde som beskrevet under Bilag 3 Kundens tekniske plattform og omfatter dermed både maskinvare, programvare og relaterte produkter som understøtter datasenterinfrastrukturen, med mindre programvaren er dekket av andre (ramme)avtaler.

Rammeavtalen omfatter ikke bygningstekniske løsninger, herunder strøm, kjøling, brannsikring og tilsvarende.

Oppdragsgiver ønsker å inngå rammeavtale med én forhandler og kompetansepartner som kan være rådgiver og totalleverandør. Av hensyn til blant annet forutsigbarhet, stabilitet og enkel drift skal utstyrsporteføljen være så homogen som mulig.

Oppdragsgiver har til enhver tid et mål om å ha et begrenset sett med produkter innenfor samme funksjonelle område og at teknologien benyttes på en standardisert måte. Det er derfor stort fokus på å bygge en enhetlig og standardisert infrastruktur. Det er samtidig et mål å ta i bruk ny funksjonalitet som er kostnadseffektiv og

arbeidsbesparende i drift. Det er videre stort fokus på ytelse, skalerbarhet og utnyttelsesgrad på infrastrukturen.

Oppdragsgiver innehar god kompetanse på produktområder som inngår i forespørselen, men er allikevel avhengig av en leverandør som har tyngde inn mot produsenter og/eller underleverandører. Leverandøren må ha stor bredde i produktporteføljen og produkter fra ulike produsenter. Det er også viktig at leverandøren både har stor bredde- og spisskompetanse på de ulike produkter og produktområder som er relevante for forespørselen. Det er viktig at ny infrastruktur understøtter eksisterende kompetanse hos oppdragsgiver.

I Bilag 1 kapittel 2 beskrives eksempelprodukter. Dette brukes for prissammenligning ved evaluering av tilbudene.

Mer informasjon om anskaffelsens formål og omfang er tatt inn i bilag 1 Kravspesifikasjon.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00