Anskaffelse kirurgi 2017

Information

12/14/2016 4:52 PM (GMT+01:00)

Buyer

Sykehuspartner HF Sykehuspartner HF
Rolf Ruth Rolf Ruth
Postboks 3562
3007 Drammen
Norway
991324968

Short description

Helse Sør-Øst RHF har ansvar for å sørge for et tilbud av kirurgiske tjenester til innbyggerne i regionen. I tillegg til de tjenester våre egne helseforetak leverer, ønsker Helse Sør-Øst RHF å inngå avtaler om leveranse av kirurgiske tjenester fra private leverandører. Sammen skal dette bidra til å oppfylle Helse Sør-Øst RHF sitt ”sørge for” ansvar i regionen, redusere ventetider og gi pasientene en økt valgfrihet. Pasientinntak for kirurgiske tjenester skal hovedsakelig skje etter henvisning fra de som har henvisningsrett innenfor primærhelsetjenesten og fra private spesialister. I tillegg vil helseforetakene for enkelte områder kunne henvise direkte.

Ettersom dagens avtaler med private kommersielle leverandører for kirurgiske tjenester utløper 31.12.17 må det i forkant av en ny anskaffelse gjennomføres en ny behovsvurdering for området. Anskaffelsen er tenkt å omfatte operasjoner/undersøkelser og preoperative konsultasjoner som ikke fører til operativ behandling. Basert på data om fristbrudd, ventetider og volum i Helse Sør-Øst, samt politiske og faglige føringer er følgende fagområder identifisert:

Generell kirurgi

Ortopedi

Urologi

Plastikk kirurgi

Fordøyelsessykdommer

Øyesykdommer

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00