Robust mobilt helsenett

Information

11/29/2016

Buyer

Nasjonal IKT HF Nasjonal IKT HF
Kjetil Sønvisen Kjetil Sønvisen
Møllendalsveien 68A
5009 Bergen
Norway
913454405

Short description

Dagens løsning for mobil tilgang til helsenettet fra ambulanser (bil, båt, luft) og andre ambulerende helsetjenester er mindre robust enn ønskelig. Med bakgrunn i dette har Nasjonal IKT, på vegne av helseforetakene, startet et prosjekt for å vurdere et mer robust mobilt helsenett. Det vil også være viktig å kunne differensiere løsningene etter ulike behov og geografiske utfordringer.

For å kunne levere en mer robust løsning vil det være behov for flere (min 2) mobilnett og helst støtte for flere kommunikasjonsbærere. Det vil både være behov for infrastrukturløsninger med autentiserings-/autorisasjonsmekanismer, kommunikasjonsutstyr i fartøyene som kan utnytte løsningene og abonnement for datatrafikk/tale, samt drift og forvaltning av løsningene.

I tillegg til utstyr for montering i fartøy vil det også finnes bærbart utstyr. Dette utstyret er tiltenkt ulik bruk, eksempelvis for ambulansepersonale som forlater fartøy eller hjemmesykepleier hjemme hos pasient.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

04 72 10 18 80 0
Mercell Holding AS | Karihaugveien 89, 1086 OSLO, Norway