Oppgradering av Sarpsborg bussterminal

Information

Competitive dialogue
10/27/2016 1:32 PM (GMT+02:00)
1/24/2017 12:00 PM (GMT+01:00)

Buyer

Østfold Fylkeskommune Østfold Fylkeskommune
Åse Barsnes Skattum Åse Barsnes Skattum
Oscar Pedersens vei 39
1706 SARPSBORG
Norway
974 644 584

Closing date has passed.

Short description

Anskaffelsen gjelder oppgradering av Sarpsborg bussterminal

Oppdragsgiver

Østfold fylkeskommune har ca. 2500 ansatte, og har som hovedoppgave å være en regional utviklingsaktør. Østfold fylkeskommune har bl.a. ansvar for videregående opplæring, tannhelse, kulturtiltak, miljøvern, kollektivtransport og fylkesveier, næringsutvikling og fylkesplanlegging. Østfold fylkeskommune arbeider for å skape en helhetlig og ønsket samfunnsutvikling i fylket. Østfold kollektivtrafikk er en virksomhet i Østfold fylkeskommune med ansvar for planlegging, koordinering, bestilling og markedsføring av kollektivtrafikken i Østfold. Alle tilbud, med unntak av togtilbudet, utføres av ulike selskap som kjører på oppdrag for Østfold kollektivtrafikk. I 2015 ble det foretatt 7,6 millioner lokale bussreiser i Østfold. Virksomheten har om lag 20 ansatte og en årlig omsetning på ca kr 450 mill. Mer informasjon finnes på www.ostfold-kollektiv.no.

Alternative tilbud

Alternative tilbud aksepteres ikke. Eventuelle tilbud på andre løsninger enn de som er angitt i konkurransegrunnlaget, vil derfor bli behandlet som tilbud med avvik, jf. pkt. 1.2.1.1 ovenfor.

Språkkrav

Tilbud med tilhørende dokumentasjon skal utformes på norsk.

Norsk skal også benyttes under gjennomføringen av kontrakten.

Tilbudsfrist: 24.01.2017 12:00

Befaring/ tilbyderkonferanse

Det vil bli avholdt befaring den 3.november klokken 14.00. Befaring vil finne sted ved Sarpsborg bussterminal.

Tilbydere som vil delta må oppgi antall deltagere per e-post til aasska@ostfoldfk.no

Kort beskrivelse av prosjektet

Oppgradering av Sarpsborg bussterminal med ny belysning, tilrettelegging av publikumsareal, kunstprosjekt, tilrettelegging for sykkelparkering, universell utforming og en del grunnarbeid/asfaltering.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00