Rammeavtale for kjøp av møbler, tepper og belysning til bruk i arealer for det Kongelig Norske Utenriksdepartement

Information

Open procedure
10/26/2016 10:29 AM (GMT+02:00)

Buyer

Utenriksdepartementet Utenriksdepartementet
Lise Rypdal Lise Rypdal
Pb 8114 Dep
0032 Oslo
Norway
974 761 424

Assignment text

Utenriksdepartementet ønsker å inngå en rammeavavtale med én leverandør om kjøp av møbler, tepper og belysning og evevntuelle andre objekt som er nødvendig for at representasjonsareal skal være hensiktsmessig utstyrt, med det formål å dekke oppdragsgivers behov for kostnads- og miljøeffektive anskaffelser i avtaleperioden. Møblene skal hovedsakelig benyttes på utenriksstasjonene, men departementet ønsker også opsjon på innkjøp av møbler til UDs lokaler i Norge ved behov. I tillegg vil stasjonene selv kunne gjøre avrop på avtalen for hensiktsmessig møblering der dette ikke kan anskaffes lokalt.

Møbler blir i denne konkurransen benyttet som en fellesbetegnelse for møbler, tepper og belysning, samt eventuelle andre objekt som er nødvendig.

Oppdragsgiver ønsker en rammeavtale med én leverandør som er totalleverandør og kan levere et bredt spekter av ulike typer møbler og design som skal kunne benyttes i ulike typer tjenesteboliger/ representasjonslokaler verden over, og i Norge. Samtlige møbler skal ha tidmessig design og en utforming og kvalitet som avspeiler nordisk kultur og identitet og som forholder seg til det konsept og den beskrivelsen UD sine konsulenter utfører. Utvalget skal også være av en slik kvalitet at møblene skal kunne brukes i spesielt utfordrende klimasoner.



Kontraktstildeling
Tittel: Rammeavtale for kjøp av møbler, tepper og belysning til bruk i arealer for det Kongelig Norske Utenriksdepartement
Dato for kontraktstildeling: 10-10-2016
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Kontorrama AS, Brynsengfaret 6, 0667 Oslo, NO.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00