Fagsystem for håndtering av næringskunder

Information

Competitive dialogue
10/18/2016 1:14 PM (GMT+02:00)
11/4/2016 12:00 PM (GMT+01:00)

Buyer

BIR AS BIR AS
Kenneth Sørsdal Kenneth Sørsdal
Conrad Mohrsvei 15
5892 Bergen
Norway
983495400

Closing date has passed.

Short description

Pr i dag er det kun privathusholdning som er tilknyttet bossnettet. Tildeling av tilgang for bruk av bossnettet, registrering av mengder og fakturering blir derfor ivaretatt av BIR Privat AS og deres dataverktøy.

BIR Nett skal i nær fremtid knytte til seg næringskunder i samsvar med bystyrets vedtak om at bossnettet skal være grunnstrukturen for oppsamling og innsamling av avfall i Bergen sentrum, der det er forutsatt at 50% av inntektene til BIR Nett skal genereres fra næringskunder.

I korte trekk går forretningsmodellen ut på at BIR Nett skal selge transporttjenester i bossnettet til BIR Privat (husholdning, som før) og private avfallsaktører. De private avfallsaktørene vil så selge sine tjenester til sluttkunder (næringsdrivende i nærheten av BIR Netts nedkast). Fulle containere med blandet avfall (privat/næring) vil bli fraktet til BIR Avfallsenergi hvor det vil bli behandlet. Avfallsaktøren vil med dette kjøpe en «all-inclusive» tjeneste som inkluderer transport i bossnettet, transport til behandling og behandling.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00