Modul for databasehåndtering og deling av digitaliserte histopatologiske snitt

Information

10/13/2016 3:48 PM (GMT+02:00)

Buyer

NTNU NTNU
Thomas Nerland Thomas Nerland
NTNU
7491 Trondheim
Norway

Assignment text

Histologilaboratoriet ved Institutt for laboratoriemedisin, barne og kvinnesykdommer ved Norges tekniske og naturvitenskapelige universitet, (NTNU) tilbyr tjenester innen histologi og histopatologi til forskere og undervisere ved Det medisinske fakultet, NTNU. Laboratoriet har ansvar for snittsamlinger som benyttes til undervisning av medisinstudenter og samlinger av forskningssnitt og TMA (tissue microarray)-samlinger for en rekke ulike forskningsgrupper ved NTNU.

Laboratoriet har en Olympus VS120 snittskanner og installerer en fluorescens modul (VS1205) i løpet av høsten 2016.

Histologilaboratoriet ønsker nå å gå til anskaffelse av et plattform for lagring og deling av digitale vevsnitt (rutinefarging, immunhistokjemiske og immunfluorensens/in situ hybridisering). Det er også ønskelig med en modul for manuell annotering av vevsmatriser (tissue microarrays (TMA)).

Det bør være mulighet for gradert tilgangs- og annoteringsrettigheter.

Det viktigste bruksområder er

1.Database for lagring og deling av histopatologiske snitt som brukes til undervisningen av medisinstudenter. Underviserne må kunne annotere/merke undervisningssnitt etter behov. Alle brukerne (studenter og undervisere) skal kunne få tilgang til samlingen fra egne enheter (PC, Mac, ulike nettbrett osv).

2.Lagring og deling av histopatologiske snitt for ulike forskningsprosjekter. Mulighet for å dele bilder med andre institusjoner.

3.Lagring og deling av TMA snitt med unike TMA-spot identitet, mulighet for annotering av individuelle TMA-spot og sporbarhet.

4.Mulighet for utbygging med modul for semiautomatisert/automastisert annotering av immunohistokjemiske markører/in situ hybridisering

Modulen må være kompatible med Olympus VSI-format med EFI (extended image focus).



Kontraktstildeling
Tittel: Kontrakt
Dato for kontraktstildeling: 25-10-2016
Antall mottatte tilbud: 1
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
PathXL Ltd., Unit 2, Innovation Centre. Northern Ireland Science Park, Queen’s Road., BT3 9DT Belfast, UK.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00