Entreprise - belysning, lyskilder/armatur og tilhørende elektrotjenester

Information

Competitive dialogue
9/21/2016 9:54 AM (GMT+02:00)

Buyer

NORSK LUFTFARTSSENTER BODØ AS NORSK LUFTFARTSSENTER BODØ AS
Åse Grønvik Strand Åse Grønvik Strand
Olav V gate
8004 BODØ
Norway
963933665

Assignment text

Norsk Luftfartsmuseum er i gang med å fornye den delen av museet som omhandler sivil luftfart. Et helt ny utstillingskonsept er under utvikling og design av en ekstern konsulent, i samarbeid med museet selv. Til å bygge, oppføre og levere de ulike ytelser som behøves til dette vil det bli inngått en rekke avtaler, flere av dem innenfor bygg/anlegg og tekniske tjenester.

Oppdragsgiver ønsker med dette å inngå avtale om installasjon og levering av belysning, herunder “teaterbelysning“ som er programmerbar, lyskilder/armatur, samt tilhørende elektrotjenester til den nye utstillingen om sivil luftfart. Oppdragsgivers kravspesifikasjon angis som en behovs- / funksjonsspesifikasjon på et overordnet nivå. Som ledd i tilbudsprosessen skal leverandøren utarbeide en konkret og detaljert løsningsbeskrivelse som svarer opp kravspesifikasjon. Arbeidet skal tilbys utført til fastpris.



Kontraktstildeling
Tittel: Belysning, lyskilder/armatur og tilhørende elektrotjenester
Dato for kontraktstildeling: 24-07-2016
Antall mottatte tilbud: 3
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Bright Norway AS, Brenneriv. 11, OSLO 0182, NO.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00