Telefonitjenester og sentralisert faksløsning

Information

Restricted procedure
9/16/2016 3:30 PM (GMT+02:00)
10/24/2016 12:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Skatteetaten Skatteetaten
Anna Sandman Anna Sandman
Postboks 9200 Grønland
0134 OSLO
Norway
974 761 076

Closing date has passed.

Short description

Det skal inngås én rammeavtale innen telefonitjenester og én rammeavtale innen sentralisert faksløsning som samlet skal dekke oppdragsgivers behov for (abonnement og telleskritt/bruk) innen følgende områder:

-Mobiltelefonitjenester

-SMS Gateway tjenester

-Opplysningstjeneste på mobil

-Fasttelefonitjeneste

-Fakstjeneste

-Relevante konsulentytelser

Skatteetaten hadde per 29. februar 2016 6745 ansatte. I dag er nevnte tjenester fordelt på to avtaler. Begge avtalene er inngått med TDC AS. Den første avtalen gjelder mobiltelefonitjenester, SMS Gateway tjenester og opplysningstjeneste på mobil. Den andre avtalen gjelder fasttelefonitjenester og fakstjenester. Eksisterende avtaleforhold utløper 31. mars 2017.

Oppdragsgiver har behov for å videreføre alle tjenestene som leveres gjennom dagens avtaler. Det forventes at den tradisjonelle fasttelefonitjenesten over tid fases ut og i stor grad erstattes av mobile enheter som mobiltelefon, nettbrett og bærbar pc, samt samhandlingstjenester som Skype, Jabber m.fl. Videre forventes det at tjenestene vil kunne benyttes i sømløse overganger mellom tilgjengelige bæretjenester som for eksempel fastlinjer/VoIP, mobilnett og Wifi.

Oppdragsgiver ønsker blant annet på denne bakgrunn nå å samle fast- og mobiltelefonitjenester, samt SMS Gateway og opplysningstjeneste i én avtale (delkategori 1) og fakstjeneste i en annen (delkategori 2).

Oppdragsgiver har til hensikt å inngå rammeavtale med én (1) leverandør for hver delkategori. Det er anledning til å søke om deltagelse i konkurransen for én eller begge delkategorier. Søkes det om deltakelse i begge konkurranser, vil søknaden bli vurdert for den enkelte delkategori uavhengig av den andre.

Rammeavtalene for hver delkategori vil ha en varighet på 2 år, regnet fra tidspunkt for avtaleinngåelse, med opsjon for oppdragsgiver om forlengelse med ett år av gangen, oppad begrenset til totalt to forlengelser. Rammeavtalenes maksimale varighet er følgelig 4 år.

Anskaffelsens samlede verdi estimeres til mellom NOK 50 og 70 millioner, regnet over en periode på 4 år, hvorav hovedparten av volumet gjelder telefoni, mens faks har en anslått verdi på kr. 100.000. Volum kan avvike i både positiv og negativ retning. Rammeavtalene gir oppdragsgiver rett, men ingen plikt til å tildele avrop innenfor rammeavtalene. Oppdragsgiver er ikke forpliktet til å avrope et bestemt omfang eller volum i rammeavtaleperioden.

Rammeavtalene vil være underlagt oppdragsgivers rammeavtale med bilag. Dokumentene vil bli sendt til kvalifiserte leverandører sammen med konkurransegrunnlaget.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00