Åpen anbudskonkurranse - bedriftstelefoniløsning, telefoniutstyr

Information

Open procedure
9/16/2016 2:30 PM (GMT+02:00)
10/31/2016 12:00 PM (GMT+01:00)

Buyer

Direktoratet for økonomistyring Direktoratet for økonomistyring
Terje Finstad Terje Finstad
Postboks 7154
0130 Oslo
Norway
986252932

Closing date has passed.

Short description

Direktoratet for økonomistyring (heretter DFØ) har som oppgave å styrke den statlige økonomistyringen og forbedre ressursutnyttelsen på området.

DFØ er en rådgiver for sentrale myndigheter innen statlig økonomistyring, og utfører forvaltningsoppgaver for alle statlige virksomheter. I tillegg leverer DFØ økonomitjenester til om lag 80 prosent av de statlige virksomhetene i Norge.

DFØ ønsker å ta i bruk kostnadseffektive og fremtidsrettede løsninger som best mulig kan dekke behovene til effektiv og pålitelig kommunikasjon både internt og eksternt. Formålet med anskaffelsen er å sikre pålitelige leveranser av telefoniløsning og telefoniutstyr som er av høy kvalitet og teknologisk blant de fremste som tilbys på markedet. DFØs målsetting er gjennom denne avtalen å få optimal kvalitet og funksjonalitet til lav pris.

DFØ vil gjennom denne konkurransen etterspørre tilbud knyttet til to områder, herunder bedrifttelefoniløsning og telefonutstyr. Hvert enkelt område er gjenstand for konkurranse. Leverandører kan derfor velge å levere tilbud som dekker ett eller begge områder. Hvert enkelt område evalueres separat.

DFØ har idag avtale med Telia: «Trådløs Bedrift». Denne avtalen ivaretar en mobiltelefoniløsning for alle ansatte, totalt nærmere 400 personer. Telia er også leverandør på smarttelefoner. Disse har vært byttet ut med et intervall på mellom 18-24 måneder.

«Trådløs bedrift» inneholder en ordning for sentralbordløsning. Denne benyttes til å håndtere vårt sentralbord i Oslo, samt en køordning for våre to kundesentre i Stavanger og Trondheim. Kundesentrene har daglig om lag 300 henvendelser hver på henholdsvis e-post og telefon. Fra mai i år tok kundesentrene i bruk en CRM løsning fra SuperOffice for å samle informasjon om statlige virksomheter, og henvendelser fra disse. Det er et mål å få til en integrasjon mellom CRM- og bedriftstelefoniløsningen.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Avtale.doc 143 KB
Konkurransegrunnlag - telefoni DF%C3%98.docx 84 KB
Rammeavtale.doc 151 KB
Telefoni_DF%C3%98_kravspek_v1.0.docx 119 KB
Vedlegg - Tilbyders forbehold og avvik.docx 15 KB
Vedlegg 4 Prisskjema_telefoni_DFO_v1.0.xlsx 44 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00