Mulighetsrommet for alternative teknologier på traktorer og andre motorredskaper i landbruket

Information

9/15/2016 4:18 PM (GMT+02:00)

Buyer

Miljødirektoratet Miljødirektoratet
Maria Kvalevåg Maria Kvalevåg
PB 5672 Sluppen
7485 Trondheim
Norway
999601391

Short description

Miljødirektoratet arbeider kontinuerlig med å oppdatere kunnskapsgrunnlaget for lavutslippsutvikling i klimapolitikken. En viktig del av kunnskapsgrunnlaget for Norges utslippsforpliktelser i internasjonale klimaavtaler er tiltaksanalyser av mulige reduksjoner i utslipp av klimagasser, tiltakskostnader og gjennomførbarhet av klimatiltak.

I forbindelse med dette arbeidet vil Miljødirektoratet utrede mulighetsrommet for reduserte klimagassutslipp ved alternativ teknologi på traktorer og andre motorredskaper i landbruket. Basert på motorstørrelse skal det gjøres en teknisk vurdering for alternative teknologier på traktorer og andre motorredskaper. Vi ønsker å få svar på hvilke traktorer (basert på motorstørrelse) og andre typer kjøretøy som benyttes i landbruket er det mest realistisk at kan gå over til lav eller nullutslipps-teknologi. Disse alternative teknologiene skal som et minimum vurderes:

•Hybrid

•El

•Hydrogen

•Biodrivstoff

•Biogass

•Multifuel

Som et minimum, skal leverandøren i tilbudet til denne konkurransen komme med et forslag om hvordan man vil gå frem for å utrede dette.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Oppdragsavtalen%20SSA-O%20Lavutslippsteknologi%20traktorer%202016.doc 237 KB
Konkurransegrunnlag%20Lavutslippsteknologi%20traktorer%202016.doc 106 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00