Læringsspill

Information

02 - Contract Notice
Negotiated procedure
3/13/2017 12:15 PM (GMT+01:00)
11/4/2016 12:00 PM (GMT+01:00)
10/26/2016 12:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Stortingets Administrasjon Stortingets Administrasjon
Morten Lauritzen Morten Lauritzen
971524960

Tender is cancelled

Short description

Stortinget skal anskaffe nytt/nye læringsspill til elever i ungdomsskolen og videregående. Dette eller disse spillene skal erstatte Stortingets nåværende læringsspill til videregående skole (Minitinget) og ungdomsskolen (valget er ditt), og være et supplement til Stortingets andre formidlingstilbud, herunder omvisninger og møter med representanter. Det legges ingen føringer for om det skal være to spill eller ulike versjoner/utgaver (eller lignende) av samme spill, men det skal være noe ulike tilbud for målgruppene videregående skole og ungdomsskolen. Spillet/spillene skal være Stortingets hovedtilbud til skoleklasser og skal gjennomføres i eksisterende rom i Stortingets lokaler. Målet med spillet/spillene skal være å gi elevene kunnskap om Stortinget, samt fremme engasjement for det norske demokratiet blant deltakerne. Læringsspillenes innholdsmessige og tekniske oppbygning skal tilrettelegge for dette. Spillet/spillene må være faglig relevant for elever. Det er viktig at elevene opplever oppgaven som motiverende, innholdet som tidsaktuelt og spillets infrastruktur som moderne og tiltalende.

Utviklingsløpet vil være slik at Stortinget utarbeider en overordnet kravspesifikasjon som tilbyder gir tilbud på og at leverandør deretter gjennomføres en detaljspesifisering sammen med Stortinget. Deretter følger en utviklingsfase, testfase og driftsfase.

Det skal også tilbys læringsspill som kan benyttes utenfor Stortingets lokaler. Dette skal tilbys på opsjon.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00