SMS Feiing i Fredrikstad

Information

9/7/2016 7:15 PM (GMT+02:00)

Buyer

Fredrikstad kommune Fredrikstad kommune
Hanne-Marit Kilberg Joneid Hanne-Marit K. Joneid
Postboks 1405
1602 Fredrikstad
Norway
940039541

Assignment text

Fredrikstad kommune har til intensjon å inngå en kontrakt med NORKART på tilleggsmodul til eksisterende programvare. Dette er en tilleggs modul til KomTek Feier som gjør det mulig for oss å varsle tilsyn og Feiing via SMS til eier eller regningsmottaker.

Formålet med anskaffelsen er å forbedre varsling om planlagt besøk og også dekke behovet for tettere dialog med innbygger. Dette vil øke antall treff ved besøk.

Løsningen må ta utgangspunkt i feieruter fra Komtek og kunne varsle hele eller deler av rute via SMS. Dette skal gjøres fra KomTek Feiing og det skal ligge logg pr. avtale på hva som er sendt ut på denne avtalen via SMS. Det skal også være mulig å se hvilke SMS som ikke har nådd frem til mottaker. Dette skal ligge på avtalen i KomTek.

Det skal kunne flettes inn data fra KomTek inn i SMS. Navn på eier, regningsmottaker, eiendomsbetegnelse og hva avtalen gjelder.

Telefonnummer skal kunne hentes fra Difi’s kontakt og reservasjonsregister, matrikkel, folkeregisteret og 1881.no



Kontraktstildeling
Tittel: SMS Feiing i Fredrikstad
Dato for kontraktstildeling: 18-09-2016
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
NORKART, Løkketangen 20 A, 1300 Sandvika, NO.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00