FDVU for sluser, enveisdører og tilsvarende produkter

Information

9/1/2016 2:32 PM (GMT+02:00)

Buyer

Avinor AS Avinor AS
Arild Langseth Arild Langseth
Postboks 150
2061 Gardermoen
Norway
985198292

Assignment text

Oppdragsgiver har i dag en avtale med Seca Solutions AS for forvaltning, drift, vedlikehold og utvikling (FDVU) av sluser, enveisdører og tilsvarende produkter som er produsert at KABA. Avtalen inkluderer også blant annet driftssupport, reservedeler og software, og omfatter alle produkter som er installert ved Avinors lufthavner. Seca Solutions AS har agentur på nevnte produkter i Norge, og det er ikke kjent for oppdragsgiver at det finnes andre leverandører som kan fylle Oppdragsgivers totale behov i kontrakten.

Denne intensjonskunngjøringen gjennomføres for å ivareta prinsipp om offentlighet, og for å sikre at oppdragsgiver ikke forbigår aktuelle leverandører i markedet. Andre aktører som mener de kan fylle kontraktens totale omfang bes ta kontakt for avklaring.

Dersom Oppdragsgiver ikke mottar aktuelle henvendelser innen 14 dager fra kunngjøringsdato, vil det blir inngått ny avtale med eksisterende leverandør.



Kontraktstildeling
Tittel: FDVU for sluser, enveisdører og tilsvarende produkter
Dato for kontraktstildeling: 08-08-2016
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Seca Solutions AS986957189, Strandsvingen 4, 4032 Stavanger, NO.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00