Konsekvensutredning av tiltak som kan redusere flomutfordringer i Gudbrandsdalen

Information

Open procedure
10/4/2016 9:43 AM (GMT+02:00)

Buyer

Oppland Fylkeskommune Oppland Fylkeskommune
Elisabeth Lande Elisabeth Lande
Kirkegata 76
2626 Lillehammer
Norway
961 382 335

Short description

I arbeidet med regional plan for Gudbrandsdalslågen med sidevassdrag (heretter kalt RPL) søker en å komme fram til tiltak som skal redusere flom- og skredskader. Alle større konkrete tiltak i og langs Gudbrandsdalslågen, samt større konkrete tiltak i sidevassdrag som det jobbes med, skal vurderes for å se hvilken mulig konsekvens de har på flomsikkerhet, næringsliv, landskapsbilde, nærmiljø og friluftsliv, naturmangfold, kulturmiljø og naturressurser.

Det skal foretas en konsekvensvurdering av 24 tiltak i og langs Gudbrandsdalslågen, og 20 tiltak i tilløpselver til Gudbrandsdalslågen. Formålet med anskaffelsen er å få en overordnet en beskrivelse av mulige effekter det enkelte tiltak kan ha på tema som flomsikringseffekt (gjelder kun tiltak i sidevassdrag), hydrologi, erosjon og sedimenttransport, landskap, naturmiljø, naturmangfold, kulturminner, forurensning, næring og samfunn.

Oppdraget skal være fullført 1.april 2017.Se vedlagt kravspesifikasjon for ytterligere beskrivelse av oppdraget.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00