Finsnekkerarbeider i Georg Sverderups Hus

Information

Competitive dialogue
8/17/2016 10:11 AM (GMT+02:00)
9/8/2016 12:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Universitetet i Oslo Universitetet i Oslo
Christina Victoria Eckhoff Christina Victoria Eckhoff
Postboks 1077 Blindern
0316 Oslo
Norway

Closing date has passed.

Short description

Georg Sverdrups hus er UiOs storstue og et signalbygg på Campus Blindern. Det oppgraderes i disse dager til et bibliotek som kan tilby moderne og fremtidsrettet fasiliteter knyttet til læringsmiljøet. Store deler av bibliotekets samlinger er nå digitale. Dette har gitt muligheten til å løse arealene i biblioteket på en annen måte enn hva som var mulig å forestille seg da det ble bygget.

Biblioteket skal fremstå som et attraktivt og fremtidsrettet sted med fleksible fasiliteter. Den moderne undervisnings- og studiehverdagen legger opp til stadig større grad av samarbeid og tverrfaglighet. Dette fordrer et fremtidsrettet tilbud der biblioteket kan tilby et spekter av ulike soner og studieplasser tilpasset et skiftende behov. Ved denne satsingen legger UiO også forholdene bedre til rette for formidling, gjennom faglige utstillinger, boklanseringer, presentasjoner, foredrag, debatter og lignede, primært for UiOs studenter, forskere eksterne og bibliotekets ansatt.

Viktige elementer i ombyggingen er:

-Tilgangen til strømuttak skal økes.

-Teknisk infrastruktur på grupperom og undervisningsrom oppgraderes.

-Det legges opp til en innbydende atmosfære med flere mykere møbler og fleksible studieformer

-Lys og luft i biblioteket økes ved at høyden på reolene reduseres. Dette utføres av entreprenør for byggesaken.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00