Innkjøp av fullautomatisk system for genmolekylær mikrobiologisk hurtigdiagnostikk, m/rammeavtale for utstyrsspesifikt forbruksmateriell.

Information

7/13/2016 11:42 AM (GMT+02:00)

Buyer

Helse Vest Innkjøp HF Helse Vest Innkjøp HF
Jon Erik Skei Jon Erik Skei
Postboks 2334
5867 BERGEN
Norway
915536255

Assignment text

Helse Førde HF ved Mikrobiologisk avdeling på Førde sentralsjukehus har intensjon om å inngå kontrakt med Diagen AS for innkjøp av GeneXpert IV, 2 moduler, med tilhørende rammeavtale på instrumentavhengige reagenser.

Det er behov for helautomatisk genmolekylær mikrobiologisk hurtigdiagnostikk for å oppnå rask identifikasjon av spesifiserte mikrober og resistensmekanismer. Behovet som må dekkes er MRSA, Mycobacterium tuberculosis, Influensavirus A, influensavirus B, Respiratorisk syncytialt virus og Norovirus. På sikt er det aktuelt å benytte instrumentet til flere agens (VanA/VanB/ESBLCARBA). Systemet skal være enkelt å håndtere, og ha lite hands-on tid for operatøren. Analysetid er ca 60 min for full prosess med ekstraksjon og real-time PCR for MRSA, og instrumentet er kompatibelt med LIS (Unilab700).



Kontraktstildeling

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00