Avansert pyrometri

Information

6/24/2016 11:18 AM (GMT+02:00)

Buyer

NTNU NTNU
Terje Haarberg Terje Haarberg
Jonasvannsveien 82
7050 Trondheim
Norway

Assignment text

Den norske teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU) planlegger å kjøpe Advanced Pyrometry.

Temperaturmåling er vanskelig og upålitelig ved temperaturer> 1600 C. Avansert pyrometry tilbyr et middel for å oppnå nøyaktige resultater ved bruk av en ikke-kontakt målemetode (som hindrer kjemisk forurensning) ved høy temperatur og for eksperimenter med vanskelige geometrier.

Mange forsøk er i dag bortkastet på grunn av svikt av temperaturmåleutstyret og avanserte kontaktfrie målemetoder ville øke påliteligheten av eksperimentene og de typer eksperimenter som kan gjennomføres.

NTNU ønsker å kjøpe The Spectrodyne pyrometer og The Far pyrometer.

Den Spectrodyne pyrometer tilbyr muligheten til å måle ujevne temperaturfordelinger i kompliserte eksperimenter, som operatøren kan justere for ulike deler av synsfeltet. Nøyaktighet på 0,25 til 0,4% av avlesning kan oppnås.

Det fjerne pyrometer kan ikke bare kompensere for emissivitet av objektet, men det kan også bestemme emissivitet ved hjelp av dens evne til å generere 250-faktorielle 2-farge sammenligninger. Dette gir den uovertruffen automatisert nøyaktighet i samme størrelsesorden som den Spectrodyne (som avhenger av evnen av den menneskelige operatør).

Det tilgjengelige måleområde er godt i overkant av hva som kan måles ved hjelp av kontaktmetoder (ca 2300 ° C med kontaktmetoder, opp til og overskrider 4200 ° C med pyrometry, f.eks. Ved hjelp av Spectrodyne).

Så vidt vi vet, kan ingen andre tilbyr dette utstyret med spesifikasjonene vi trenger.

Estimert verdi på anskaffelsen er ca. NOK 400 000,- eks mva.



Kontraktstildeling
Tittel: Avansert pyrometri
Dato for kontraktstildeling: 30-06-2016
Antall mottatte tilbud: 1
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
FAR Associates, 1532 Newport Drive, OH 44056 Macedonia, US, Telefon: +1 3304680482, Nettadresse (URL): www.pyrometry.com.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00