Kjølemaskiner

Information

Open procedure
6/15/2016 8:33 AM (GMT+02:00)

Buyer

Norges Handelshøyskole Norges Handelshøyskole
Sigbjørn Råsberg Sigbjørn Råsberg
Helleveien 30
5045 Bergen
Norway

Assignment text

NHH skal anskaffa nye kjølemaskiner til erstatning for to eksisterande som er éin Carrier og éin Trane. Dei eksisterande maskinene har nådd si tekniske levetid og nyttar kjølemedie som ikkje lenger er i samsvar med gjeldande føringar.

Kjølebehovet på NHH har endra seg noko sidan dei eksisterande maskinene vart kjøpt. Carrieren er som ein følgje av dette overdimensjonert sett opp mot behovet, noko som gjer at NHH i denne runden skal anskaffa ei maskin med lågare kapasitet. Vidare har me sett behovet for å etablera frikjøling i tilknyting til denne maskina.

For Trane-maskina er behovet knytt til ny maskin tilsvarande som det dagens maskin yter (453 KW). Her er det allereie etablert frikjøling som ny maskin skal koplast opp mot.

Sjå Bilag 1 for nærare informasjon.

NHH ynskjer å inngå avtale med ein totalentreprenør som skal stå ansvarleg for alt arbeid knytt til nytt anlegg, demontering av eksisterande anlegg og montering av nytt.

Maskinene skal koplast opp mot eksisterande infrastruktur og SD-anlegg som har som oppgåve å kjøla ned kontor- og undervisningslokale.



Kontraktstildeling
Tittel: Anskaffing av kjølemaskiner
Dato for kontraktstildeling: 19-04-2016
Antall mottatte tilbud: 3
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Utstyr- og kjøleservice, Pb. 92, 5863 Kokstad, NO.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00