Kurs- og konferansetjenester

Information

Open procedure
5/26/2016 4:55 PM (GMT+02:00)
6/29/2016 12:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB)
Liv Riseth Liv Riseth
Rambergveien 9
3115 TØNSBERG
Norway
974 760 983

Closing date has passed.

Short description

Kurs- og konferansetjenester - bistand til booking av/ påmelding til arrangementer

Om DSB

DSBs ansvar på samfunnssikkerhetsområdet omfatter nasjonal, regional og lokal sikkerhet og beredskap, brann- og elsikkerhet, industri- og næringslivssikkerhet, farlige stoffer, og produkt- og forbrukersikkerhet. DSB har ansvar for Sivilforsvaret. DSB er underlagt Justis og beredskapsdepartementet. DSBs hovedkontor ligger i Tønsberg. For nærmere informasjon, se www.dsb.no.

Om Valgdirektoratet

Valgdirektoratet har ansvar for den praktiske gjennomføringen av valg, informasjon til velgere, opplæring av kommuner og fylkeskommuner, evalueringer og drift og forvaltning av valgadministrasjonssystemet EVA.

Valgdirektoratet er lokalisert i Tønsberg.For mer informasjon, se www.valg.no .

Avtalen gjelder leveranse av kurs- og konferansetjenester i henhold til Bilag 1 Kundens kravspesifikasjon og Bilag 2 Leverandørens løsningsspesifikasjon.

Leveransen omfatter bistand til gjennomføring av kurs- og konferanser som Kunden står helt eller delvis som arrangør for, av nærmere omfang slik dette er redegjort for i Bilag 1 Kunden kravspesifikasjon.

Kunden forbeholder seg muligheten til selv å planlegge og bestille hele eller deler av et arrangement, for eksempel selv bestille lokaler eller administrere påmelding, i Leverandørens eller i egne systemer der dette anses hensiktsmessig.

Kunden står videre fritt til å benytte egen avtale med reisebyrå til tilsvarende tjenester som omfattes av denne avtalen. Evt. kan det gjennom en minikonkurranse avgjøres om et oppdrag tildeles leverandør av avtale for reisebyråtjenester eller avtale for kurs- og konferansetjenester. Se nærmere om vilkår for en slik minikonkurranse i Bilag 3 Bestilling og avrop.

Avtalen gjelder i to -2- år fra signeringsdato. Kunden har opsjon på forlengelse i ytterligere to -2- år. Avtalen forlenges automatisk dersom den ikke blir sagt opp av Kunden med minimum tre -3- måneders varsel.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00