MOLĖTŲ MIESTO CENTRINĖS DALIES KOMPLEKSINIS SUTVARKYMAS (I ETAPAS) (SAVIVALDYBĖS AIKŠTĖS IR GRETIMŲ TERITORIJŲ VIEŠŲJŲ ERDVIŲ SUTVARKYMAS)

Information

Open procedure
5/11/2016 6:32 PM (GMT+02:00)
7/12/2016 1:00 PM (GMT+02:00)
7/12/2016 1:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Molėtų rajono savivaldybės administracija Molėtų rajono savivaldybės administracija
Deimantė Narušienė Deimantė Narušienė
Vilniaus g. 44
LT-33140 Molėtai
Lithuania
188712799

Closing date has passed.

Short description

SKELBIMAS APIE PROJEKTO KONKURSĄ
 
Šiam konkursui taikoma
Direktyva 2004/18/EB     [X]
Direktyva 2004/17/EB ("Komunalinis sektorius")     []
 
 
I DALIS: PERKANČIOJI ORGANIZACIJA (INSTITUCIJA) AR PERKANTYSIS SUBJEKTAS
 
I.1) PAVADINIMAS, ADRESAI IR KONTAKTINIAI DUOMENYS
Oficialus pavadinimas:
  Molėtų rajono savivaldybės administracija (188712799)
Pašto adresas:
  Vilniaus g. 44
Miestas:
  Molėtai
Pašto kodas:
  LT- 33140
Šalis:
  Lietuva
Kontaktiniai duomenys: 
Kam:  Deimantė Narušienė
Telefonas:
  +370 38340065
El.paštas:
 deimante.narusiene@moletai.lt
Faksas:
  +370 38351442
Interneto adresas(-ai)(jei reikia):
 www.moletai.lt
  
Daugiau informacijos galima gauti:     [X]Žr. pirmiau minėtus kontaktinius duomenis 
    []Kitur: prašome užpildyti A priedo I dalį 
Kitus dokumentus galima gauti:     [X]Žr. pirmiau minėtus kontaktinius duomenis 
    []Kitur: prašome užpildyti A priedo II dalį 
Projektai arba prašymai leisti dalyvauti turi būti siunčiami:     [X]Žr. pirmiau minėtus kontaktinius duomenis 
    []Kitur: prašome užpildyti A priedo III dalį 
    
I.2) PERKANČIOSIOS ORGANIZACIJOS (INSTITUCIJOS) TIPAS IR PAGRINDINĖ VEIKLOS SRITIS AR SRITYS (konkursui taikoma Direktyva 2004/18)
10  Regiono ar vietos valdžios institucija
Bendros viešosios paslaugos
 
I.3) PAGRINDINĖ PERKANČIOJO SUBJEKTO ĮMONĖS VEIKLOS SRITIS AR SRITYS(konkursui taikoma Direktyva 2004/17/EB - "Komunalinės paslaugos")
II DALIS: PROJEKTO KONKURSO OBJEKTAS ARBA PROJEKTO APRAŠYMAS
II.1) APRAŠYMAS
  
II.1.1) Pavadinimas, kurį perkančioji organizacija (institucija) ar perkantysisi subjektas suteikė projekto konkursui ar projektui
  MOLĖTŲ MIESTO CENTRINĖS DALIES KOMPLEKSINIS SUTVARKYMAS (I ETAPAS) (SAVIVALDYBĖS AIKŠTĖS IR GRETIMŲ TERITORIJŲ VIEŠŲJŲ ERDVIŲ SUTVARKYMAS)
II.1.2) Trumpas aprašymas
  Konkurso pagrindinis tikslas: iš konkursui pateiktų projektų išrinkti geriausią, kurio pagrindu bus parengtas Molėtų miesto centrinės dalies kompleksinis sutvarkymas (I etapas) (savivaldybės aikštės ir gretimų teritorijų viešųjų erdvių sutvarkymas) techninis projektas. Laimėtoju bus laikoma daugiausiai balų surinkęs ir Konkurso reikalavimus atitinkantis dalyvis. Techninio projekto parengimo ir projekto vykdymo priežiūros paslaugų pirkimą su pirmoje vietoje esančiu dalyviu numatoma tęsti neskelbiamų derybų būdu, paskelbiant pranešimą dėl savanoriško ex ante skaidrumo.
II.1.3) Bendras viešųjų pirkimų žodynas (BVPŽ) 
  Pagrindinis žodynas  Papildomas žodynas (jei taikoma) 
Pagrindinis objektas  71220000-6  (Architektūrinio projektavimo paslaugos.)   
 
 
III DALIS: TEISINĖ, EKONOMINĖ, FINANSINĖ IR TECHNINĖ INFORMACIJA
III.1) DALYVIŲ ATRANKOS KRITERIJAI(jei taikoma)
  1. Teikėjas, kuris yra fizinis asmuo arba teikėjo, kuris yra juridinis asmuo, vadovas ir ūkinės bendrijos tikrasis narys (nariai), turintis (turintys) teisę juridinio asmens vardu sudaryti sandorį, ir buhalteris (buhalteriai) ar kitas (kiti) asmuo (asmenys), turintis (turintys) teisę surašyti ir pasirašyti teikėjo apskaitos dokumentus, neturi neišnykusio ar nepanaikinto teistumo ir dėl teikėjo (juridinio asmens) per pastaruosius 5 metus nebuvo priimtas ir įsiteisėjęs apkaltinamasis teismo nuosprendis už dalyvavimą nusikalstamame susivienijime, jo organizavimą ar vadovavimą jam, už kyšininkavimą, tarpininko kyšininkavimą, papirkimą, sukčiavimą, kredito, paskolos ar tikslinės paramos panaudojimą ne pagal paskirtį ar nustatytą tvarką, kreditinį sukčiavimą, mokesčių nesumokėjimą, neteisingų duomenų apie pajamas, pelną ar turtą pateikimą, deklaracijos, ataskaitos ar kito dokumento nepateikimą, nusikalstamu būdu gauto turto įgijimą ar realizavimą, nusikalstamu būdu įgytų pinigų ar turto legalizavimą, arba dėl kitų valstybių teikėjų nėra priimtas ir įsiteisėjęs apkaltinamasis teismo nuosprendis už 2004 m. kovo 31 d. Europos Parlamento ir Tarybos direktyvos 2004/18/EB dėl viešojo darbų, prekių ir paslaugų pirkimo sutarčių sudarymo tvarkos derinimo 45 straipsnio 1 dalyje išvardytuose Europos Sąjungos teisės aktuose apibrėžtus nusikaltimus.
Pateikiama:
- Išrašai iš teismų sprendimų, jei tokie yra, ar Informatikos ir ryšių departamento prie Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministerijos išduota pažyma, ar valstybės įmonės Registrų centro Lietuvos Respublikos Vyriausybės nustatyta tvarka išduotas dokumentas, patvirtinantis jungtinius kompetentingų institucijų tvarkomus duomenis, ar jiems tolygus šalies, kurioje registruotas teikėjas, ar šalies, iš kurios jis atvyko, kompetentingos teismo ar viešojo administravimo institucijos išduotas dokumentas, liudijantis, kad nėra nurodytų pažeidimų. Jeigu teikėjui buhalterinės apskaitos paslaugas teikia kitas juridinis asmuo, teikėjas turi pateikti dokumentus dėl buhalterinę apskaitą tvarkančio juridinio asmens darbuotojų, kurie surašo ir turi teisę pasirašyti teikėjo apskaitos dokumentus, teistumo. Nurodytas dokumentas turi būti išduotas ne anksčiau kaip 60 dienų iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos. Jei dokumentas išduotas anksčiau, tačiau jo galiojimo terminas ilgesnis nei pasiūlymų pateikimo terminas, toks dokumentas yra priimtinas.
2. Teikėjas turi būti įvykdęs įsipareigojimus, susijusius su mokesčių, įskaitant socialinio draudimo įmokas, mokėjimu pagal šalies, kurioje jis registruotas, reikalavimus. Teikėjas laikomas įvykdžiusiu įsipareigojimus, susijusius su mokesčių, įskaitant socialinio draudimo įmokas, mokėjimu, jeigu jo neįvykdytų įsipareigojimų suma yra mažesnė kaip 50 eurų.
Pateikiama:
- 1. Valstybinės mokesčių inspekcijos prie Lietuvos Respublikos finansų ministerijos teritorinės valstybinės mokesčių inspekcijos arba valstybės įmonės Registrų centro Lietuvos Respublikos Vyriausybės nustatyta tvarka išduotas dokumentas, patvirtinantis jungtinius kompetentingų institucijų tvarkomus duomenis, ar šalies, kurioje registruotas teikėjas, kompetentingos valstybės institucijos išduota pažyma.
2. Jeigu Lietuvos Respublikoje registruotas teikėjas yra fizinis asmuo, jis pateikia Valstybinio socialinio draudimo fondo valdybos teritorinių skyrių ir kitų Valstybinio socialinio draudimo fondo įstaigų, susijusių su Valstybinio socialinio draudimo fondo administravimu, išduotą dokumentą, arba valstybės įmonės Registrų centro Lietuvos Respublikos Vyriausybės nustatyta tvarka išduotą dokumentą, patvirtinantį jungtinius kompetentingų institucijų tvarkomus duomenis.
Jeigu Lietuvos Respublikoje registruotas teikėjas yra juridinis asmuo, iš jo nereikalaujama pateikti jokių šį reikalavimą įrodančių dokumentų, pagrindžiančių, kad teikėjas yra įvykdęs įsipareigojimus, susijusius su socialinio draudimo įmokų mokėjimu. Perkančioji organizacija tikrina paskutinės pasiūlymų pateikimo termino dienos, nurodytos skelbime apie pirkimą, duomenis. Jeigu kitoje valstybėje registruotas teikėjas yra fizinis arba juridinis asmuo, jis pateikia šalies, kurioje yra įregistruotas teikėjas, kompetentingos valstybės institucijos išduotą pažymą.
Nurodyti dokumentai turi būti išduoti ne anksčiau kaip 60 dienų iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos. Jei dokumentai išduoti anksčiau, tačiau jų galiojimo terminai ilgesni nei pasiūlymų pateikimo terminas, tokie dokumentai yra priimtini.
3. Teikėjas, kuris yra fizinis asmuo, arba teikėjo, kuris yra juridinis asmuo, dalyvis (fizinis asmuo), turintis balsų daugumą juridinio asmens dalyvių susirinkime, neturi neišnykusio ar nepanaikinto teistumo už nusikalstamą bankrotą.
Pateikiama:
- Išrašai iš teismų sprendimų, jei tokie yra, ar Informatikos ir ryšių departamento prie Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministerijos išduota pažyma, ar valstybės įmonės Registrų centro Lietuvos Respublikos Vyriausybės nustatyta tvarka išduotas dokumentas, patvirtinantis jungtinius kompetentingų institucijų tvarkomus duomenis, ar jiems tolygus šalies, kurioje registruotas kandidatas ar dalyvis, ar šalies, iš kurios jis atvyko, kompetentingos teismo ar viešojo administravimo institucijos išduotas dokumentas, liudijantis, kad nėra nurodytų pažeidimų.
Nurodytas dokumentas turi būti išduotas ne anksčiau nei 60 dienų iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos. Jei dokumentas išduotas anksčiau, tačiau jo galiojimo terminas ilgesnis nei pasiūlymų pateikimo terminas, toks dokumentas yra priimtinas; arba
Laisvos formos teikėjo deklaracija, kad teikėjo, kuris yra juridinis asmuo, dalyvis (fizinis asmuo) neturi balsų daugumos juridinio asmens dalyvių susirinkime arba balsų daugumą juridinio asmens dalyvių susirinkime turi kitas juridinis asmuo. Nurodytas dokumentas turi būti išduotas ne anksčiau kaip 60 dienų iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos.
4. Tiekėjas turi teisę verstis ta veikla, kuri reikalinga paslaugoms atlikti (neypatingų statinių projektavimas).
Pateikiama:
- 1. Kai tiekėjas fizinis asmuo, jis pateikia: kopijas* dokumentų, patvirtinančių, kad vadovo pasirengimas ir išsilavinimas atitinka Architektų kvalifikacinių reikalavimų ir atestavimo, atestatų galiojimo sustabdymo arba jų galiojimo panaikinimo, teisės pripažinimo ir tai įrodančių dokumentų išdavimo tvarkos aprašo II skyriaus reikalavimus.
Arba kopijas* dokumentų, patvirtinančių kad vadovo pasirengimas ir išsilavinimas atitinka Statybos techninio reglamento STR 1.02.06:2012 „Statybos techninės veiklos pagrindinių sričių vadovų kvalifikaciniai reikalavimai, atestavimo ir teisės pripažinimo tvarkos aprašas“ 1 priede nurodytus reikalavimus.
2. Kai tiekėjas juridinis asmuo, jis pateikia:
1) darbo ar kitos sutarties išrašą (ar kitus dokumentus, patvirtinančius, kad tiekėjo ir nurodyto fizinio asmens (specialisto), teisiniai santykiai atitinka Lietuvos Respublikos įstatymų ir perkančiosios organizacijos reikalavimus, nurodant darbo sutarties sudarymo datą, asmenų (darbdavio ir darbuotojo (identifikavimo duomenis (asmens pavadinimą (vardą, pavardę), pagal darbo sutartį nustatytas darbo funkcijas);
2) kopijas* dokumentų, patvirtinančių, kad nurodyto fizinio asmens pasirengimas ir išsilavinimas atitinka Architektų kvalifikacinių reikalavimų ir atestavimo, atestatų galiojimo sustabdymo arba jų galiojimo panaikinimo, teisės pripažinimo ir tai įrodančių dokumentų išdavimo tvarkos aprašo II skyriaus reikalavimus.
Arba kopijas* dokumentų, patvirtinančių kad nurodyto fizinio asmens pasirengimas ir išsilavinimas atitinka Statybos techninio reglamento STR 1.02.06:2012 „Statybos techninės veiklos pagrindinių sričių vadovų kvalifikaciniai reikalavimai, atestavimo ir teisės pripažinimo tvarkos aprašas“ 1 priede nurodytus reikalavimus.
Užsienio šalyje registruotas tiekėjas taip pat pateikia darbo ar kitos sutarties išrašą ir tiekėjo dokumentą (pažymą ar deklaraciją) arba (taikoma Europos Sąjungos valstybių narių juridiniams asmenims) kitus dokumentus, įrodančius, kad jis (juridinio asmens darbuotojas (fizinis asmuo)) turi teisę atlikti statinio projektavimo ir projekto vykdymo priežiūros paslaugas vadovaujantis tos valstybės narės teisės aktais.
5. Tiekėjas turi pasiūlyti bent 1 (vieną):
a) neypatingo statinio projekto vadovą;
b) neypatingo statinio projekto dalies vadovus šioms statinio projekto dalims:
bendrosios;
sklypo sutvarkymo (sklypo plano);
architektūros;
konstrukcijų;
susisiekimo;
vandentiekio ir nuotekų šalinimo;
elektrotechnikos;
elektroninių ryšių;
gaisrinės saugos;
pasirengimo statybai ir statybos darbų organizavimo;
statybos skaičiuojamosios kainos nustatymo.
c) neypatingo statinio projekto vykdymo priežiūros vadovą.
- Pateikiama:
a) - kopijas* dokumentų, patvirtinančių, kad vadovo pasirengimas ir išsilavinimas atitinka Architektų kvalifikacinių reikalavimų ir atestavimo, atestatų galiojimo sustabdymo arba jų galiojimo panaikinimo, teisės pripažinimo ir tai įrodančių dokumentų išdavimo tvarkos aprašo II skyriaus reikalavimus.
Arba kopijas* dokumentų, patvirtinančių kad vadovo pasirengimas ir išsilavinimas atitinka Statybos techninio reglamento STR 1.02.06:2012 „Statybos techninės veiklos pagrindinių sričių vadovų kvalifikaciniai reikalavimai, atestavimo ir teisės pripažinimo tvarkos aprašas“ 1 priede nurodytus reikalavimus.
- kopijos* dokumentų, patvirtinančių, kad vadovo pasirengimas ir išsilavinimas atitinka Architektų kvalifikacinių reikalavimų ir atestavimo, atestatų galiojimo sustabdymo arba jų galiojimo panaikinimo, teisės pripažinimo ir tai įrodančių dokumentų išdavimo tvarkos aprašo II skyriaus reikalavimus.
Arba kopijas* dokumentų, patvirtinančių kad vadovo pasirengimas ir išsilavinimas atitinka Statybos techninio reglamento STR 1.02.06:2012 „Statybos techninės veiklos pagrindinių sričių vadovų kvalifikaciniai reikalavimai, atestavimo ir teisės pripažinimo tvarkos aprašas“ 1 priede nudodytus reikalavimus.
b) - architektūros dalies vadovui - kopijas* dokumentų, patvirtinančių, kad vadovo pasirengimas ir išsilavinimas atitinka Architektų kvalifikacinių reikalavimų ir atestavimo, atestatų galiojimo sustabdymo arba jų galiojimo panaikinimo, teisės pripažinimo ir tai įrodančių dokumentų išdavimo tvarkos aprašo II skyriaus reikalavimus.
- sklypo sutvarkymo (sklypo plano) dalies vadovui - kopijas* dokumentų, patvirtinančių, kad vadovo pasirengimas ir išsilavinimas atitinka Architektų kvalifikacinių reikalavimų ir atestavimo, atestatų galiojimo sustabdymo arba jų galiojimo panaikinimo, teisės pripažinimo ir tai įrodančių dokumentų išdavimo tvarkos aprašo II skyriaus reikalavimus arba kopijas* dokumentų, patvirtinančių kad vadovo pasirengimas ir išsilavinimas atitinka Statybos techninio reglamento STR 1.02.06:2012 „Statybos techninės veiklos pagrindinių sričių vadovų kvalifikaciniai reikalavimai, atestavimo ir teisės pripažinimo tvarkos aprašas“ 1 priede nurodytus reikalavimus.
- kitų projekto dalių vadovams – kopijas* dokumentų, patvirtinančių kad vadovo pasirengimas ir išsilavinimas atitinka Statybos techninio reglamento STR 1.02.06:2012 „Statybos techninės veiklos pagrindinių sričių vadovų kvalifikaciniai reikalavimai, atestavimo ir teisės pripažinimo tvarkos aprašas“ 1 priede nurodytus reikalavimus.
c) - statinio projekto vykdymo priežiūros vadovui - kopijas* dokumentų, patvirtinančių, kad vadovo pasirengimas ir išsilavinimas atitinka Architektų kvalifikacinių reikalavimų ir atestavimo, atestatų galiojimo sustabdymo arba jų galiojimo panaikinimo, teisės pripažinimo ir tai įrodančių dokumentų išdavimo tvarkos aprašo II skyriaus reikalavimus arba kopijas* dokumentų, patvirtinančių kad vadovo pasirengimas ir išsilavinimas atitinka Statybos techninio reglamento STR 1.02.06:2012 „Statybos techninės veiklos pagrindinių sričių vadovų kvalifikaciniai reikalavimai, atestavimo ir teisės pripažinimo tvarkos aprašas“ 1 priede nurodytus reikalavimus.
-statinio projekto architektūrinės dalies vykdymo priežiūros vadovui - kopijas* dokumentų, patvirtinančių, kad vadovo pasirengimas ir išsilavinimas atitinka Architektų kvalifikacinių reikalavimų ir atestavimo, atestatų galiojimo sustabdymo arba jų galiojimo panaikinimo, teisės pripažinimo ir tai įrodančių dokumentų išdavimo tvarkos aprašo II skyriaus reikalavimus.
6. Tiekėjas turi turėti teisę Lietuvos Respublikoje atlikti geodezinius, topografinius ir kartografinius darbus, sudaryti GPS (erdvinį) tinklą, planimetrinį tinklą, aukščių trečiosios klasės tinklą, topografinius planus, inžinerinių tinklų planus, nustatyti nekilnojamųjų daiktų kadastro duomenis (atlikti kadastrinius matavimus), atlikti statinių ir įrenginių žymėjimą vietovėje ir sudaryti jų padėties schemas, t. y.:
1) jei tiekėjas judrinis asmuo, jis turi turėti ne mažiau kaip 1 (vieną) specialistą (geodezininką), kuriam Lietuvos Respublikos geodezijos ir kartografijos įstatymo nustatyta tvarka yra suteikta teisė:
a) nustatyti pastatų ir statinių nuosėdžius ir posvyrius;
b) pažymėti projektuojamų statinių ir įrenginių vietas ir sudaryti jų padėties schemas;
c) sudaryti topografinius planus;
d) sudaryti inžinerinių tinklų planus.
2. Jei tiekėjas fizinis asmuo, jis Lietuvos Respublikos geodezijos ir kartografijos įstatymo nustatyta tvarka turi teisę:
a) nustatyti pastatų ir statinių nuosėdžius ir posvyrius;
b) pažymėti projektuojamų statinių ir įrenginių vietas ir sudaryti jų padėties schemas;
c) sudaryti topografinius planus;
d) sudaryti inžinerinių tinklų planus.
Pateikiama:
- 1. Kai tiekėjas fizinis asmuo, jis pateikia geodezininko kvalifikacijos pažymėjimą nurodytai veiklai vykdyti.
2. Kai tiekėjas juridinis asmuo, jis pateikia:
1) darbo arba kitos sutarties išrašą (ar kitus dokumentus, patvirtinančius, kad tiekėjo ir nurodyto fizinio asmens (specialisto), teisiniai santykiai atitinka Lietuvos Respublikos įstatymų ir perkančiosios organizacijos reikalavimus, nurodant darbo sutarties sudarymo datą, asmenų (darbdavio ir darbuotojo (identifikavimo duomenis (asmens pavadinimą (vardą, pavardę), pagal darbo sutartį nustatytas darbo funkcijas);
2) geodezininko kvalifikacijos pažymėjimą nurodytai veiklai vykdyti.
Užsienio šalyje registruotas tiekėjas taip pat pateikia darbo ar kitos sutarties išrašą ir tiekėjo dokumentą (pažymą ar deklaraciją) arba (taikoma Europos Sąjungos valstybių narių juridiniams asmenims) kitus dokumentus, įrodančiu, kad jis (juridinio asmens darbuotojas (fizinis asmuo)) turi teisę atlikti geodezijos ir kartografijos darbus vadovaujantis tos valstybės narės teisės aktais.










III.2) DALYVAUTI GALI TIK TAM TIKROS PROFESIJOS ASMENYS(jei taikoma) taip   [X]  ne   []  
Jei taip, nurodykite profesiją:
  Projekto konkurse gali dalyvauti architektai, inžinieriai, turintys teisę verstis su pirkimo objektu susijusia veikla.
 
 
IV DALIS: PROCEDŪRA
IV.1) KONKURSO TIPAS
Atviras   [X]
Ribotas   []
Numatomas dalyvių skaičius  ARBA  mažiausias skaičius      /didžiausis skaičius  
IV.2) JAU ATRINKTŲ DALYVIŲ PAVADINIMAI(VARDAI)(jeigu ribotas konkursas)
 
IV.3) PROJEKTŲ VERTINIMUI TAIKYTINI KRITERIJAI
  k1 – Urbanistika
k2 – Architektūra
k3 – Nekilnojamo kultūros paveldo apsauga
k4 – Konstruktyvinio sprendimo racionalumas
k5 – Kraštovaizdžio ir želdinių formavimas
IV.4) ADMINISTRACINĖ INFORMACIJA
IV.4.1) Perkančiosios organizacijos (institucijos) ar perkančiojo subjekto priskirtas bylos numeris(jei taikoma)
174387  

IV.5.3) Numatomos sutartys: Ar bus sudaroma paslaugų sutartis su vienu projekto konkurso laimėtoju ar vienu iš laimėtojų
  taip  [X] ne  []  
IV.5.5) Atrinktų vertinimo komisijos narių vardai ir pavardės(jei taikoma)
 
IV.5.4) Ar vertinimo komisijos sprendimas įpareigoja perkančiąją organizaciją (instituciją) ar perkantįjį subjektą taip   [X]  ne   []  
IV.5.2) Išsamūs duomenys apie mokėjimus visiems dalyviams(jei taikoma)
 
IV.5) APDOVANOJIMAI IR VERTINIMO KOMISIJA
IV.5.1) Bus skiriamas (-i) prizas (-ai) taip   [X]  ne   []  
Jei taip, prizų, kurie bus skiriami, skaičius ir vertė (jei taikoma)
  Komisija skirs trims daugiausiai balų surinkusiems dalyviams premijas:
I vieta – 5 000 Eur (penki tūkstančiai eurų);
II vieta – 3 000 Eur (trys tūkstančiai eurų);
III vieta – 2 000 Eur (du tūkstančiai eurų).
IV.4.5) Kalba (-os), kuria (-iomis) gali būti parengti projektai ar prašymai leisti dalyvauti
  Lietuvių
    
IV.4.4) Kvietimų dalyvauti išsiuntimo data atrinktiems kandidatams(jei reikia)
  Numatoma data     (metai/mėnuo/diena)
IV.4.3) Projektų ar prašymų leisti dalyvauti priėmimo terminas
  Data: 2016-07-12   (metai/mėnuo/diena)      &nbsp Laikas: 14:00
IV.4.2) Sutarties dokumentų ir papildomų dokumentų gavimo sąlygos
  Prašymo priimti dokumentus priėmimo ar susipažinimo su dokumentais terminas

Data:  2016-07-12  (metai/mėnuo/diena)
Laikas:  14:00
Imamas mokestis už dokumentus taip   []   ne   [X]  

Jei taip, kaina(įrašykite tik skaičius)    Valiuta: 
Mokėjimo sąlygos ir būdas:   


VI DALIS: KITA INFORMACIJA
VI.1) AR PROJEKTO KONKURSAS SUSIJĘS SU PROJEKTU IR (ARBA) PROGRAMA, FINANSUOJAMA BENDRIJOS LĖŠOMIS
  taip   []  ne   [X]  
Jei taip, nurodykite tą projektą(-us) ir(arba) programą(-as):  
VI.2) PAPILDOMA INFORMACIJA (jei taikoma)
  Išsamesnė informacija apie projekto konkurso sąlygas bei techninė specifikacija pridedamos prie konkurso dokumentų
VI.3) SKUNDŲ PATEIKIMO PROCEDŪRA(šią informaciją pateikite tik tuo atveju, jeigu projekto konkursas susijęs su komunalinėmis paslaugomis)
VI.3.1) Už skundų pateikimo procedūrą atsakinga įstaiga
Oficialus pavadinimas:
 
Adresas:
 
Miestas:
 
Pašto kodas:
  LT- 
Šalis:
 
El. paštas:
 
Telefonas:
 
Interneto adresas(URL):
 
Faksas:
 
Už tarpininkavimą atsakinga įstaiga (jei taikoma)
Oficialus pavadinimas:
 
Adresas:
 
Miestas:
 
Pašto kodas:
  LT- 
Šalis:
 
El. paštas:
 
Telefonas:
 
Interneto adresas(URL):
 
Faksas:
 
VI.3.2) Skundų pateikimas (prašome užpildyti VI.3.2 punktą ARBA, jei reikia, VI.3.3 punktą)
Tiksli informacija dėl skundų pateikimo termino(-ų):
 
VI.4.3) Tarnyba, iš kurios galima gauti informacią apie skundų pateikimą
Oficialus pavadinimas:
 
Adresas:
 
Miestas:
 
Pašto kodas:
  LT- 
Šalis:
 
El. paštas:
 
Telefonas:
 
Interneto adresas(URL):
 
Faksas:
 
VI.4) ŠIO SKELBIMO IŠSIUNTIMO DATA:   
2016-05-11      (metai/mėnuo/diena)
<



  _____Administracijos direktoriaus pavaduotojas, pavaduojantis direktorių_____   __________   _____Karolis   Balčiūnas_____
  (Perkančiosios organizacijos vadovo
ar jo įgalioto asmens pareigos)
  (parašas)   (vardas pavardė)

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00