E16 Kløfta - Kongsvinger. Etterentreprise 2. Slomarka - Kongsvinger.

Information

Open procedure
5/6/2016 4:40 PM (GMT+02:00)
6/7/2016 12:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Statens vegvesen Region øst Statens vegvesen Region øst
Victor Jolsvay Victor Jolsvay
Postboks 1010
2605 Lillehammer
Norway
971032081

Closing date has passed.

Short description

Statens vegvesen Region Øst har bygget ny 4-feltsveg mellom Slomarka i Sør Odal kommune og Kurusand i Kongsvinger kommune. Etter veiåpning er det utført diverse arbeider på sidearealer i egen entreprise. I denne entreprisen skal en del gjenstående arbeider etter disse entreprisene sluttføres.

En vesentlig del av arbeidet i denne entreprisen skal utføres på eiendommer langs E16, på strekningen fra Kongsvinger til Slomarka, utenfor sikkerhetssonen og vil dermed ikke bli berørt av trafikken.

Ett unntak er utbedring av voller, skjæringer og grøfter, men da blir begge kjørebaner i den retning hvor arbeidet pågå sperret og trafikken ledet over på «gamle E16». Det er en forutsetning at dette arbeidet utføres med 2 skift for at omdirigeringen blir av kortest mulig varighet.

Arbeidet skal utføres på private eiendommer, langs fylkesveier, kommunale og private veier.

Arbeidene gjelder bl.a. utlegging av matjord, istandsetting av jordbruksarealer med steinplukking, drenering og sammenkobling av drenering, etablering av avkjørsler til jord og skogbruksarealer inkl. bygging av enkel adkomstvei til skogteig.

Enkelte bekker/grøfter blir i perioder tilført mer vann etter bygging av ny E16. Dette medfører utbedring ved rensk, utvidelse, nye stikkrenner og steinplastring.

Arbeidet består i tillegg også av oppretting av div. mangler på private veier, kommunale veier samt diverse arbeider knyttet til private eiendommer.

Alt vesentlig er arbeidene beskrevet i kap. D1 for prising med enhetspriser eller rund sum (RS).

Øvrige arbeider skal utføres som regningsarbeid etter timepriser for mannskap og maskiner i kap. E4. Prisskjema med stipulerte timeanslag. Alle regningsarbeider vil bli avtalt på forhånd og være gjenstand for kontinuerlig oppfølging på stedet.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
D2-6 SHA-plan.pdf 608 KB
E16 Kl%C3%B8fta - Kongsvinger Etterentreprise 2.gab 1.02 MB
Konkurransegrunnlag A%2C B%2C C og E.pdf 1016 KB
R763_Skjema_erklaering_ved_bruk_av_UE-eller-innleie.pdf 71 KB
Tegninger m_tegningsliste.pdf 25.62 MB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00