Ramme- og vedlikeholdsavtale IT-infrastruktur

Information

Negotiated procedure
4/26/2016 5:37 PM (GMT+02:00)
6/1/2016 12:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Tolldirektoratet Tolldirektoratet
Pål Otto Sørensen Pål Otto Sørensen
Schweigaards gate 15
0191 Oslo
Norway
974 761 343

Closing date has passed.

Short description

Formålet med anskaffelsen er å etablere en rammeavtale og vedlikeholdsavtale med tilhørende IT- tjenester med en tilbyder for en 4-årsperiode fra 2017. Tilbyderen må i tillegg til å kunne levere utstyr, programvare og tilhørende tjenester også ta rollen som systemintegrator. Dette innebærer at alle tilbudte produkter og infrastrukturløsninger skal samspille med eksisterende IT-infrastruktur. Arbeid knyttet til dette er i denne kontrakten kalt «kvalifisering» og inngår som del av leveransen. Tilbyderen vil også måtte ta vedlikeholdsansvaret for eksisterende IT-infrastruktur og løsninger.

I forespørselen ligger det også et krav om at tilbyder står ansvarlig for leie av datahall samt tjenester knyttet til etablering og drift av avbruddsløsning for etatens sentrale IT-systemer på et driftssted 2 i en avbruddssituasjon.

I tillegg må tilbyder ha nødvendig beredskap til å kunne etablere og drifte Tolletatens avbruddsløsning ved alvorlige driftsavbrudd.

Anskaffelsen omfatter:

•utstyr, programvare og/eller andre ytelser i form av enkeltavrop eller IT-infrastrukturløsninger

•vedlikeholdstjenester fra tilbyderen til Oppdragsgiver regulert i egen vedlikeholdsavtale

•beredskap og ansvar for etablering og drift av Tollvesenets avbruddsløsning.

Ramme- og vedlikeholdsavtalen omfatter utstyr og programvare plassert i Tolldirektoratet og alle tollregionene (Tollregion Oslo og Akershus, Tollregion Sør-Norge, Tollregion Vest-Norge, Tollregion Øst-Norge, Tollregion Midt-Norge og Tollregion Nord-Norge). Tilbyderen må derfor kunne tilby et landsdekkende serviceapparat.

Rammeavtalen skal omfatte tilbyderens produkttilbud til definerte og avtalte betingelser, og IT-infrastrukturløsninger basert på tilbyders produkttilbud.

Rammeavtalen innebærer ingen kjøpsplikt for Oppdragsgiver eller noen enerett for tilbyderen til å levere til Oppdragsgiver innenfor det Rammeavtalen omfatter.

Vedlikeholdsavtalen omfatter vedlikehold av Oppdragsgivers eksisterende utstyr og programvare, samt nytt utstyr og ny programvare avropt på Rammeavtalen.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Kvalifikasjonsgrunnlag%20ramme-%20og%20vedlikeholdsavtale%20IT-infrastruktur_Toll.pdf 218 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00