Åpen anbudskonkurranse - leie av lokaler til Kundeforum 2017

Information

4/15/2016 11:35 AM (GMT+02:00)

Buyer

Direktoratet for økonomistyring Direktoratet for økonomistyring
Geir Modum Geir Modum
Postboks 7154
0130 Oslo
Norway
986252932

Short description

1. januar 2004 ble Senter for statlig økonomistyring (SSØ) etablert som et forvaltningsorgan underlagt Finansdepartementet. Virksomheten endret til navn til Direktoratet for økonomistyring (DFØ) 14. november 2011. DFØ har som oppgave å styrke den statlige økonomistyringen og forbedre ressursutnyttelsen på området.

DFØ er en rådgiver for sentrale myndigheter innen statlig økonomistyring, og utfører forvaltningsoppgaver for alle statlige virksomheter. Hovedoppgavene til DFØ er å forvalte og formidle kunnskap om etterlevelse av økonomiregelverket i staten, å forvalte konsernsystemene for statsregnskapet og statens konsernkontoordning og levere økonomitjenester, herunder lønn- og regnskapstjenester, til om lag 80 prosent av de statlige virksomhetene. DFØ har også som oppgave å gjennomføre analyser og utredninger som skal danne grunnlag for å utvikle statlig styring.

Til sammen har DFØ om lag 370 ansatte.

For ytterligere informasjon om DFØ og vår organisasjon vises det til www.dfo.no

Direktoratet for økonomistyring (DFØ) skal avholde en todagers konferanse (Kundeforum 2017) 25. og 26 oktober 2017.

Konferansen skal avholdes i Stavanger, sentralt i forhold til offentlig kommunikasjon til og fra flyplass.

Om lokalet ligger utenfor Stavanger sentrum må det være gode kollektivmuligheter fra Stavanger sentrum/Sola flyplass til lokalet.

Generelt:

•Hotellet må kunne dokumentere erfaring med tilsvarende arrangementer i tilsvarende størrelse.

•Hotellet må ha referansekoder for booking av rom. (Dette for å kunne ha en oversikt over hvor mange av deltakerne som velger å overnatte).

•Det er viktig med mulighet for å reservere ca. 400 rom lengst mulig frem mot 25.10. Hotellet må kunne oppgi en frist for hvor mange og hvor lenge rom kan reserveres.

•Det vil også være behov for ca. 200 rom til deltakere som ønsker å sjekke inn 24.10, dagen før Kundeforum starter. Her ønsker vi også en reservasjonsplan.

•Det må være mulig å prøvesmake maten før arrangementet.

•Det må være mulig å befare hotellets fasiliteter som møterom/saler, stand-områder, restauranter mv. i forkant.

Konferanselokalitetene:

•Plenumssal med kapasitet til 400-500 personer i klasseromsoppsett

•Vi må ha tre saler for parallellsesjoner, hvor to har kapasitet til 160 personer og ett har kapasitet til 100 personer. Salene må kunne ha oppsett med runde eller rektangulære bord med 10-12 personer per bord. Det er viktig at det ikke er lange avstander mellom disse salene, og at man ikke må bevege seg utendørs for å komme seg til og fra saler. Det er ikke anledning til å rigge om saler mellom disse sesjonene, men kun mulig ved gode pauser før og etter oppstart av parallellsekvensen (gitt at hotellet har mannskap til rigging). Salene bør ikke ha søyler midt i rommet, eller være korte og brede, slik at man må ha to lerret. Salene bør heller ikke være lange og smale slik at det blir vanskelig for publikum bakerst i salen å få med seg presentasjonene.

•Plass til et stand-område i nærheten av/ utenfor plensumssal (en naturlig del av mingleområdet), med mulighet for 4-6 stands. Hver stand må ha tilgang til strøm og monitorer med oppkobling til PC.

•Restaurantkapasitet til 400-500 personer til middag på konferansens første dag; lokaliteter for servering av lunsj til 400-500 personer begge konferansedager.

•Lokalet for middag må være tilrettelagt for scene/underholdning/DJ.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Konkurransegrunnlag%20for%20leie%20av%20lokaler%20til%20Kundeforum%202017.doc 137 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00