Leverandørdialogkonferanse – vedrørende oppgradering/fornying av Jessheim biblioteket.

Information

4/12/2016 12:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Øvre Romerike Innkjøpssamarbeid Øvre Romerike Innkjøpssamarbeid
Mona Andersen Mona Andersen
Ullensaker kommune, Fakturamottak, Postboks 487
2051 Jessheim
Norway
933 649 768

Short description

Ullensaker kommune inviterer til leverandørdialogkonferanse 26. april 2016 kl. 9:00 til 11:00 i forbindelse med Ullensaker biblioteks plan om å videreutvikle og utbedre lokalhistorisk avdeling fysisk og virtuelt, dette har sin bakgrunn i den tekniske/digitale utviklingen.

Ved hjelp av fysiske og virtuelle fasiliteter skal Ullensaker bibliotek på Jessheim legge til rette for informasjon, kunnskap og opplevelse for alle – særlig med tanke på skoleelever og lærere.

Virtuelle løsninger

Vi ønsker oss virtuelle og moderne løsninger som presenterer Ullensaker kommune, både fra et historisk perspektiv, og på måter som fremhever at kommunen er et attraktivt og flott sted å bo og leve. Det er også viktig at det nye rommet skal være fleksibelt, slik at det i tillegg til å huse vår lokalsamling kan brukes til arrangementer, debatter, barnehage- og skoleklassebesøk etc. Rommet må enkelt kunne tilpasses ulike aktiviteter og antall deltakere.

Fysiske løsninger

Når det gjelder fysiske løsninger er det behov for reoler/hyllesystem for bøker, noen integrerte skjermer i reolene for informasjon samt små utstillings- og eksponeringsmuligheter. Utstillingsmuligheter kan f.eks. være små låsbare skap eller annet med glassdører for utstilling av verdigjenstander. Fysisk utrustning i tillegg vil være konferansebord med stoler for ca 20 personer samt sittemuligheter f.eks. langs vegger.

Konferansen vil foregå i Ullensaker kulturhus, Jessheim bibliotek. Deltakere henvender seg til servicetorget ved ankomst.

Dagsorden

Kl. 9:00 Kaffe og omvisning i Jessheim bibliotek

Kl. 9:30 Presentasjon av prosjekt

Kl. 10:- 11:00 Spørsmål fra leverandørene/ informasjon fra ØRIK

Velkommen!

Påmelding sendes: mona.margrethe.andersen@orik.no innen 20.4.16

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00