Utvikling av e-læringsprogram for saksbehandlerveilederen

Information

Open procedure
4/6/2016 8:18 PM (GMT+02:00)
4/27/2016 12:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

HELSEDIREKTORATET HELSEDIREKTORATET
Ingrid Køhler Knutsen Ingrid Køhler Knutsen
Universitetsgata 2
0130 OSLO
Norway
983 544 622

Closing date has passed.

Short description

Helsedirektoratet har utarbeidet en ny veileder for saksbehandling og tildeling av helse- og omsorgstjenester i kommunene.

I den anledning ønsker Helsedirektoratet å inngå en avtale om utvikling av et e-læringsprogram for saksbehandling basert på den nye saksbehandlingsveilederen. Det faglige og juridiske innholdet i e-læringsprogrammet vil Helsedirektoratet selv ha ansvar for.

Helsedirektoratet er et fagdirektorat og myndighetsorgan som ligger under og blir etatsstyrt av Helse- og omsorgsdepartementet. Direktoratet får også oppgaver fra andre departementer.

Visjonen til Helsedirektoratet er God helse og gode liv. For mer informasjon om direktoratet henvises til www.helsedirektoratet.no

Denne anskaffelsen er forankret i Avdeling omsorgstjenester som ligger i Divisjon Primærhelsetjenester. Avdeling omsorgstjenester i Helsedirektoratet arbeider med oppgaver rettet mot de kommunale helse- og omsorgstjenestene. Med utgangspunkt i Helsedirektoratets roller, har avdelingen et særlig ansvar for at de ulike omsorgstjenestene får god kvalitet. Viktige virkemidler for å nå dette målet er forvaltning av ulike tilskuddsordninger, fortolkning av lovverk og utarbeidelse av ulike retningslinjer og veiledere.Avdeling innkjøp, drift og avtalestyring har ansvar for anskaffelsesprosessen.

Epost: anskaffelser@helsedir.no

Helsedirektoratet, ved Avdeling omsorgstjenester, lanserte den 09.02.16 en ny veileder for saksbehandling. Den nye veilederen er et verktøy for alle som arbeider med saksbehandling og tildeling av helse- og omsorgstjenester i kommunene. Utgangspunktet for saksbehandling og tildeling innenfor de kommunale helse- og omsorgstjenestene er at det skal tilbys riktig tjeneste til rett tid og i tilstrekkelig omfang. God saksbehandling er viktig for å kvalitetssikre tildelingen av helse- og omsorgstjenester. For å ta i bruk saksbehandlingsveilederen og sikre god forståelse av innholdet, så er det viktig med god og lik opplæring til ansatte som jobber med saksbehandling. Et e-læringsprogram vil gjøre opplæringen tilgjengelig til enhver tid for den enkelte saksbehandler, og det vil sikre lik opplæringsmetode for alle. I den anledning innbyr Helsedirektoratet til anbudskonkurranse omutvikling av et e-læringsprogram for saksbehandling i helse- og omsorgstjenesten med utgangspunkt i saksbehandlingsveilederen. Det faglige og juridiske innholdet i e-læringsprogrammet vil Helsedirektoratet selv ha ansvar for.Se for øvrig konkurransegrunnlagets del 2 Kravspesifikasjon og tildelingskriterier.

Konkurransen er kunngjort på DOFFIN-databasen - Se www.doffin.no

Kunngjøring i Doffin: 06.04.2016

Evaluering:

Uke 17-19

Anskaffelsen skal reguleres av Statens Standardavtale - Kjøpsavtalen (SSA-K)

www.anskaffelser.no/verktoy/kjopsavtalen-ssa-k

Krav: Leverandøren skal ha økonomisk kapasitet til å gjennomføreleveransen

Dokumentasjonskrav:Kredittvurdering/rating ikke eldre enn 12 måneder og som baserer seg på siste kjente regnskapstall. En rating skal være utført av offentlig godkjent kredittvurderingsinstitusjon.

Minimumskrav - leverandør skal være kredittverdig.

Tilbudets priser skal oppgis i tilbudet, se konkurransgrunnlagets del 2 Kravspesifikasjon og tildelingskriterier og vedlagte prisskjema for utfylling.

Betalings- og faktureringsbetingelser framgår av kontraktsvilkårene.

Denne anskaffelsen gjelder leveranseav et e-læringsprogram for saksbehandling i helse- og omsorgstjenesten med utgangspunkt i Saksbehandlingsveilederen.

Saksbehandlingsveilederen gir uttrykk for sentrale myndigheters forståelse av god saksbehandling i helse- og omsorgstjenestene, og gir en praktisk innføring i de kravene som stilles til saksbehandling ved tildeling av kommunale helse- og omsorgstjenester. Helsedirektoratet har hatt som siktemål at Saksbehandlingsveilederen skal egne seg for bruk i undervisning og opplæring i kommunal saksbehandling og tjenestetildeling.Det er ønskelig å tilby opplæring i saksbehandling med et e-læringsprogram for å kunne tilby alle saksbehandlere i kommunen opplæring i den nye saksbehandlingsveilederen på en fleksibel måte slik at opplæringen er tilgjengelig til enhver tid for den enkelte saksbehandler og bidra til like opplæringsmuligheter for alle i målgruppen. Den overordnede målsettingen med e-læringsprogrammet er å løfte kompetansen knyttet til saksbehandling og tildeling innenfor helse- og omsorgstjenester i kommunene. E-læringsprogrammet er ment å skulle være et verktøy til bruk i opplæring innenfor de temaene som beskrives i saksbehandlingsveilederen.Saksbehandlingsveilederen er tilgjengelig på helsedirektoratet.no:https://helsedirektoratet.no/retningslinjer/veileder-for-saksbehandling

Tekniske krav til leveransen

Funksjonelle krav

Leverandøren skal i tillegg til å bekrefte og besvare kravene til leveransen i pkt. 2.3.3, 2.3.4 og 2.3.5 beskrive sitt tilbud ut fra følgende elementer:

Vurderingen blir gjort ut i fra i hvilken grad løsningsforslaget:

- Viser til hvordan oppnå best mulig læringseffekt

- Viser forståelse av oppdraget

- Vise forståelse og kunnskap om kommunesektor og helse- og omsorgstjenestene.

- Er tilpasset målgruppen

- Er motiverende og inspirerende, og kan aktivisere brukeren

- Forslag til kvitteringsfunksjon

Leverandør skal fylle ut prisskjemaet som er vedlagt og levere det som vedlegg til tilbudet. Tilbudene vil bli vurdert ut fra de oppgitte prisene.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00