Ny visuell kommunikasjonsplattform - designtjenester

Information

Open procedure
4/6/2016 3:53 PM (GMT+02:00)
4/26/2016 10:00 AM (GMT+02:00)

Buyer

Høgskolen i Bergen Høgskolen i Bergen
Tone-Lise Osnes Tone-Lise Osnes
Inndalsveien 28
5063 Bergen
Norway

Closing date has passed.

Short description

Høgskolen i Bergen, Høgskolen i Stord/Haugesund og Høgskolen i Sogn og Fjordane er i fusjonsforhandlinger. Med forbehold om endelig godkjenning av fusjonen (Kongelig resolusjon), skal prosjektet «Visuell kommunikasjonsplattform for Vestlandshøgskulen» gjennomføres. I den forbindelse lyses nå ut konkurranse for å finne èn leverandør som skal gjennomføre dette prosjekt. Oppstart/forberedelser i løpet av mai 2016. På bakgrunn av usikkerhet rundt fremdrift og endelig godkjenning av fusjonen så kan hele eller deler av anskaffelsen falle bort.

Vestlandshøgskolen (VH) skal ved prosjektets avslutning ha fått dannet et fullstendig grunnlag for visuell profilering og formspråk for merkevaren VH. Den visuelle kommunikasjonsplattformen skal kunne gjennomsyre all vår aktivitet internt og overfor omverdenen, med eksterne samarbeidspartnere og nåværende/potensielle studenter som primærmålgrupper. Kommunikasjonsplattformen skal knyttes til det innhold og de verdier VH leverer og står for, i tillegg til å markere oss som en moderne, internasjonal og fremtidsrettet institusjon, og på sikt som ett av de nye universitetene i Norge.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00