Valstybinės reikšmės magistralinio kelio A11 Šiauliai–Palanga ruožo nuo 2,65 iki 5,49 km rekonstravimo projektavimas, projekto vykdymo priežiūra ir darbų atlikimas bei ruožų nuo 26,50 iki 27,50 km ir nuo 38,80 iki 45,50 km paprastojo remonto projektavimas

Information

Open procedure
4/18/2016 3:41 PM (GMT+02:00)
5/20/2016 9:00 AM (GMT+02:00)
5/16/2016 9:00 AM (GMT+02:00)

Buyer

Lietuvos automobilių kelių direkcija prie Susisiekimo ministerijos Lietuvos automobilių kelių direkcija prie Susisiekimo ministerijos
Rosita Mačiulytė Rosita Mačiulytė
J. Basanavičiaus g. 36
LT-03109 Vilnius
Lithuania
188710638

Closing date has passed.

Short description

  Skelbimų teikimo Viešųjų pirkimų tarnybai
tvarkos aprašo 
priedas
   



LIETUVOS AUTOMOBILIŲ KELIŲ DIREKCIJA PRIE SUSISIEKIMO MINISTERIJOS
 
Juridinių asmenų registras, 188710638, J. Basanavičiaus g. 36, Tel.: +370 52329667, Faks.: +370 52329709, rosita.maciulyte@lakd.lt, http://www.lakd.lt
 
Viešųjų pirkimų tarnybai  
 
 
SKELBIMAS, SUSIJĘS SU PAPILDOMA INFORMACIJA, INFORMACIJA APIE NEUŽBAIGTĄ PROCEDŪRĄ ARBA PATAISA

20   m.                        d. Nr.      
Primename: jeigu dėl pataisymų ar papildymų iš esmės keistųsi skelbimo apie pirkimą originale išdėstytos sąlygos, susijusios su vienodu vertinimu ir konkurencingo pirkimo tikslu, tai privalės būti pratęsti pradiniai numatyti laiko terminai
I DALIS: PERKANČIOJI ORGANIZACIJA (INSTITUCIJA)
I.1.) PAVADINIMAS, ADRESAI IR KONTAKTINIAI DUOMENYS
Oficialus pavadinimas: 
 Lietuvos automobilių kelių direkcija prie Susisiekimo ministerijos (188710638)
Adresas:
  J. Basanavičiaus g. 36
Miestas:
  Vilnius
Pašto kodas:
  LT- 03109
Šalis:
  Lietuva
Kontaktiniai duomenys:  
Kam: Rosita Mačiulytė
Telefonas:
  +370 52329667
El. paštas:
  rosita.maciulyte@lakd.lt
Faksas:
  +370 52329709
Interneto adresas (-ai)(jei taikoma)
Pagrindinis perkančiosios organizacijos (institucijos)adresas (URL): http://www.lakd.lt 

Pirkėjo profilio adresas (URL):  


I.2) PERKANČIOSIOS ĮSTAIGOS TIPAS

Perkančioji organizacija (tuo atveju kai sutarčiai taikoma Direktyva 2004/18/EB)   
Perkančioji institucija (tuo atveju, jeigu sutarčiai taikoma Direktyva 2004/17/EB - „Komunalinės paslaugos“)   

II DALIS: SUTARTIES OBJEKTAS

II.1) APRAŠYMAS
II.1.1) Pavadinimas, kurį perkančioji organizacija (institucija) ar perkantysis subjektas suteikė sutarčiai (kaip nurodyta skelbimo originale)

Valstybinės reikšmės magistralinio kelio A11 Šiauliai–Palanga ruožo nuo 2,65 iki 5,49 km rekonstravimo projektavimas, projekto vykdymo priežiūra ir darbų atlikimas bei ruožų nuo 26,50 iki 27,50 km ir nuo 38,80 iki 45,50 km paprastojo remonto projektavimas, projekto vykdymo priežiūra ir darbų atlikimas

II.1.2) Trumpas sutarties ar pirkimo (-ų) aprašymas (kaip nurodyta skelbimo originale)
     Kelio rekonstravimas – 2,84 km, paprastasis remontas – 7,70 km.


II.1.3) Bendrasis viešųjų pirkimų žodynas (BVPŽ) (kaip nurodyta skelbimo originale)
  Pagrindinis žodynas  Papildomas žodynas (jei taikoma) 
Pagrindinis objektas  45233000-9  (Greitkelių, kelių tiesimo, jų pamatų ir dangos klojimo darbai.)   
Papildomas(-i) objektas(-ai)  45233142-6  (Kelių remonto darbai.)   
71248000-8  (Projektų ir dokumentacijos priežiūra.)   
71320000-7  (Inžinerinio projektavimo paslaugos.)   


IV DALIS: PROCEDŪRA
IV.1) PROCEDŪROS RŪŠIS

IV.1.1) Procedūros rūšis (kaip nurodyta skelbimo originale)
  1. Atvira

IV.2) ADMINISTRACINĖ INFORMACIJA

IV.2.1) Perkančiosios organizacijos (institucijos) priskirtas bylos numeris (kaip nurodyta skelbimo originale, jei taikoma)
172176

IV.2.2) Elektroniniu būdu teikiamų skelbimų nuoroda (jei žinomos)

Skelbimo originalas buvo siųstas naudojant: SIMAP               
  OJS eSender      
Prisijungimas:   TED93
Skelbimo nuoroda:   016194 - 2016

IV.2.3) Elektroniniu būdu teikiamų skelbimų nuoroda (jei taikoma)

Skelbimo OL numeris: 2016 /S 49 - 80879,  2016-03-10 (metai/mėnuo/diena)

IV.2.4) Skelbimo originalo išsiuntimo data:  2016-03-08  (metai/mėnuo/diena)

VI DALIS: KITA INFORMACIJA


VI.1) ŠIO SKELBIMO TIKSLAS (jei taikoma; pažymėkite tiek langelių, kiek reikia)

Nebaigta procedūra    Pataisa    Papildoma informacija   

VI.2) INFORMACIJA APIE NEBAIGTĄ PASKYRIMO PROCEDŪRĄ (jei taikoma; pažymėkite tiek langelių, kiek reikia)

Paskyrimo procedūra buvo nutraukta.   
Paskyrimo procedūra buvo paskelbta nesėkminga.   
Sutartis nebuvo paskirta.   
Sutartis gali būti paskelbta iš naujo.   

VI.3) INFORMACIJA, KURIĄ KETINAMA TAISYTI AR PAPILDYTI(jei taikoma; kad būtų galima patikslinti datų ar teksto, kuriuos ketinama pataisyti ar papildyti, vietą, prašytume visuomet nurodyti atitinkamo skirsnio ir pastraipos skelbimo originale numerį)

VI.3.1)   Perkančiosios organizacijos pateiktos pradinės informacijos pataisa    TED publikacijos nesutapimas su perkančiosios organizacijos pateikta pradine informacija    Abu atvejai   

VI.3.2)   Skelbimo originale    Atitinkamuose konkurso dokumentuose
(papildomos informacijos prašytume ieškoti atitinkamuose reikalinguose konkurso dokumentuose)
   Abu atvejai
(papildomos informacijos prašytume ieškoti atitinkamuose reikalinguose konkurso dokumentuose)
  

VI.3.3) Taisytinas skelbimo originalo tekstas (jei taikoma)

Taisytina teksto vieta: Vietoj: Turi būti:
 III.2.3) Techniniai pajėgumai 
Informacija ir formalumai, reikalingi norint įvertinti atitiktį reikalavimams:
 2.1.Per paskutinius 5 metus iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos arba per laiką nuo įregistravimo dienos (jeigu veikla vykdyta mažiau nei 5 metus iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos) ypatingų statinių grupei priskiriamuose statiniuose (užsienio – lygiaverčiuose statiniuose) tinkamai įvykdytų panašių sutarčių sąrašas (konkurso sąlygų 6 priedas).
2.2. Užsakovų pažymos apie tai, kad svarbiausi statybos darbai (projektavimo paslaugos) buvo įvykdyti tinkamai. Pažymose turi būti nurodyta:
darbų atlikimo vieta,
atliktų darbų vertė (be PVM),
darbų vykdymo pradžios ir pabaigos datos,
informacija apie tai, ar darbai buvo atlikti pagal galiojančių teisės aktų, reglamentuojančių darbų atlikimą, reikalavimus ir yra tinkamai užbaigti (t.y., darbai užbaigti sutartyje (ar papildomame susitarime) nurodytu terminu ir pasirašytas pripažinimo tinkamu naudoti aktas arba statybos užbaigimo aktas).
2.3. Nurodant kaip patirtį įvykdytas sutartis miestų, miestelių gatvėse su indeksu atitinkamai A ar (ir) B (greito eismo ar (ir) pagrindinės gatvės) ar (ir) jų sankryžose (užsienio – lygiaverčiuose statiniuose), pateikti statinio savininko išduotas pažymas ar kitą dokumentą apie gatvių priskyrimą šioms kategorijoms.
 2.1. Per paskutinius 5 metus iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos arba per laiką nuo įregistravimo dienos (jeigu veikla vykdyta mažiau nei 5 metus iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos) ypatingų statinių grupei priskiriamuose statiniuose (užsienio lygiaverčiuose statiniuose) tinkamai įvykdytų panašių sutarčių sąrašas (konkurso sąlygų 6 priedas).
2.2. Užsakovų pažymos apie tai, kad svarbiausi statybos darbai (projektavimo paslaugos) buvo įvykdyti tinkamai. Pažymose turi būti nurodyta:
darbų atlikimo vieta,
atliktų darbų vertė (be PVM),
darbų vykdymo pradžios ir pabaigos datos,
informacija apie tai, ar darbai buvo atlikti pagal galiojančių teisės aktų, reglamentuojančių darbų atlikimą, reikalavimus ir yra tinkamai užbaigti (t.y., darbai užbaigti sutartyje (ar papildomame susitarime) nurodytu terminu ir pasirašytas pripažinimo tinkamu naudoti aktas arba statybos užbaigimo aktas).
2.3. Dokumentai, pagrindžiantys tiekėjo ar ūkio subjektų grupės partnerio dalyvavimo įvykdytoje (įvykdytose) panašioje (panašiose) sutartyje (sutartyse) dalį, tai yra darbų, kuriuos tiekėjas ar ūkio subjektų grupės partneris atliko savo jėgomis (nepasitelkiant trečiųjų subjektų), kaip generalinis tiekėjas, ūkio subjektų grupės partneris arba subtiekėjas, vertę (Tiekėjo deklaracija apie darbų, kuriuos tiekėjas ar ūkio subjektų grupės partneris atliko savo jėgomis kaip generalinis tiekėjas, ūkio subjektų grupės partneris arba subtiekėjas, vertę ir (arba) Užsakovų pažymos apie darbų, kuriuos tiekėjas ar ūkio subjektų grupės partneris atliko savo jėgomis kaip generalinis tiekėjas, ūkio subjektų grupės partneris arba subtiekėjas, vertę).
2.4. Nurodant kaip patirtį įvykdytas sutartis miestų, miestelių gatvėse su indeksu atitinkamai A ar (ir) B (greito eismo ar (ir) pagrindinės gatvės) ar (ir) jų sankryžose (užsienio lygiaverčiuose statiniuose), pateikti statinio savininko išduotas pažymas ar kitą dokumentą apie gatvių priskyrimą šioms kategorijoms.
 III.2.3) Techniniai pajėgumai
Minimalūs kriterijai, kuriuos atitikti gali būti reikalaujama (jei taikoma):
 2. Tiekėjo per paskutinius 5 metus iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos arba per laiką nuo įregistravimo dienos (jeigu veikla vykdyta mažiau nei 5 metus iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos) vienos arba dviejų tinkamai įvykdytų sutarčių suma ypatingų statinių grupei priskiriamuose statiniuose (užsienio lygiaverčiuose statiniuose):
–valstybinės reikšmės keliuose priklausomai nuo jų suskirstymo pagal reikšmę (magistraliniai ar (ir) krašto, ar (ir) rajoniniai keliai) arba (ir)
– miestų, miestelių gatvėse su indeksu A ar (ir) B (greito eismo ar (ir) pagrindinės gatvės) ar (ir) jų sankryžose turi būti ne mažesnė kaip:

tiekėjui – 5 493 000 Eur be PVM3. 

Vienos arba dviejų tinkamai įvykdytų sutarčių suma turi apimti ne mažesnę kaip 5 286 000 Eur be PVM statybos darbų vertę ir ne mažesnę kaip 207 000 Eur be PVM3 techninio arba techninio darbo projekto parengimo vertę.

kiekvienam partneriui – vienos arba dviejų tinkamai įvykdytų sutarčių suma turi apimti ne mažesnę kaip (pasiūlyme nurodytų partnerio darbų ir (ar) techninio arba techninio darbo projekto parengimo paslaugų dalies vertė be PVM x 0,7) Eur be PVM3 statybos darbų ir (ar) techninio arba techninio darbo projekto parengimo paslaugų vertę.
 2. Tiekėjo per paskutinius 5 metus iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos arba per laiką nuo įregistravimo dienos (jeigu veikla vykdyta mažiau nei 5 metus iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos) vienos arba dviejų tinkamai įvykdytų sutarčių suma ypatingų statinių grupei priskiriamuose statiniuose (užsienio lygiaverčiuose statiniuose):
– valstybinės reikšmės keliuose priklausomai nuo jų suskirstymo pagal reikšmę (magistraliniai ar (ir) krašto, ar (ir) rajoniniai keliai), ar (ir)
– miestų, miestelių gatvėse su indeksu A ar (ir) B (greito eismo ar (ir) pagrindinės gatvės), ar (ir) jų sankryžose turi būti ne mažesnė kaip:
2.1. tiekėjui – 5 286 000 Eur be PVM .
2.2. kiekvienam partneriui – pasiūlyme nurodytos partnerio darbų dalies vertė be PVM x 0,7 (Eur be PVM).
 III.2.3) Techniniai pajėgumai 
Informacija ir formalumai, reikalingi norint įvertinti atitiktį reikalavimams:
 3.1. Projektavimo ir statinio statybos techninės veiklos pagrindinių sričių vadovų sąrašas (konkurso sąlygų 7 priedas).
3.2. Lietuvos Respublikos aplinkos ministerijos nustatyta tvarka išduoti kvalifikacijos atestatai ir (arba) teisės pripažinimo dokumentai, tame tarpe galiojantys ir išduoti anksčiau, kurie patvirtina kiekvieno specialisto patirtį atitinkamoje statinių grupėje ir darbų srityje.
3.3.Tiekėjas, nurodantis specialistų įvykdytas sutartis miestų, miestelių gatvėse su indeksu A ar (ir) B ar (ir) jų sankryžose (užsienio lygiaverčiuose statiniuose), turi pateikti statinio savininko išduotas pažymas ar kitus dokumentus, patvirtinančius gatvių priskyrimą atitinkamoms kategorijoms.
3.4. Specialistų patirtis einant atitinkamas pareigas bus laikoma tinkama, tik tuo atveju, jei bus pateikti dokumentai, patvirtinantys kiekvieno specialisto patirtį (veiklos pradžią ir pabaigą) atitinkamoje statinių grupėje ir darbų srityje: atitinkami išrašai iš statybos darbų žurnalų, įmonės vadovo įsakymai ar kiti dokumentai dėl specialisto paskyrimo, statinio pripažinimo tinkamu naudoti aktai, užbaigtų statybos darbų aktai, statybos užbaigimo aktai ar kiti pagrindžiantys dokumentai, iš kurių būtų galima neginčijamai nustatyti, kad specialistas ėjo atitinkamas pareigas atitinkamoje statinių grupėje ir darbų srityje.

Viešųjų pirkimų komisija, vertindama tiekėjų pateiktą informaciją apie nurodytą specialistų patirtį objektuose, gali paprašyti kitų dokumentų, įrodančių specialistų patirtį.

4. Tiekėjas turi pateikti:
4.1. dokumentus, kurie patvirtintų, kad tiekėjas darbams atlikti turi nuosavybės teise reikiamus statybos mechanizmus. 
4.2. techninių galimybių aprašymą, išvardinant turimus mechanizmus, reikalingus darbams atlikti;
4.3. Jeigu mechanizmą numatoma nuomotis ar naudoti kitais pagrindais, būtina nurodyti reikiamus statybos mechanizmus suteiksiančią organizaciją bei pateikti ketinimų protokolus ar preliminarias nuomos, panaudos sutartis ar kitokias sutartis, patvirtinančias tiekėjo teisę mechanizmus naudoti kita teisėta forma.

Viešųjų pirkimų komisija turi teisę paprašyti pateikti mechanizmų nuosavybės dokumentus, jei mechanizmą numatoma nuomotis ar naudotis juo kitais pagrindais. 

5.1. Dokumentai, patvirtinantys, kad tiekėjas projektui vykdyti turi nuosavybės teise arba nuomosis (ar kitais pagrindais naudos) reikiamą programinę įrangą.
5.2. Programinės įrangos techninių galimybių aprašymas.
5.3. Jeigu programinę įrangą numatoma nuomotis ar naudoti kitais pagrindais, būtina nurodyti reikiamą programinę įrangą suteiksiantį asmenį bei pateikti ketinimų protokolus ar preliminarias nuomos, panaudos sutartis ar kitokias sutartis, patvirtinančias tiekėjo teisę programinę įrangą naudoti kita teisėta forma. 

6.1. Turimos laboratorijos atestavimo arba akreditavimo pažymėjimas.
Kitos valstybės tiekėjas pateikia šalies, kurioje jis yra registruotas įgaliotos valstybės institucijos išduotą lygiavertį pažymėjimą.
6.2. Jei laboratorija yra ne tiekėjo ar partnerio įmonė, tuomet pateikiami laboratorijos atestavimo arba akreditavimo pažymėjimas ir ketinimų protokolai pasinaudoti laboratorijos paslaugomis.

7.1. Dokumentai, patvirtinantys, kad tiekėjas nuosavybės teise turi stacionarias ar mobilias gamyklas, kuriose gali gaminti asfalto mišinius, nurodant gamyklų adresą (mišinių gamybos vietą). 
7.2. Jei tiekėjas neturi tokių gamyklų ir numato jas nuomotis ar naudoti kitais pagrindais, jis turi pateikti:
–ketinimų protokolus arba preliminarias nuomos, panaudos ar kitokias sutartis, patvirtinančias, kad tiekėjas turi galimybę gamyklas naudoti kita teisėta forma, nurodant jų adresą (mišinių gamybos vietą);
–nuosavybės teisę patvirtinančius dokumentus.
7.3. Jei tiekėjas neturi gamyklų ir neketina jų nuomotis, jis turi pateikti dokumentus, patvirtinančius, kad įsigis (nusipirks) asfalto mišinių, nurodant gamyklų adresą (mišinių gamybos vietą).

8. Atitikimą kokybės vadybos sistemos standartui LST EN ISO 9001 (arba lygiaverčiam) patvirtinantis sertifikatas arba lygiavertis dokumentas.

9. EMAS arba ISO 14001 sertifikatas, arba kitas sertifikatas, išduotas įstaigų, atitinkančių ES teisės aktus ar atitinkamus Europos arba tarptautinius sertifikavimo standartus, arba lygiaverčiai įrodymai (pavyzdžiui, tiekėjo parengtų taikomų aplinkos apsaugos priemonių aprašymas).

10. Šlamo dangų vidinės gamybos kontrolės sistemos sertifikatas, išduotas paskelbtosios (notifikuotos) arba paskirtosios sertifikacijos įstaigos, arba pateikti nuorodą į LR registrus, valstybės informacines sistemas ar į kitas informacines sistemas, kuriose saugoma informacija apie reikalaujamą tiekėjo kvalifikaciją ir pagal LR valstybės informacinių išteklių valdymo įstatymą ar kitus teisės aktus yra neatlygintinai gali būti prieinama perkančiajai organizacijai. Perkančioji organizacija taip pat priima kitus tiekėjų lygiaverčių kokybės vadybos užtikrinimo priemonių įrodymus.
 4.1. Projektavimo ir statinio statybos techninės veiklos pagrindinių sričių vadovų sąrašas (konkurso sąlygų 7 priedas).
4.2. Lietuvos Respublikos aplinkos ministerijos nustatyta tvarka išduoti kvalifikacijos atestatai ir (arba) teisės pripažinimo dokumentai, tame tarpe galiojantys ir išduoti anksčiau, kurie patvirtina kiekvieno specialisto patirtį atitinkamoje statinių grupėje ir darbų srityje.
4.3. Tiekėjas, nurodantis specialistų įvykdytas sutartis miestų, miestelių gatvėse su indeksu A ar (ir) B ar (ir) jų sankryžose (užsienio lygiaverčiuose statiniuose), turi pateikti statinio savininko išduotas pažymas ar kitus dokumentus, patvirtinančius gatvių priskyrimą atitinkamoms kategorijoms.
4.4. Specialistų patirtis einant atitinkamas pareigas bus laikoma tinkama, tik tuo atveju, jei bus pateikti dokumentai, patvirtinantys kiekvieno specialisto patirtį (veiklos pradžią ir pabaigą) atitinkamoje statinių grupėje ir darbų srityje: atitinkami išrašai iš statybos darbų žurnalų, įmonės vadovo įsakymai ar kiti dokumentai dėl specialisto paskyrimo, statinio pripažinimo tinkamu naudoti aktai, užbaigtų statybos darbų aktai, statybos užbaigimo aktai ar kiti pagrindžiantys dokumentai, iš kurių būtų galima neginčijamai nustatyti, kad specialistas ėjo atitinkamas pareigas atitinkamoje statinių grupėje ir darbų srityje.

Viešųjų pirkimų komisija, vertindama tiekėjų pateiktą informaciją apie nurodytą specialistų patirtį objektuose, gali paprašyti kitų dokumentų, įrodančių specialistų patirtį.

5.Tiekėjas turi pateikti:
5.1. dokumentus, kurie patvirtintų, kad tiekėjas darbams atlikti turi nuosavybės teise reikiamus statybos mechanizmus. 
5.2. techninių galimybių aprašymą, išvardinant turimus mechanizmus, reikalingus darbams atlikti;
5.3. Jeigu mechanizmą numatoma nuomotis ar naudoti kitais pagrindais, būtina nurodyti reikiamus statybos mechanizmus suteiksiančią organizaciją bei pateikti ketinimų protokolus ar preliminarias nuomos, panaudos sutartis ar kitokias sutartis, patvirtinančias tiekėjo teisę mechanizmus naudoti kita teisėta forma.

Viešųjų pirkimų komisija turi teisę paprašyti pateikti mechanizmų nuosavybės dokumentus, jei mechanizmą numatoma nuomotis ar naudotis juo kitais pagrindais. 

6.1. Dokumentai, patvirtinantys, kad tiekėjas projektui vykdyti turi nuosavybės teise arba nuomosis (ar kitais pagrindais naudos) reikiamą programinę įrangą.
6.2. Programinės įrangos techninių galimybių aprašymas.
6.3. Jeigu programinę įrangą numatoma nuomotis ar naudoti kitais pagrindais, būtina nurodyti reikiamą programinę įrangą suteiksiantį asmenį bei pateikti ketinimų protokolus ar preliminarias nuomos, panaudos sutartis ar kitokias sutartis, patvirtinančias tiekėjo teisę programinę įrangą naudoti kita teisėta forma. 

7.1. Turimos laboratorijos atestavimo arba akreditavimo pažymėjimas.
Kitos valstybės tiekėjas pateikia šalies, kurioje jis yra registruotas įgaliotos valstybės institucijos išduotą lygiavertį pažymėjimą.
7.2. Jei laboratorija yra ne tiekėjo ar partnerio įmonė, tuomet pateikiami laboratorijos atestavimo arba akreditavimo pažymėjimas ir ketinimų protokolai pasinaudoti laboratorijos paslaugomis.

8.1. Dokumentai, patvirtinantys, kad tiekėjas nuosavybės teise turi stacionarias ar mobilias gamyklas, kuriose gali gaminti asfalto mišinius, nurodant gamyklų adresą (mišinių gamybos vietą). 
8.2. Jei tiekėjas neturi tokių gamyklų ir numato jas nuomotis ar naudoti kitais pagrindais, jis turi pateikti:
– ketinimų protokolus arba preliminarias nuomos, panaudos ar kitokias sutartis, patvirtinančias, kad tiekėjas turi galimybę gamyklas naudoti kita teisėta forma, nurodant jų adresą (mišinių gamybos vietą);
– nuosavybės teisę patvirtinančius dokumentus.
8.3. Jei tiekėjas neturi gamyklų ir neketina jų nuomotis, jis turi pateikti dokumentus, patvirtinančius, kad įsigis (nusipirks) asfalto mišinių, nurodant gamyklų adresą (mišinių gamybos vietą).

9. Atitikimą kokybės vadybos sistemos standartui LST EN ISO 9001 (arba lygiaverčiam) patvirtinantis sertifikatas arba lygiavertis dokumentas.

10. EMAS arba ISO 14001 sertifikatas, arba kitas sertifikatas, išduotas įstaigų, atitinkančių ES teisės aktus ar atitinkamus Europos arba tarptautinius sertifikavimo standartus, arba lygiaverčiai įrodymai (pavyzdžiui, tiekėjo parengtų taikomų aplinkos apsaugos priemonių aprašymas).

11. Šlamo dangų vidinės gamybos kontrolės sistemos sertifikatas, išduotas paskelbtosios (notifikuotos) arba paskirtosios sertifikacijos įstaigos, arba pateikti nuorodą į LR registrus, valstybės informacines sistemas ar į kitas informacines sistemas, kuriose saugoma informacija apie reikalaujamą tiekėjo kvalifikaciją ir pagal LR valstybės informacinių išteklių valdymo įstatymą ar kitus teisės aktus yra neatlygintinai gali būti prieinama perkančiajai organizacijai. Perkančioji organizacija taip pat priima kitus tiekėjų lygiaverčių kokybės vadybos užtikrinimo priemonių įrodymus.
 III.2.3) Techniniai pajėgumai
Minimalūs kriterijai, kuriuos atitikti gali būti reikalaujama (jei taikoma):
 3. Pirkimo sutartį turi vykdyti kvalifikuoti ir patyrę specialistai. Minimalus šių specialistų skaičius – 4 (keturi) specialistai. Iš jų:

3.1. ne mažiau kaip 2 (du) specialistai, kuriems suteikta teisė eiti ypatingo statinio statybos vadovo pareigas ypatingų statinių pogrupyje: susisiekimo komunikacijos: keliai: valstybinės reikšmės keliai. 
Statinio statybos vadovas turi turėti ne mažesnę kaip 36 mėnesių per paskutinius 10 metų iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos darbų tinkamą patirtį laiku ir tinkamai įvykdytose ir (ar) vykdomose sutartyse, einant statinio statybos vadovo arba statybos bendrųjų darbų vadovo pareigas ypatingų statinių grupei priskiriamuose statiniuose (užsienio lygiaverčiuose statiniuose): 
valstybinės reikšmės keliuose priklausomai nuo jų suskirstymo pagal reikšmę (magistraliniai ar (ir) krašto, ar (ir) rajoniniai keliai) arba (ir)
miestų, miestelių gatvėse su indeksu A ar (ir) B (greito eismo ar (ir) pagrindinės gatvės) ar (ir) jų sankryžose.
3.2. ne mažiau kaip 1 (vienas) specialistas, kuriam suteikta teisė eiti ypatingo statinio projekto vadovo ir projekto vykdymo priežiūros vadovo pareigas ypatingų statinių pogrupyje: susisiekimo komunikacijos: keliai: valstybinės reikšmės keliai. 
Statinio projekto vadovas turi turėti ne mažesnę kaip 36 mėnesių4 per paskutinius 10 metų iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos darbų tinkamą patirtį laiku ir tinkamai įvykdytose ir (ar) vykdomose sutartyse einant statinio projekto vadovo ir ne mažesnę kaip 36 mėnesių4 per paskutinius 10 metų iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos darbų tinkamą patirtį laiku ir tinkamai įvykdytose ir (ar) vykdomose sutartyse einant statinio projekto vykdymo priežiūros vadovo pareigas ypatingų statinių grupei priskiriamuose statiniuose (užsienio lygiaverčiuose statiniuose): 
–valstybinės reikšmės keliuose priklausomai nuo jų suskirstymo pagal reikšmę (magistraliniai ar (ir) krašto, ar (ir) rajoniniai keliai) arba (ir)
–miestų, miestelių gatvėse su indeksu A ar (ir) B (greito eismo ar (ir) pagrindinės gatvės) ar (ir) jų sankryžose.
3.3. ne mažiau kaip 1 (vienas) specialistas, kuriam suteikta teisė eiti ypatingo statinio projekto dalies vadovo ir projekto dalies vykdymo priežiūros vadovo pareigas ypatingų statinių pogrupyje: susisiekimo komunikacijos: keliai: valstybinės reikšmės keliai. Projekto dalys: konstrukcijų, susisiekimo, pasirengimo statybai ir statybos darbų organizavimo, statybos skaičiuojamosios kainos nustatymo.
Statinio projekto dalies vadovas turi turėti ne mažesnę kaip 24 mėnesių per paskutinius 10 metų iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos darbų tinkamą patirtį laiku ir tinkamai įvykdytose ir (ar) vykdomose sutartyse einant statinio projekto dalies vadovo ir ne mažesnę kaip 24 mėnesių5 per paskutinius 10 metų iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos darbų tinkamą patirtį laiku ir tinkamai įvykdytose ir (ar) vykdomose sutartyse einant statinio projekto dalies vykdymo priežiūros vadovo pareigas ypatingų statinių grupei priskiriamuose statiniuose (užsienio lygiaverčiuose statiniuose):
–valstybinės reikšmės keliuose priklausomai nuo jų suskirstymo pagal reikšmę (magistraliniai ar (ir) krašto, ar (ir) rajoniniai keliai) arba (ir)
–miestų, miestelių gatvėse su indeksu A ar (ir) B (greito eismo ar (ir) pagrindinės gatvės) ar (ir) jų sankryžose.
Tiekėjas, siekdamas atitikti 3.3 punkto reikalavimą, gali pasitelkti kelis projekto dalies vadovus. Tokiu atveju projekto dalių vadovai kartu turi tenkinti reikalavimą dėl teisės eiti atitinkamas pareigas projekto dalyse, t.y. projekto dalių vadovai turi turėti teisę eiti ypatingo statinio projekto dalies vadovo ir projekto dalies vykdymo priežiūros vadovo pareigas atitinkamose projekto dalyse ir kiekvienas projekto dalies vadovas turi turėti ne mažesnę kaip 24 mėnesių per paskutinius 10 metų iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos darbų tinkamą patirtį laiku ir tinkamai įvykdytose ir (ar) vykdomose sutartyse einant statinio projekto dalies vadovo ir ne mažesnę kaip 24 mėnesių6 per paskutinius 10 metų iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos darbų tinkamą patirtį laiku ir tinkamai įvykdytose ir (ar) vykdomose sutartyse einant statinio projekto dalies vykdymo priežiūros vadovo pareigas.
Pastaba: 3.2 ir 3.3 p. reikalavimus tenkinant vienam specialistui, specialisto kvalifikacija bus tinkama.

4. Tiekėjas turi turėti nuosavybės teise arba turi turėti galimybę nuomotis (arba kitais pagrindais naudoti) pirkimo sutarčiai vykdyti reikiamą minimalų mechanizmų kiekį:
–Greideriai – 2 vnt., iš jų bent vienas su 3D peilio valdymo sistema;
–Ekskavatoriai – 2 vnt., iš jų bent vienas turi būti su 3D valdymo sistema;
–Buldozeriai – 2 vnt., iš jų bent vienas turi būti su 3D valdymo sistema;
–Volai nesurištųjų mišinių tankinimui – 2 vnt.;
–Savivarčiai – 4 vnt.;
–Freza su erdvinio valdymo sistema, kurios darbinis plotis ≥ 1,5 m – 1 vnt;
–Savivarčiai su temperatūrą palaikančiu kėbulu – 4 vnt.; 
–Asfaltbetonio klotuvas (su vibrotankintuvu, sutankinimas visu darbiniu storiu, ir su automatine reguliavimo sistema) – 1 vnt.;
–Autogudronatorius su automatine emulsijos dozavimo sistema ir stiklo pluošto įranga – 1 vnt.;
–Volai asfaltbetonio mišinių tankinimui – 3 vnt., šie volai turi turėti sistemas skirtas visame plote kontroliuoti dangos sluoksnių tankinimo eigą (GPS pagalba) ir temperatūrą;
–Vandenvežė – 1 vnt;
– Šlamo dangos įrengimo savaeigis nepertraukiamo veikimo skleidimo įrenginys – 1 vnt;
– Šaltų mišinių maišyklė – 1 vnt.

5. Tiekėjas turi nuosavybės teise turėti arba nuomotis (ar kitais pagrindais naudoti) programinę įrangą (darbo vietų skaičius ne mažiau kaip 3 vnt.), skirtą trimačių modelių rengimui (3D AVS).

6. Tiekėjas turi nuosavybės teise arba turi galimybę nuomotis (ar kitais pagrindais naudoti) atitinkamas matavimo priemones ir laboratorinę įrangą, užtikrinančią pirkimo sutartyje numatytų darbų savikontrolės vykdymą. Tiekėjo siūloma laboratorija turi būti atestuota arba akredituota. Tiekėjas gali pavesti savikontrolę vykdyti kitai atestuotai arba akredituotai laboratorijai.

7. Tiekėjas turi nuosavybės teise turėti arba turi galimybę nuomotis (ar kitais pagrindais naudoti) ne mažiau kaip vieną stacionarią ar mobilią karštojo asfalto gamyklą, kuria galėtų pasinaudoti, kad tinkamai atliktų pagal pirkimo sutartį numatytus darbus.
Jei tiekėjas nuosavybės teise neturi minėtos (minėtų) gamyklos (gamyklų), neketina jos (jų) nuomotis ar naudoti kitais pagrindais, jis turi įsigyti (nusipirkti) asfalto mišinių.

8. Tiekėjas turi turėti įdiegtą kokybės valdymo sistemą.
Sertifikavimo sritis: valstybinės reikšmės kelių tiesimas.

9. Tiekėjas turi turėti reikiamą techninį pajėgumą, pirkimo sutarties vykdymo metu taikyti konkrečias aplinkos apsaugos vadybos priemones, tenkinančias šiuos reikalavimus:
– veiksmingos gyvūnijos ir augalijos apsaugos užtikrinimas kelių tiesimo vietoje ir aplink ją;
– bet kokių kenksmingų atliekų ir pavojingų medžiagų nuotėkio, galinčio pakenkti aplinkai, prevencija;
– kelių tiesimo vietoje susidariusių atliekų kiekio, skleidžiamo triukšmo ir eismo spūsčių mažinimas;
– efektyvus elektros energijos ir vandens naudojimas.

10. Tiekėjas šlamo dangų įrengimo darbams atlikti turi turėti įdiegęs sertifikuotą vidinės gamybos kontrolės sistemą pagal standartą LST EN 12273 „Šlamo dangos. Reikalavimai“ (arba lygiavertis).
 4. Pirkimo sutartį turi vykdyti kvalifikuoti ir patyrę specialistai. 

4.1. ne mažiau kaip 2 (du) specialistai, kuriems suteikta teisė eiti ypatingo statinio statybos vadovų pareigas ypatingų statinių pogrupyje: susisiekimo komunikacijos: keliai: valstybinės reikšmės keliai. 
Statinio statybos vadovas turi turėti ne mažesnę kaip 36 mėnesių per paskutinius 10 metų iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos darbų tinkamą patirtį laiku ir tinkamai įvykdytose ir (ar) vykdomose sutartyse, einant statinio statybos vadovo arba statybos bendrųjų darbų vadovo pareigas ypatingų statinių grupei priskiriamuose statiniuose (užsienio lygiaverčiuose statiniuose): 
– valstybinės reikšmės keliuose priklausomai nuo jų suskirstymo pagal reikšmę (magistraliniai ar (ir) krašto, ar (ir) rajoniniai keliai) arba (ir)
– miestų, miestelių gatvėse su indeksu A ar (ir) B (greito eismo ar (ir) pagrindinės gatvės) ar (ir) jų sankryžose.
4.2. ne mažiau kaip 1 (vienas) specialistas, kuriam suteikta teisė eiti ypatingo statinio projekto vadovo ir projekto vykdymo priežiūros vadovo pareigas ypatingų statinių pogrupyje: susisiekimo komunikacijos: keliai: valstybinės reikšmės keliai. 
Statinio projekto vadovas turi turėti ne mažesnę kaip 36 mėnesių6 per paskutinius 10 metų iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos darbų tinkamą patirtį laiku ir tinkamai įvykdytose ir (ar) vykdomose sutartyse einant statinio projekto vadovo ir ne mažesnę kaip 36 mėnesių6 per paskutinius 10 metų iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos darbų tinkamą patirtį laiku ir tinkamai įvykdytose ir (ar) vykdomose sutartyse einant statinio projekto vykdymo priežiūros vadovo pareigas ypatingų statinių grupei priskiriamuose statiniuose (užsienio lygiaverčiuose statiniuose): 
– valstybinės reikšmės keliuose priklausomai nuo jų suskirstymo pagal reikšmę (magistraliniai ar (ir) krašto, ar (ir) rajoniniai keliai) arba (ir)
– miestų, miestelių gatvėse su indeksu A ar (ir) B (greito eismo ar (ir) pagrindinės gatvės) ar (ir) jų sankryžose.
4.3. ne mažiau kaip 1 (vienas) specialistas, kuriam suteikta teisė eiti ypatingo statinio projekto dalies vadovo ir projekto dalies vykdymo priežiūros vadovo pareigas ypatingų statinių pogrupyje: susisiekimo komunikacijos: keliai: valstybinės reikšmės keliai. Projekto dalys: konstrukcijų, susisiekimo, pasirengimo statybai ir statybos darbų organizavimo, statybos skaičiuojamosios kainos nustatymo.
Statinio projekto dalies vadovas turi turėti ne mažesnę kaip 24 mėnesių per paskutinius 10 metų iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos darbų tinkamą patirtį laiku ir tinkamai įvykdytose ir (ar) vykdomose sutartyse einant statinio projekto dalies vadovo ir ne mažesnę kaip 24 mėnesių per paskutinius 10 metų iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos darbų tinkamą patirtį laiku ir tinkamai įvykdytose ir (ar) vykdomose sutartyse einant statinio projekto dalies vykdymo priežiūros vadovo pareigas ypatingų statinių grupei priskiriamuose statiniuose (užsienio lygiaverčiuose statiniuose):
– valstybinės reikšmės keliuose priklausomai nuo jų suskirstymo pagal reikšmę (magistraliniai ar (ir) krašto, ar (ir) rajoniniai keliai) arba (ir)
– miestų, miestelių gatvėse su indeksu A ar (ir) B (greito eismo ar (ir) pagrindinės gatvės) ar (ir) jų sankryžose.
Tiekėjas, siekdamas atitikti 4.3 punkto reikalavimą, gali pasitelkti kelis projekto dalies vadovus. Tokiu atveju projekto dalių vadovai kartu turi tenkinti reikalavimą dėl teisės eiti atitinkamas pareigas projekto dalyse, t.y. projekto dalių vadovai turi turėti teisę eiti ypatingo statinio projekto dalies vadovo ir projekto dalies vykdymo priežiūros vadovo pareigas atitinkamose projekto dalyse ir kiekvienas projekto dalies vadovas turi turėti ne mažesnę kaip 24 mėnesių per paskutinius 10 metų iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos darbų tinkamą patirtį laiku ir tinkamai įvykdytose ir (ar) vykdomose sutartyse einant statinio projekto dalies vadovo ir ne mažesnę kaip 24 mėnesių8 per paskutinius 10 metų iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos darbų tinkamą patirtį laiku ir tinkamai įvykdytose ir (ar) vykdomose sutartyse einant statinio projekto dalies vykdymo priežiūros vadovo pareigas.
Pastaba: 4.2 ir 4.3 p. reikalavimus tenkinant vienam specialistui, specialisto kvalifikacija bus tinkama.

5. Tiekėjas turi turėti nuosavybės teise arba turi turėti galimybę nuomotis (arba kitais pagrindais naudoti) pirkimo sutarčiai vykdyti reikiamą minimalų mechanizmų kiekį:
– Greideriai – 2 vnt., iš jų bent vienas su 3D peilio valdymo sistema;
– Ekskavatoriai – 2 vnt., iš jų bent vienas turi būti su 3D valdymo sistema;
– Buldozeriai – 2 vnt., iš jų bent vienas turi būti su 3D valdymo sistema;
– Volai nesurištųjų mišinių tankinimui – 2 vnt.;
– Savivarčiai – 4 vnt.;
– Freza su erdvinio valdymo sistema, kurios darbinis plotis ≥ 1,5 m – 1 vnt;
– Savivarčiai su temperatūrą palaikančiu kėbulu – 4 vnt.;
– Asfaltbetonio klotuvas (su vibrotankintuvu, sutankinimas visu darbiniu storiu, ir su automatine reguliavimo sistema) – 1 vnt.;
– Autogudronatorius su automatine emulsijos dozavimo sistema ir stiklo pluošto įranga – 1 vnt.;
– Volai asfaltbetonio mišinių tankinimui – 3 vnt., šie volai turi turėti sistemas skirtas visame plote kontroliuoti dangos sluoksnių tankinimo eigą (GPS pagalba) ir temperatūrą;
– Vandenvežė – 1 vnt;
– Šlamo dangos įrengimo savaeigis nepertraukiamo veikimo skleidimo įrenginys – 1 vnt;
– Šaltų mišinių maišyklė – 1 vnt.

6. Tiekėjas turi nuosavybės teise turėti arba nuomotis (ar kitais pagrindais naudoti) programinę įrangą (darbo vietų skaičius ne mažiau kaip 3 vnt.), skirtą trimačių modelių rengimui (3D AVS).

7. Tiekėjas turi nuosavybės teise arba turi galimybę nuomotis (ar kitais pagrindais naudoti) atitinkamas matavimo priemones ir laboratorinę įrangą, užtikrinančią pirkimo sutartyje numatytų darbų savikontrolės vykdymą. Tiekėjo siūloma laboratorija turi būti atestuota arba akredituota. Tiekėjas gali pavesti savikontrolę vykdyti kitai atestuotai arba akredituotai laboratorijai.

8. Tiekėjas turi nuosavybės teise turėti arba turi galimybę nuomotis (ar kitais pagrindais naudoti) ne mažiau kaip vieną stacionarią ar mobilią karštojo asfalto gamyklą, kuria galėtų pasinaudoti, kad tinkamai atliktų pagal pirkimo sutartį numatytus darbus.
Jei tiekėjas nuosavybės teise neturi minėtos (minėtų) gamyklos (gamyklų), neketina jos (jų) nuomotis ar naudoti kitais pagrindais, jis turi įsigyti (nusipirkti) asfalto mišinių.

9. Tiekėjas turi turėti įdiegtą kokybės valdymo sistemą.
Sertifikavimo sritis: valstybinės reikšmės kelių tiesimas.

10. Tiekėjas turi turėti reikiamą techninį pajėgumą, pirkimo sutarties vykdymo metu taikyti konkrečias aplinkos apsaugos vadybos priemones, tenkinančias šiuos reikalavimus:
– veiksmingos gyvūnijos ir augalijos apsaugos užtikrinimas kelių tiesimo vietoje ir aplink ją;
– bet kokių kenksmingų atliekų ir pavojingų medžiagų nuotėkio, galinčio pakenkti aplinkai, prevencija;
– kelių tiesimo vietoje susidariusių atliekų kiekio, skleidžiamo triukšmo ir eismo spūsčių mažinimas;
– efektyvus elektros energijos ir vandens naudojimas.

11. Tiekėjas šlamo dangų įrengimo darbams atlikti turi turėti įdiegęs sertifikuotą vidinės gamybos kontrolės sistemą pagal standartą LST EN 12273 „Šlamo dangos. Reikalavimai“ (arba lygiavertis).

VI.3.4) Taisytinos skelbimo originalo datos (jei taikoma)

Taisytinų datų vieta: Vietoj: Turi būti:
 IV.3.3) Specifikacijų ir papildomų dokumentų ar aprašomojo dokumento gavimo sąlygos (kai taikomas konkurencinis dialogas) 
Prašymų pateikti dokumentus priėmimo ar susipažinimo su dokumentais terminas
 2016-04-14(metai/mėnuo/diena) 
  (laikas)
 2016-05-16(metai/mėnuo/diena) 
  (laikas)
 IV.3.4) Pasiūlymų ar paraiškų dalyvauti pirkimo procedūroje priėmimo terminas  2016-04-21(metai/mėnuo/diena) 
  10:00 (laikas)
 2016-05-20(metai/mėnuo/diena) 
 10:00 (laikas)
 IV.3.8) Susipažinimo su pasiūlymais sąlygos  2016-04-21(metai/mėnuo/diena) 
  10:00 (laikas)
 2016-05-20(metai/mėnuo/diena) 
 10:00 (laikas)

VI.3.5) Taisytini adresai ir informacijos teikimo vietos (jei taikoma)

Taisytino teksto vieta: (jei taikoma)
 
Oficialus pavadinimas: 
 
Adresas:
 
Miestas:
 
Pašto kodas:
  LT- 
Šalis:
 
Kontaktiniai duomenys:
Kam:  
Telefonas:
 
El. paštas:
 
Faksas:
 
Interneto adresas(-ai) (jei taikoma)
Pagrindinis perkančiosios organizacijos (institucijos)adresas (URL): 

Pirkėjo profilio adresas (URL):  

VI.3.6) Tekstas, kuriuo ketinama papildyti skelbimo originalą (jei taikoma)

Teksto vieta, kurią ketinama papildyti: Tekstas, kurį ketinama įterpti:
 III.2.3) Techniniai pajėgumai 
Informacija ir formalumai, reikalingi norint įvertinti atitiktį reikalavimams:
 3.1. Per paskutinius 3 metus iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos arba per laiką nuo įregistravimo dienos (jeigu veikla vykdyta mažiau nei 3 metus iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos) ypatingų statinių grupei priskiriamuose statiniuose (užsienio lygiaverčiuose statiniuose) tinkamai įvykdytų panašių sutarčių sąrašas (konkurso sąlygų 6 priedas).
3.2. Dokumentai, įrodantys, kad projektavimo paslaugos buvo suteiktos tinkamai (pvz.: bendrosios ekspertizės aktas, techninio arba techninio darbo projekto patvirtinimas, Užsakovo pažymos apie tai, kad projektavimo paslaugos buvo suteiktos tinkamai).
3.3. Dokumentai, pagrindžiantys tiekėjo ar ūkio subjektų grupės partnerio dalyvavimo įvykdytoje (įvykdytose) panašioje (panašiose) sutartyje (sutartyse) dalį, tai yra paslaugų, kurias tiekėjas ar ūkio subjektų grupės partneris atliko savo jėgomis (nepasitelkiant trečiųjų subjektų), kaip generalinis tiekėjas, ūkio subjektų grupės partneris arba subtiekėjas, vertę (Tiekėjo deklaracija apie paslaugų, kurias tiekėjas ar ūkio subjektų grupės partneris atliko savo jėgomis kaip generalinis tiekėjas, ūkio subjektų grupės partneris arba subtiekėjas, vertę ir (arba) Užsakovų pažymos apie paslaugų, kurias tiekėjas ar ūkio subjektų grupės partneris atliko savo jėgomis kaip generalinis tiekėjas, ūkio subjektų grupės partneris arba subtiekėjas, vertę).
3.4. Nurodant kaip patirtį įvykdytas sutartis miestų, miestelių gatvėse su indeksu atitinkamai A ar (ir) B (greito eismo ar (ir) pagrindinės gatvės), ar (ir) jų sankryžose (užsienio lygiaverčiuose statiniuose), pateikti statinio savininko išduotas pažymas ar kitą dokumentą apie gatvių priskyrimą šioms kategorijoms.
Viešųjų pirkimų komisija, vertindama tiekėjų pateiktą informaciją apie nurodytas sutartis ir tiekėjų suteiktų paslaugų vertę savo jėgomis, gali paprašyti kitų dokumentų, įrodančių pateiktą informaciją.
 III.2.3) Techniniai pajėgumai
Minimalūs kriterijai, kuriuos atitikti gali būti reikalaujama (jei taikoma):
 3. Tiekėjo per paskutinius 3 metus iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos arba per laiką nuo įregistravimo dienos (jeigu veikla vykdyta mažiau nei 3 metus iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos) vienos arba dviejų tinkamai įvykdytų techninio ir (arba) techninio darbo projekto sutarčių suma ypatingų statinių grupei priskiriamuose statiniuose (užsienio lygiaverčiuose statiniuose):
– valstybinės reikšmės keliuose priklausomai nuo jų suskirstymo pagal reikšmę (magistraliniai ar (ir) krašto, ar (ir) rajoniniai keliai), ar (ir)
– miestų, miestelių gatvėse su indeksu A ar (ir) B (greito eismo ar (ir) pagrindinės gatvės), ar (ir) jų sankryžose turi būti ne mažesnė kaip:

3.1. tiekėjui – 207 000 Eur be PVM .
3.2. kiekvienam partneriui (subtiekėjui), teiksiančiam projektavimo paslaugas – pasiūlyme nurodytos partnerio (subtiekėjo) paslaugų dalies vertė be PVM x 0,7 (Eur be PVM).

Pastaba. Jei tiekėjas yra įvykdęs sutartį, kuri apima statybos darbus ir projektavimo paslaugas, atitinkamai užskaitoma šios sutarties dalis pagal konkurso sąlygų 12.13 ir 12.14 punktuose nustatytus reikalavimus.

VI.4) KITA PAPILDOMA INFORMACIJA (jei taikoma)
 
VI.5) ŠIO SKELBIMO IŠSIUNTIMO DATA:  2016-04-18       (metai/mėnuo/diena)




  _____Direktoriaus pavaduotojas_____   __________   _____Dainius   Miškinis_____
  (Perkančiosios organizacijos vadovo
ar jo įgalioto asmens pareigos)
  (parašas)   (vardas pavardė)

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00