Markedsdialog, Maskin- og prosessteknisk entreprise

Information

2/25/2016 9:42 AM (GMT+01:00)

Buyer

Oslo kommune, Vann- og avløpsetaten Oslo kommune, Vann- og avløpsetaten
Benedicte Kjørsvik Benedicte Kjørsvik
Herslebs gate 5
0506 Oslo
Norway
971185589

Short description

Vann- og avløpsetaten i Oslo kommune inviterer til markedsdialog i forbindelse med maskin- og prosessteknisk entreprise i prosjekt Utvidelse av Bekkelaget renseanlegg (UBRA). Markedsdialogen vil finne sted i Vann- og avløpsetatens lokaler i Herslebs gate 5 i Oslo fredag 11. mars.

Befolkningsveksten i Oslo belaster byens ledningsnett og renseanlegg med stadig større mengder avløpsvann, Oslo er Europas raskest voksende by og prognosene tilsier fortsatt kraftig vekst. Dagens renseanlegg på Bekkelaget er nå sterkt overbelastet. Dersom kapasiteten på avløpsrensingen ikke holder tritt med befolkningsveksten får vi dårligere vannkvalitet i fjorden. Bystyret i Oslo har derfor bevilget 2,74 milliarder kroner til utvidelsen av renseanlegget på Bekkelaget. Det gjør UBRA til Oslos største miljøprosjekt.

I maskinentreprisen i UBRA inngår maskintekniske installasjoner i alle «linjer» av avløpsrenseanlegget. Anlegget består grovt sett av følgende «linjer»; vannets-vei, slammets-vei, gassens-vei og et fettmottak. I tillegg er det hjelpesystemer med ulike kjemikalier, polymer og etanol. Dimensjoneringen er gjort ut i fra behandling av ca 3,5m3 avløpsvann pr sekund. (ferdig utbygd skal BRA håndtere 7m3/s). Entreprisen gjennomføres som en byggherrestyrt sideentreprise basert på NS8405.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Invitasjon til markedsdialog - UBRA - Maskin- og prosessteknisk entreprise 230216.pdf 206 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00