Rammeavtale på kommunikasjonsfaglige tjenester, tjenester innen grafisk design og trykking for Groruddalsatsingen

Information

Restricted procedure
1/28/2016 5:06 PM (GMT+01:00)
3/4/2016 12:00 PM (GMT+01:00)

Buyer

Oslo kommune v/ Utviklings- og kompetanseetaten Oslo kommune v/ Utviklings- og kompetanseetaten
Oddbjørg Furre Nergård Oddbjørg Furre Nergård
PB 6538 Etterstad
0606 Oslo
Norway
971 183 675

Closing date has passed.

Short description

Groruddalssatsingen produserer årlig fire årsrapporter og en årsmelding. I tillegg produseres det etter behov ulike brosjyrer og annet informasjonsmateriell som markedsfører satsingen. Groruddalssatsingen står iblant også som sponsor av arrangementer som krever profilering i form av flyere, bannere, annonser, m.m.

I 2016 og 2017 skal det produseres fire årsrapporter og en årsmelding. I tillegg er det i 2016 planlagt en serie på fire håndbøker om metodikken i satsingen, en whiteboard-animasjon om satsingen, samt et profilmagasin med utvalgte resultater fra det tiårige samarbeidet. Det estimeres at dette magasinet vil være på ca. 160 sider.

Leverandøren skal i tillegg til grafiske designtjenester levere kommunikasjonsfaglig rådgivning og bidra med faglig godt funderte ideer, tekster og foto. I arbeidet med håndbøkene skal det opprettes en redaksjonsgruppe der kommunikasjonsbyrået skal delta.

Leverandøren skal bidra til å videreutvikle den grafiske profilen ved å justere eksisterende maler, samt produsere nye maler og elementer etter behov. Leverandøren skal kunne koordinere trykking av kommunikasjonsmateriell som f. eks. brosjyrer, annonser, kampanjer mv.

Leverandøren skal være i stand til å levere produkter digitalt og tilpasset ulike plattformer som nettbrett, mobil m.m.

Leverandøren det inngås kontrakt med skal for hvert oppdrag på vegne av Groruddalsatsingen kontakte minst tre trykkerier og innhente pristilbud på trykkingen det er behov for i det enkelte oppdrag.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Kvalifikasjonsgrunnlag.pdf 5.32 MB
Vedlegg 1 Forpliktelseserklæring.docx 16 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00