Rammeavtale: Servere

Information

Open procedure
3/3/2016 3:44 PM (GMT+01:00)

Buyer

Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB)
Anne Marit Langedal Anne Marit Langedal
Rambergveien 9
3115 TØNSBERG
Norway
974 760 983

Short description

DSB skal inngå en rammeavtale med én leverandør av servere med tilhørende komponenter.

DSB benytter i dag et rent HP Proliant-miljø med EMC san-løsning og backuprobot. Det skal inngås en rammeavtale som omfatter og støtter opp under eksisterende driftsmiljø og samtidig ivaretar nye behov rundt servere, lagring og backup.

Det er et krav at nye løsninger er kompatible og integrerbare med dagens miljø. Eventuelle kostnader/ressursbruk rundt tilpasninger og skifte vil være en del av totalvurderingen.

DSB inngår denne rammeavtalen på vegne av Oppdragsgiverne som er omfattet av Rammeavtalen.Oppdragsgiverne er DSB ogValgdirektoratet. Leverandøren skal kun forholde seg til DSB i alle forhold.

Kunden inviterer med dette til konkurranse om Rammeavtale. Formålet med Rammeavtalen er å dekke Kundens behov for servere med tilhørende komponenter i henhold til kravspesifikasjon.

Kunden benytter i dag et rent HP Proliant-miljø med EMC san-løsning og backuprobot.Det skal derfor inngås en rammeavtale som omfatter og støtter opp under eksisterende driftsmiljø og samtidig ivaretar nye behov rundt servere, lagring og backup.Det er et krav at nye løsninger er kompatible og integrerbare med dagens miljø. Eventuelle kostnader/ressursbruk rundt tilpasninger vil være en del av tildelingsvurderingen.

Rammeavtalen gjelder fra den er signert og iett år, med opsjon forKunden å forlenge avtalen i ytterligere tre år.Avropsavtalene varerfra avrop er gjort, og videre i tråd med avropsavtalens og bestilt Carepacksbestemmelser.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00