Totalentreprise for bygging av Bjørkelangen skole

Information

Open procedure
12/19/2015 12:55 PM (GMT+01:00)
2/17/2016 12:00 PM (GMT+01:00)

Buyer

Aurskog-Høland kommune Aurskog-Høland kommune
Jane Brit Løland Jane Brit Løland
Rådhusveien 3
1940 Bjørkelangen
Norway
948 164 256

Closing date has passed.

Short description

Aurskog-Høland kommune skal bygge ny 1-10 trinns skole på Bjørkelangen med plass til 660 elever. Den nye skolen skal bygges på tomten hvor dagens barneskole og ungdomsskole er plassert. Skolen skal i tillegg til nødvendige rom for 1 til 10. klasse inneholde SFO, kulturskole og flerbrukshall.

Aurskog-Høland kommune har i sin miljøplan mål om å bygge energieffektive og klimavennlig og at det skal benyttes fornybare energikilder. Kommunen er også en skogbrukskommune og ønsker å ha fokus på bruk av tre.

Bjørkelangen skole skal bygges med energikrav satt til passivhusnivå og bygget skal bygges med massivtre-elementer. For oppvarming av bygget skal benyttes flisfyrt fjernvarme, levert av ekstern leverandør og det skal benytte solceller. Det har blitt utarbeidet en miljøplan del I og II som entreprenør plikter å forholde seg til gjennom detaljprosjektering og utførelsesfasen.

Barneskole skal rives først for å frigi plass til det nye bygget. Rivning av barneskole er egen entreprise og er forventet ferdig utført medio januar 2016. Elever og lærere på barneskolen og SFO, skal i byggetiden oppholde seg i 3

paviljonger som er midlertidig plassert ved ungdomsskolen. Ungdomsskole og paviljonger skal først rives når ny skole er tatt i bruk.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
A-C konkuransegrunnlag.pdf 918 KB
E svardokument.pdf 546 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00