Anskaffelse av prosess- og effektevaluering av Helhetlig oppfølging av lavinntektsfamilier

Information

Competitive dialogue
12/3/2015 12:53 PM (GMT+01:00)

Buyer

Arbeids- og velferdsdirektoratet, Økonomiavdelingen, Anskaffelsesseksjonen Arbeids- og velferdsdirektoratet, Økonomiavdelingen, Anskaffelsesseksjonen
Mildrid Kvalvik Mildrid Kvalvik
Postboks 5, St Olavs plass
0130 OSLO
Norway
889640782

Assignment text

Arbeids- og velferdsdirektoratet v/Oppfølgingsseksjonen i Tjenesteavdelingen skal inngå avtale med én leverandør som skal bidra med å fremskaffe kunnskap om effekter av en modell for helhetlig oppfølging av lavinntektsfamilier. Direktoratet skal selv stå for modell-utviklingen, men ønsker en ekstern evaluator som kan følge opp prosjektet med uavhengig forskning.

Det som skal anskaffes fra ekstern leverandør er:

I fase 1:

Leverandøren skal i fase 1 sette seg grundig inn i modellen og programmet som skal prøves ut, gi innspill til modell og program-dokumentasjonen for å sikre et optimalt forskningsgrunnlag, samt arbeide med optimalisering av design og forskningsinstrumenter.

I fase 2:

a) Gjennomføre en effektevaluering (RCT – grupperandomisert, 15 + 15 NAV-kontor/kommuner) med fokus på modellen og programmets effekter for de deltakende familiene.

b) Gjennomføre en prosessevaluering med fokus på:

-hvilke intervensjoner som har størst betydning for det oppnådde resultatet

-i hvilken grad definerte intervensjoner er tatt i bruk og gjennomført som forutsatt (omfang og kvalitet), samt hvilken betydning de ulike aktivitetene i implementeringsprosessen har hatt for anvendelsen av programmet og de ulike intervensjonene.

Se konkurransegrunnlaget for ytterligere opplysninger.



Kontraktstildeling
Tittel: Helhetlig oppfølging av lavinntektsfamilier
Dato for kontraktstildeling: 16-11-2015
Antall mottatte tilbud: 2
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Høgskolen i Oslo og Akershus997058925, Pb. 4 , 0130 St. Olavs plass, NO.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00