Konsulentbistand Microsoft

Information

11/26/2015 5:59 PM (GMT+01:00)

Buyer

Statens lånekasse for utdanning Statens lånekasse for utdanning
Kari Anne Støkken Kari Anne Støkken
Østre Aker vei 20
0581 Oslo
Norway
960885406

Assignment text

Lånekassen er i oppstarten av et samhandlingsprosjekt der man skal se på løsninger for samhandling internt. Lånekassen har også vedtatt en ny virksomhetsstrategi frem mot 2020. Strategiens hovedmål er at Lånekassen skal ha en enklere, raskere og mer kundetilpasset digital dialog med kundene, fagrollen skal styrkes og Lånekassen skal være en mer lærende organisasjon med sterkere felles kultur og høyere produktivitet.

Lånekassens løsninger og programvare er i hovedsak bygget opp på Microsoft produkter, og Lånekassen har ambisjoner og planer om å realisere målene våre gjennom bruk av Microsoft standardteknologi. For å sikre en videre fremtidsrettet bruk av Software og løsninger fra Microsoft i den videre utviklingen av Lånekassens tjenester har Lånekassen behov for tilgang til ressurser med dypere kunnskap om dagens Microsoft-løsninger. Ressursene skal bidra med innsikt i videre utvikling og sikre løpende og oppdatert kunnskap og involvering rundt utviklingen av programvareløsningene tilhørende Microsofts relevante portefølje. Det er videre ønskelig med tilgang til utviklingsmiljøer og erfaringsbaser hos Microsoft.

Lånekassen vurderer at Microsoft Services kan være en solid bidragsyter for å komme raskere til ønsket verdiskapning og har derfor til intensjon å inngå kontrakt på en rammeavtale med Microsoft Consulting Services på konsulentbistand for å ivareta videreutviklingen av våre kritiske IKT tjenester.

Lånekassen vurderer at Microsoft er den eneste som kan levere denne bistanden.

Rammeavtalen vil løpe for ett år med opsjon på forlengelse i inntil tre år. Antatt verdi på avtalen er beregnet til å være mellom kr. 900 000,- og kr. 6 700 000,- eks mva dersom hele avtaleperioden legges til grunn.



Kontraktstildeling
Tittel: Avtale om konsulentbistand Microsoft Consulting Services
Dato for kontraktstildeling: 10-12-2015
Antall mottatte tilbud: 1
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Microsoft Norge AS, Lysaker torg 45, 1366 Lysaker, NO.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00