Rammeavtale for riving og oppsetting av gjerder,porter og bommer

Information

Competitive dialogue
11/25/2015 1:42 PM (GMT+01:00)

Buyer

Oslo kommune, Vann- og avløpsetaten Oslo kommune, Vann- og avløpsetaten
Benedicte Kjørsvik Benedicte Kjørsvik
Herslebs gate 5
0506 Oslo
Norway
971185589

Assignment text

Når Vann- og avløpsetaten arbeider på ledningsanlegget er det ofte behov for å ta ned og sette opp igjen gjerder og porter da disse kan komme i konflikt med anlegget. Vann- og avløpsetaten har ansvar for å sette områdene tilbake til opprinnelig stand når vårt arbeid på ledningsanlegget er avsluttet. Rammeavtalen skal dekke oppdragsgivers behov for riving og oppsetting av gjerder og porter i forbindelse med anleggsarbeid. Avtalen skal også dekke oppdragsgivers løpende behov for reparasjoner og oppsetting av gjerder og porter på egne eiendommer. Det er derfor ønskelig å inngå avtale med en leverandør som kan påta seg dette arbeidet i samarbeid med våre ansatte og eventuelt innleide entreprenører.

I tillegg har etaten behov for å kunne sette opp eller bytte ut bommer i forbindelse med anlegg, ved etatens lokasjoner og i marka. Økt fokus på sikkerhet og skallsikring medfører også behov for fysiske sikkerhetstiltak som gjerder og bommer ved etatens eiendommer og anlegg.

Vann- og avløpsetaten ønsker å etablere en rammeavtale for to (2) år med mulighet for forlengelse i ett (1) + ett (1) år.



Kontraktstildeling
Tittel: Rammeavtale for riving og oppsetting av gjerder, porter og bommer
Dato for kontraktstildeling: 24-11-2015
Antall mottatte tilbud: 4
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
KF Entreprenør AS988 189 022, Ryensvingen 15, 0680 OSlo, NO.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00