Opplæring i bruk av fallsikringsustyr og tilkomstteknikk.

Information

Competitive dialogue
11/23/2015 11:08 AM (GMT+01:00)
12/16/2015 12:00 PM (GMT+01:00)

Buyer

Jernbaneverket Jernbaneverket
Kristian J. Gythfeldt Kristian J. Gythfeldt
Stortorvet 7
0155 Oslo
Norway
971 033 533

Closing date has passed.

Short description

Jernbaneverket skal inngå en rammeavtale på opplæring i bruk av fallsikringsutstyr og bruk av utstyr for Tilkomstteknikk. Ett element i opplæringen er at den skal inneholde opplæring i redning av skadet person og livreddende førstehjelp relatert til arbeid i høyden.

For å få på plass en rammeavtale i bruk av fallsikringsutstyr og bruk av utstyr for Tilkomstteknikk, samt redning av person og livreddende førstehjelp, inviterer Jernbaneverket med dette til en konkurranse på det aktuelle området.

Denne kravspesifikasjonen dreier seg om opplæring i bruk av fallsikringsutstyr, utstyr for Tilkomstteknikk, redning og evakuering av skadet person, og førstehjelp relatert til arbeid i høyden for Jernbaneverket sine egne ansatte. Konkurransen dreier seg om opplæring som beskytter ansatte mot skader, og som sikrer de ansatte ved arbeid i høyden. Opplæringen i bruk av fallsikringsutstyr, utstyr for tilkomstteknikk, redning og evakuering av skadet person, og førstehjelp relatert til arbeid i høyden, skal gjennomføres på forsvarlig måte, slik at arbeidstakerne er vernet mot skader på liv eller helse.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00