Lagringsløsning (SAN)

Information

Open procedure
12/9/2015 9:44 AM (GMT+01:00)

Buyer

Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB)
Anne Marit Langedal Anne Marit Langedal
Rambergveien 9
3115 TØNSBERG
Norway
974 760 983

Short description

Avtalen omfatter kjøp av et nytt lagringssystem skal kunne vokse og ha en ytelse som er i samsvar med Kundens behov. Det skal være operativt tilgjengelig 24/7/365. Løsningen skal baseres på to lagringsenheter plassert på hver sin lokasjon med fiberforbindelse mellom lokasjonene, hvor de to enhetene speiles/ replikeres som i dag. Løsningen ha en aktiv-aktiv beskyttelse, avhengig av valgt teknologi, av dataene som gir en avbruddsfri tilgang ved en evt. failover.

Avtalen omfatter kjøp av et nytt lagringssystem som skal kunne vokse og ha en ytelse som er i samsvar med Kundens behov. Det skal være operativt tilgjengelig 24/7/365 og skal ikke forstyrre virksomhetens tjenester på grunn av planlagt vedlikehold eller ikke-planlagt nedetid.

For å ivareta Kundens stadig økende vekst i datamengde og krav om kontinuerlig forbedret ytelse og økt tilgjengelighet må løsningen være fleksibel med tanke på kapasitet og ytelse. Løsningen skal baseres på to lagringsenheter plassert på hver sin lokasjon med fiberforbindelse mellom lokasjonene, hvor de to enhetene speiles/ replikeres som i dag. Løsningen skalha en aktiv-aktiv beskyttelse, avhengig av valgt teknologi, av dataene som gir en avbruddsfri tilgang ved en evt. failover.

Leveransen med påfølgende tilleggsleveranser skal dekke Kundens lagringsbehov i syv år fra godkjent leveranse.

Konkurransen vil gjennomføres som en TED - Åpen anbudskonkurranse

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00