Utbygging av forskningsanlegg ved NTNU Sealab

Information

Competitive dialogue
10/13/2015 7:26 PM (GMT+02:00)

Buyer

NTNU NTNU
Terje Haarberg Terje Haarberg
Jonsvannsveien 82
7491 Trondheim
Norway

Short description

Anlegget skal bygges opp i eksisterende bygg i fiskehall 114 (våtlab) med tilhørende rom, og er fortrinnsvis tenkt brukt til å kjøre fôringsforsøk på laksefisk, samt forsøk på bruk av resirkuleringsteknologi. Det gjøres oppmerksom på at det eksisterer en del installasjoner i bygget som må hensynstas.

Valgte tilbyder skal kunne starte leveranse i samarbeid med Oppdragsgiver snarest mulig etter kontraktsinngåelse og bestilling. Oppdragsgiver ønsker oppstart i Q4 2015, med ferdigstillelse senest i mars 2016. I beskrivelse av løsningsforslaget, bes tilbyder sette opp en fremdrifts-/leveranseplan for tilbudte løsning, fra oppstart til ferdigstillelse (Bilag 4). Prosessleverandør skal være byggeleder. Det vil være en prosjektgruppe bestående av representanter for byggherre (NTNU) og aktuelle brukere. Byggeleder skal delta i ukentlige møter med prosjektgruppen.

Anlegget som skal bygges er delt opp i separate 3 grupper:

Gruppe 1: RAS for ferskvann, 6 x 0,4 m3 kar

Gruppe 2: RAS for ferskvann, 6 x 0,4 m3 kar

Gruppe 3: FT for ferskvann/sjøvann, 6 x 0,4 m3 kar (med mulighet til å kobles sammen med RAS 1 og alle tre systemene kjøres samlet på ferskvann av samme kvalitet i alle kar).

Alarm og kontrollsystemet er tenkt felles for alle avdelingene.

Denne beskrivelsen angir designgrunnlag og tekniske krav for vannbehandlingsanlegg, rørledninger og oppdrettskar. Leveransen skal omfatte et komplett prosessanlegg inkl kar, rørføringer og vannbehandlingsanlegg.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00