C0010 – Etterarbeid Reklamasjon

Information

Competitive dialogue
9/3/2015 2:39 PM (GMT+02:00)

Buyer

Hordaland Fylkeskommune Hordaland Fylkeskommune
Ole W. Mortensen Ole W. Mortensen
Postboks 7900
5020 Bergen
Norway

Assignment text

Bybanen Utbygging skal inngå rammeavtale med en - 1 - entreprenør som skal forestå mindre arbeider knyttet til trafikksikkerhetstiltak, forbedring av eksisterende løsninger, støttearbeider for tekniske entreprenører og andre arbeider av lignende art på strekningen Bergen sentrum til Lagunen (Byggetrinn 1 og 2). I tillegg vil det være en opsjon på forlengelse av rammeavtalen på ett + ett år for ytterligere og tilsvarende arbeider for hele strekningen fra Bergen sentrum til Flesland (inkludert Byggetrinn 3 Lagunen – Flesland). Strekningen Lagunen Flesland ventes åpnet sommer/høsten 2016.

Eksempler på arbeid som skal utføres er oppføring av mindre murer i betong eller naturstein, montering av gjerder og lederekkeverk, mindre asfaltarbeider, landskapsarbeider, samt mindre VA og dreneringsarbeider. Det er ikke avklart det fullstendige omfanget av det arbeid som skal utføres, kun enkelte tiltak er besluttet gjennomført.

Det vil være nødvendig med fortløpende avrop for hvert enkelt tiltak etter hvert som disse er ferdig prosjektert og besluttet. Det må påregne at deler av arbeidet vil måtte foregå om kvelden eller natten av hensyn til banens regularitet og mulige forstyrrelser.

Kontrakten estimeres å ha en årlig verdi på 2 MNOK eks mva. Det presiseres at dette estimatet ikke er bindende på noen som helst måte, og at avrop vil bli foretatt ut fra det behovet som foreligger.



Kontraktstildeling
Tittel: Etterarbeid reklamasjon
Dato for kontraktstildeling: 18-08-2015
Antall mottatte tilbud: 4
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Løvaas Maskin AS, Barliveien 21, 5142 Fyllingsdalen, NO.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00