Eksklusiv bruk av treningslokaler med bruksrett på fellesarealer, svømmeanlegg, garderober m.m. Leie.

Information

Competitive dialogue
9/2/2015 2:24 PM (GMT+02:00)
9/18/2015 2:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Oslo kommune Bymiljøetaten Oslo kommune Bymiljøetaten
Steinar Johnsen steinar Johnsen
Pb. 9336 Grønland
0135 OSLO
Norway
996922766

Closing date has passed.

Short description

Konkurransen skal sikre at lokaler i kommunale anlegg ikke står ledig og skal, basert på forretningsmessige og anskaffelsesfaglige prinsipper, bidra til å effektivisere og forenkle utleie av overnevnte lokaler. Avtalene gjelder leie av lokaler til treningsaktivitet samt bruksrett til det enkelte svømmeanlegget med tilhørende fasiliteter, for medlemmene som har sitt medlemskap knyttet til det konkrete treningssenter. Selve bruksretten gjelder tilgang til basseng, garderobe, dusj, badstue og badets øvrige fasiliteter på lik linje med øvrig publikum. For nærmere beskrivelse av lokalene, se vedlegg (plantegning og nærmere informasjon om vært bad).

Formålet med kontrakten er at tilbyder gjennom sin virksomhet skal gi publikum et godt og variert tilbud innenfor trim, trening og mosjonsaktivitet. Leieobjektene må kun benyttes til trim, trening og mosjonsaktivitet, der åpningstidene skal være tilpasset badeanleggets åpningstider.

Under badeanleggets ordinære drift har tilbyder enerett til ovennevnte type virksomhet, med unntak av lignende virksomhet som er knyttet til selve badet/svømmebassenget.

Det er kun tilbyders medlemmer, som har tillatelse til å benytte seg av leieobjektene og dets fasiliteter. Dette gjelder både den delen av leieobjektet som gjelder tilbyders eksklusive bruk samt sambruk av og adgang til svømmeanlegg med tilhørende fasiliteter.

Tilbyder er videre forpliktet til å utstyre sine medlemmer som er knyttet til anleggene med medlemskort som tydelig viser at deres medlemskap er knyttet til anleggene. Medlemmene er forpliktet til å fremvise dette medlemskortet på forespørsel fra utleier; i praksis utleiers betjening på anlegget.

Årlig leie vil bli beregnet ut i fra to ulike forhold:

1.Fastpris innebærer pris per kvm der tilbyder har eksklusiv bruksrett.

2.Prosentvis sats av Bymiljøetatens årskort på bad for samtlige av tilbyders medlemmer.

Den prosentvise betaling er forutsatt å dekke leietakers bruk av badets fellesarealer, garderobe, svømmehall m.m. I dette punkt ligger også at leietakers medlemmer kan bruke badets øvrige fasiliteter fritt. For medlemmer som oppfyller vilkårene for honnør- eller studentrabatt, beregnes prosent-satsen av prisen på årskort for disse.

Bymiljøetaten sin pris på årskort i kommunale bad er per 01.09.2015 kr. 3 855,-. Det vil i denne sammenheng bli satt en nedre grense for minimum antall medlemmer samlet for de tre aktuelle lokalitetene.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00