Anskaffelse av print- og etterbehandlingstjenester 2016

Information

02 - Contract Notice
Open procedure
9/1/2015 7:56 AM (GMT+02:00)
10/15/2015 12:00 PM (GMT+02:00)
No

Buyer

Husbanken Husbanken
Einar Verås Einar Verås
Torvgata 2, 8002 Bodø
Postboks 1404, 8002 Bodø

8002 BODØ
Norway
942114184

Closing date has passed.

Short description

Tjenestene som skal leveres omfatter oversendelse/mottak av datafiler fra Husbankens fagsystemer, print, etterbehandling/konvoluttering og levering til distribusjon (Posten). Nærmere detaljering av kravspesifikasjonen følger i vedlagt dokumentasjon.

Tjenesten skal være i produksjon fra og med 1. mars 2016.

Leverandørens ansvar inntrer ved mottak av print-fil, og slutter ved levering til Posten av konvolutterte sendinger.

Print-oppdragene fordeler seg på fagsystemene Låneforvaltning og Bostøtte. Print-produksjonen fra Bostøtte-systemet baseres på brev-filer i pdf-format. Filer fra Låneforvaltningssystemet (Hils/Vinnbin) er i tekst-format.

Alle statlige forvaltningsorganer som sender post på papir skal ta i bruk Digital postkasse til innbyggere innen første kvartal 2016. Husbanken har tatt i bruk digital post for deler av brevutsendelsene knyttet til fagsystemet for Bostøtte. Noe sendes via løsningen etablert gjennom DIFI, og en større andel formidles via Husbankens egen selvbetjeningsportal.

Digital post vil på tilsvarende måte å bli tatt i bruk for brev og meldinger fra Låneforvaltningssystemet.

Omlegging til digital post innebærer at print-volumene fra de nevnte fagsystemene gradvis vil reduseres i løpet av de kommende årene. Tempo og omfang i overgangen til digital post kan vi foreløpig ikke tid- eller tallfeste, men vi forventer uansett at et visst print-volum vil bestå gjennom avtaleperioden.

På den annen side vurderes innføring av ePhorte edf (ePhorte digital forsendelse). I den sammenheng vil det være ønskelig å benytte avtalen med print-leverandør til print- og etterbehandling. Det antas at volumet kan komme til å ligge på noen få 1000 brev pr år.

 

 

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00