Kantinedrift ved Fagskolen Innlandet

Information

7/13/2015 10:30 PM (GMT+02:00)

Buyer

Oppland Fylkeskommune Oppland Fylkeskommune
Elisabeth Lande Elisabeth Lande
Kirkegata 76
2609 Lillehammer
Norway
961 382 335

Assignment text

Fagskolen Innlandet ønsker tilbud på rammeavtale til drift av skolens kantine. Skolemåltidet er et sentralt element i studentenes skolehverdag. Kantina skal tilstrebe å ha et vareutvalg som har positiv betydning for studentenes kosthold og helse både på kort og lang sikt.

Oppland fylkeskommune omfatter i tillegg til sentraladministrasjonen på Lillehammer følgende virksomheter:

-10 videregående skoler, med til sammen 19 virksomhetslokasjoner.

-22 tannklinikker

-2 folkehøgskoler

-fylkesbibliotek

-fylkesarkiv

Oppland fylkeskommune har i altca. 2.000 ansatte. Fylket har et areal på 25.192 km2 , og et innbyggertall på ca. 187.000.

Fagskolen Innlandet drives av Oppland og Hedmark fylkeskommuner og er en av landets største offentlige fagskoler med ca. 900 studenter og 50 lærere. Skolen tilbyr studier innen tekniske fag, helsefag og økonomi- og ledelsesfag. Fagskolen har heltids, deltids og nettstøttede tilbud. Fagskolen Innlandet ligger på Campus Kallerud på Gjøvik og holder til i lokaler som ble totalrenovert i skoleåret 2011-12. Om lag halvparten av studentene følger nettstøttede studietilbud i tekniske fag. De er inne til 6 tredagers samlinger på skolen hvert år. De blir da servert lunsj i skolens kantine.

Oppland fylkeskommune (OFK) ønsker herved å invitere dere til å gi tilbud på levering av varer og/eller tjenesteri henhold til dette dokumentet og kunngjøring på Doffin.

Fagskolen Innlandet ønsker tilbud på rammeavtalefor drift av skolens kantine.

Skolekantina skal tilstrebe å ha et vareutvalg som har positiv betydning forstudentenes kosthold og helse både på kort og lang sikt. Dette formålet er drifters ansvar i samarbeid med skolens ledelse.

Skolen er lokalisert på Kallerud på Gjøvik, og kantina skal betjene skolensstudenter og ansatte. Lokaler og utstyr stilles til gratis disposisjon for driver av kantina.

Skolen kjøper kantinetjenester for ca. 1. mill. per år. Studentenes kjøp i kantina kommer i tillegg til dette.Dette anslaget er ikke bindende for oppdragsgiver.

Kantina skal drives etter vedlagt kravspesifikasjon og spesielle avtalevilkår.

For oversikt over kantineområdet se vedlagt tegning.



Kontraktstildeling
Dato for kontraktstildeling: 26-05-2015
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Fagskolen Innlandet, Kantina ANS962 095 879, Teknologiveien 12, 2815 Gjøvik, NO.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00