Rammeavtale for produksjon og formidling av stillingsannonser

Information

Open procedure
7/9/2015 10:25 AM (GMT+02:00)

Buyer

HELSEDIREKTORATET HELSEDIREKTORATET
Ingrid Køhler Knutsen Ingrid Køhler Knutsen
Universitetsgata 2
0130 OSLO
Norway
983 544 622

Assignment text

Helsedirektoratet ønsker å inngå avtale med en leverandør som kan bistå med kompetanse og rådgivning innen følgende tjenester/fagområder:

•Produksjon og formidling av stillingsannonser

•Medierådgiving i forbindelse med stillingsannonsering

Helsedirektoratet har i dag en rammeavtale med MediaPlus som utløper i juni 2015.

Anskaffelsen er omfattet av lov om offentlige anskaffelser av 16. juli 1999 nr. 69 (LOA) og forskrift om offentlig anskaffelser av 7. april 2006 (FOA).

For denne anskaffelsen gjelder FOA del I og III.

Denne anskaffelsen følger prosedyren for åpen anbudskonkurranse. Dette er en anskaffelsesprosedyre som ikke tillater forhandlinger.

Helsedirektoratet er et fagdirektorat og myndighetsorgan som ligger under Helse- og omsorgsdepartementet (HOD). Direktoratet er etatsstyrt av HOD og oppgavene beskrives i statsbudsjett, tildelingsbrev og i enkeltoppdrag. Helsedirektoratet er delt inn i divisjoner og avdelinger. Denne anskaffelsen er forankret i Avdeling personal og lønn som ligger i Divisjon Administrasjon. Avdelingen har som hovedmål å medvirke til at direktoratet har en omforent og framtidsrettet personal- og lønnspolitikk, en effektiv og korrekt lønnsforvaltning og en kompetent og serviceorientert personalforvaltning. Avdelingen skal bl.a. sørge for en effektiv og serviceorientert rekruttering. Det er denne avdelingen som er ansvarlig for forvaltningen av avtalen.Avdeling innkjøp, drift og avtalestyring har ansvar for anskaffelsesprosessen.Visjonen til Helsedirektoratet er God helse og gode liv. For mer informasjon, se www.helsedir.noNasjonalt Kunnskapssenter for Helsetjenesten (Kunnskapssenteret), Statens autorisasjonskontor for helsepersonell (SAK) og Pasient- og brukerombud (POBO) som underliggende etater til Helsedirektoratet, skal også kunne gjøre avrop på avtalen.Helseforvaltningen (HELFO) som er en ytre etat under Helsedirektoratet, skal også kunne benytte avtalene.Helsedirektoratet inngår avtalen(e) på vegne av de overfor nevnte etater.Helsedirektoratet og de nevnte etatene skal kunne gjøre avrop/bestillinger hver for seg på avtalen.Det skal i 2015 være en gjennomgang av organiseringen i helseforvaltningen med sikte på effektivisering og forenkling. Det vil kunne medføre endringer i organiseringen av underliggende etater og IKT-området i dagens Helsedirektorat. Avtalene som inngås, må derfor også kunne benyttes av etater og virksomheter som tilkommer og/eller skilles ut fra Helsedirektoratet i avtaleperioden. Videre må virksomheter som skilles ut, ha anledning til å tre ut av avtalen på ønsket tidspunkt i avtaleperioden.

Navn - ansvarlig for anskaffelsen:

Ingrid Køhler Knutsen

Telefon: +47 24163891

Epost: anskaffelser@helsedir.no 

All kommunikasjon mellomleverandør og oppdragsgiver skal rettes til oppdragsgivers kontaktperson via "Spørsmål og svar"-funksjonen i vår elektroniske anbudsløsning.

Alle spørsmål og svar vil bli gjort tilgjengelig for samtlige tilbydere, i anonymisert form.

Henvendelser mottatt senere enn5 arbeidsdager før innleveringsfristen for tilbudet vil ikke bli besvart.

Helsedirektoratet ønsker å inngå avtale med en leverandør som kan bistå med kompetanse og rådgivning innen følgende tjenester/fagområder:- Produksjon og formidling av stillingsannonser

- Medierådgiving i forbindelse med stillingsannonseringHelsedirektoratet har i dag en rammeavtale med MediaPlus som utløper i juni 2015.

Konkurransen er kunngjort på DOFFIN-databasen - se www.doffin.no og i TED-basen.

Evaluering:

Uke 23 - 24

Anskaffelsen skal reguleres av kontraktsvilkår med tilhørende bilag.

HMS Egenerklæring

Kvalifikasjonskrav: Leverandøren skal stå inne for at foretaket arbeider systematisk for å oppfylle kravene i helse-, miljø- og sikkerhetslovgivningen og ved at de tilfredsstiller internkontrollforskriften. Leverandøren skal videre bekrefte at virksomheten er lovlig organisert i henhold til gjeldende skatte- og arbeidsmiljøregelverk når det gjelder ansattes faglige og sosiale rettigheter, og skal akseptere at oppdragsgiver blir gitt rett til å gjennomgå og verifisere foretakets system for ivaretakelse av helse, miljø og sikkerhet.   

   

Dokumenteres ved: HMS egenerklæring signert av daglig leder og representant for de ansatte. Skjema ligger som vedlegg i konkurransegrunnlaget.

Firmaattest

Krav: Leverandøren skal være et lovlig etablert firma.  

  

Dokumentasjonskrav: For norske selskaper: Firmaattest fra Brønnøysundregistrene. For utenlandske firmaer: Godtgjørelse på at selskapet er registrert i bransjeregister eller foretaksregister som foreskrevet i lovgivningen i det land hvor leverandøren er etablert.

Kredittvurdering/årsregnskap

Krav: Leverandøren skal ha økonomisk og finansiell kapasitet til å gjennomføre leveransen/kontrakten

Dokumentasjonskrav: Kredittvurdering/rating, ikke eldre enn12 måneder, og som baserer seg på siste kjente regnskapstall. En rating skal være utført av offentlig godkjent kredittvurderingsinstitusjon. Minimumskrav - leverandør skal være kredittverdig.

Gjennomføringsevne og kapasitet

Krav: Leverandøren skal ha tilstrekkelig gjennomføringsevne og kapasitet.

Dersom leverandøren planlegger å overlate deler av kontrakten til underleverandører, skal det gis en kort beskrivelse av underleverandørene og hvilken del/ hvilke deler av oppdraget underleverandør skal utføre. Leverandøren må dokumentere at han har råderett over de nødvendige ressursene. Det stilles samme krav til underleverandør som til hovedleverandør. Oppdragsgiver forbeholder seg retten til å underkjenne valg av underleverandør. Eventuelle økonomiske krav fra underleverandører eller omkostninger i denne forbindelse skal bæres av leverandøren.

Ettersom anbudsløsningen ikke har støtte for signering av tilbud med elektronisk sertifikat forutsetter løsningen at leverandøren skriver ut et tilbudbekreftelsesbrev for å bekrefte sitt tilbud. 

 Leverandøren må erklære at samtlige vilkår som oppstilles i dette konkurransegrunnlaget er akseptert. 

 Skriv ut tilbudsbekreftelsebrevet, signer av bemyndiget person og vedlegg dette som pdf-dokument i tilbudet. 

Tilbudet skal innleveres gjennom den elektroniske anbudsløsningen.

Merk at TendSign holder åpent for support hverdager 08:00-17:00.

Kontaktopplysninger til kundeservice:

support.tendsign@visma.no, tlf. 40 00 68 14.

Tilbudet utgjør leverandørens besvarelse av de spørsmål og krav til tilbudsbesvarelse som er oppstilt i konkurransegrunnlaget med eventuelle vedlagte dokumenter utover det som er kravene i konkurransegrunnlaget. For å få oversikt over hvilke deler som skal besvares, kan leverandørene ta ut rapporten "Alle dokumenter" under Strukturerte dokumenter på siden "Hent anskaffelsens konkurransegrunnlag".

Leverandørene skal ikke fylle inn bilagene til standard kontraktsvilkår som er lagt ved som "Vedlagte dokumenter" i løsningen. Disse er kun vedlagt for å synligjøre kontraktstrukturen som vil bli benyttet ved utforming av endelig kontrakt.

Det er ikke anledning til å gi tilbud på deler av leveransen.

Alle avvik fra konkurransegrunnlaget skal være presise, entydige og klart fremgå av tilbudet slik at oppdragsgiver kan vurdere disse uten kontakt med leverandøren, jf. FOA § 20-3.   

   

Leverandøren kan ikke inngi tilbud som inneholder vesentlige avvik fra kravspesifikasjonene i kunngjøringen eller konkurransegrunnlaget, jf. FOA § 20-13 (1) bokstav e. Dersom tilbudet inneholder avvik som isolert sett ikke er vesentlige, kan det likevel etter en konkret vurdering føre til at avvikene samlet sett anses som vesentlige.   

   

Eventuelle forbehold skal spesifiseres nedenfor.  Forbehold som fremgår andre steder i tilbudet, men som ikke er spesifisert i tilbudsbrevet, kan ikke gjøres gjeldende av leverandøren og vil bli sett bort fra ved evaluering av tilbudene.    

Leverandøren kan ikke ta vesentlige forbehold mot kontraktsvilkårene, jf. FOA § 20-13 (1) bokstav d. Dersom leverandøren har forbehold som isolert sett ikke er vesentlige, kan det likevel etter en konkret vurdering føre til at forbeholdene samlet sett anses som vesentlige. 

Leverandørenes prising av tilbudet framgår av konkurransegrunnlagets del 2 Kravspesifikasjon og tildelingskriterier.Betalings- og faktureringsbetingelser framgår av kontraktsvilkårene.

Oppdragsgiver skal etter FOA § 20-12 (1) avvise leverandører som blant annet:    a) ikke oppfyller krav som er satt for leverandørens deltakelse i konkurransen     

b) har unnlatt å innlevere skatteattester     

c) har unnlatt å innlevere HMS-egenerklæring     

     

Oppdragsgiver kan avvise leverandører dersom vilkårene i FOA § 20-12 (2) er tilstede.     

 

Oppdragsgiver skal etter FOA § 20-13 (1) avvise tilbudet når det blant annet:  a) ikke er levert innen den fastsatte tilbudsfristen      

b) inneholder vesentlige avvik fra konkurransegrunnlaget      

c) inneholder vesentlige forbehold mot kontraktsvilkårene      

      

Oppdragsgiver kan avvise tilbudet dersom vilkårene i FOA § 20-13 (2) er tilstede.

Tildelingen skjer på grunnlag av hvilket tilbud som er det økonomisk mest fordelaktige, basert på kriteriene beskrevet i kravspesifikasjonen og vektingsmodellen beskrevet nedenfor.

Relativ vekting

Den relative vektingsmodellen bygger på at man sammenligner tilbudene ut fra hvert enkelt tildelingskriterium.

De(t) økonomisk mest fordelaktige tilbudet/tilbudene velges ut ved at oppdragsgiveren angir priskriterium/-er og kvalitetskriterium/-er og vekter disse opp mot hverandre. Ved evaluering av tilbudene gis det poeng på hvert av tildelingskriteriene. Poengskalaen går fra 0 til 10 poeng. Den laveste prisen får maks poeng, mens de øvrige prisene tilordnes poeng i forhold til den laveste tilbudsprisen. Tilsvarende gis det beste tilbudet på det enkelte kvalitetskriterium maks poeng. Poengene som tildeles for hvert kriterium, vektes med den vektverdien som er angitt i konkurransegrunnlaget. Det vektede poenget for hvert kriterium summeres til en poengsum. Tilbudet som har den høyeste poengsummen, er det beste tilbudet.

Oppdragsgiver forbeholder seg retten til å avlyse konkurransen dersom det foreligger saklig grunn, jf. FOA § 21-1 (1)  

  

Saklig grunn vil her typisk kunne være manglende konkurranse, uventede endringer i bevilgningene etc.  

  

Oppdragsgiver kan forkaste alle tilbudene dersom resultatet av konkurransen gir saklig grunn for det, jf. FOA § 21-1 (2)

I tillegg til meddelelsen som skal gis ved kontraktstildeling, skal oppdragsgiver gi skriftlig melding med en kort begrunnelse dersom: 

• tilbudet avvises eller oppdragsgiver beslutter å forkaste samtlige tilbud eller avlyse konkurransen. 

 

Leverandøren kan skriftlig anmode om en nærmere begrunnelse for: 

• hvorfor tilbudet er avvist eller 

• hvorfor tilbudet ikke ble valgt 

 

Oppdragsgiver plikter å svare på denne henvendelsen senest 15 dager etter at anmodningen er mottatt.

For allmennhetens innsyn i tilbud og anskaffelsesprotokoll gjelder lov av 19. mai 2006 nr 16 om rett til innsyn i dokumenter i offentlig virksomhet. Tilbud og protokoller avskjermes etter off. loven § 23 3. ledd frem til valg av leverandør. Etter valg av leverandør unntas taushetsbelagte opplysninger etter forvaltningsloven § 13 jfr forskrift

LOA § 3-6.

Ved kontraktstildelingen vil valgt leverandør bli bedt om åselv vurdere og merke tekst og opplysninger i tilbudet som anses som drifts- og forretningsforhold som det vil være av konkurransemessig betydning å hemmeligholde. Oppdragsgiver har likevel rett og plikt til å vurdere om opplysningene kan holdes hemmelig i hht off.lovenetter forvaltningsloven § 13 jfr forskrift LOA § 3-6.

Helsedirektoratet ønsker å inngå rammeavtale med en leverandør som kan bistå med kompetanse og rådgivning innen følgende tjenester/fagområder:

- Produksjon og formidling av stillingsannonser

- Medierådgiving i forbindelse med stillingsannonseringFormålet medrammeavtalen er å spareoppdragsgiver for tidkrevende administrativt arbeid i forbindelse med stillingsannonsering og oppnå kostnadsbesparelser som følge av mediebyråets rabattavtaler.Helsedirektoratet ønsker å inngå avtale med en leverandør som kjenner trendene i markedet og som er framtidsrettet med fokus på elektroniske medier/digitale flater. Leverandøren må ha en proaktiv og "fremoverlent" holdning i forhold til å gi råd om hvordan oppdragsgiver kan nå flest mulig i den/de rette målgruppene.

Viktige målgrupper er personer med høyere utdanning og kompetanse innen blant annet ledelse, helse-/medisin, IKT, jus, prosjektledelse mv.Leverandøren skal medvirke til atoppdragsgivers ressurser brukes mest mulig effektivt. Dette innebærer bl.a. at leverandøren i kontraktsperioden skal forhandle kontinuerlig med mediene om rabatter og på annen måte medvirke til lavest mulig kostnader.

Funksjonelle krav til leveransen:

Administrative krav:

Leverandøren skal i tillegg til å bekrefte kravene til leveransen i pkt. 2.2.4 og 2.2.5, beskrive sitt tilbud ut fra følgende elementer:

Her vedlegges et dokument som besvarer elementene knyttet til kvalitetssikring og rådgivning, jf. pkt. 2.3

Leverandør skal fylle ut prisskjemaet som er vedlagt og levere det som vedlegg til tilbudet.Her vil tilbudene vurderes både med hensyn til prisene i prisskjemaet og prising av annonseeksemplene.

Leverandøren har ansvar for at tjenestene leveres etter de rutiner og tidsfrister som er angitt i bilag1 og bilag 2

Leverandør skal umiddelbart underretteKunden skriftlig, dersom det er grunn til å anta at fristene ikke kan overholdes.

Eiendomsrett, opphavsrett og andre relevante materielle og immaterielle rettigheter til resultater av tjenester som Leverandøren utfører etter avtalen tilfaller Kunden, med de begrensninger som følger av ufravikelig lov.

Rettighetene omfatter også rett til endring og videreoverdragelse, jf. åndsverkloven § 39 b.

I den utstrekning det ikke strider mot avtalens bestemmelser om lojalitet og taushetsplikt, kan hver part fritt utnytte kunnskap (know-how) som parten er tilført i forbindelse med gjennomføring av avtalen.

Fremgår ikke annet av avtalen eller det er avtalt på annen måte, beholder Leverandøren rettighetene til egne verktøy og metodegrunnlag. Slikt materiale kan ikke utnyttes i strid med avtalens bestemmelser om lojalitet og taushetsplikt.

Leverandøren har ansvar for at tjenestene gjennomføres av personell med den kompetanse som fremkommer av leverandørensløsningsbeskrivelse ibilag 2.

Ved skifte av personell plikter Leverandøren å erstatte vedkommende med personell med tilsvarende faglig kompetansebakgrunn. Eventuelle kostnader ved å tilføre nytt personell kunnskap for å gjøre vedkommende operativ på tilsvarende nivå som personell som erstattes, skal dekkes av Leverandøren.

Endringer i avtalen skal gjøres skriftlig og undertegnes av bemyndigede personer. Alle endringer skal vedlegges avtalen. Det skal føres en oversikt over endringene som er avtalt i Bilag 5.

Leverandøren skal være Kundens samarbeidspartner og gi Kunden høyeste prioritet.

Tjenester skal gjennomføres i samsvar med avtalen og skal utføres profesjonelt, effektivt, og med høy faglig standard. Leverandøren innestår for at tjenestene blir gjennomført med tilstrekkelig kvalitative og kvantitative ressurser og kompetanse, ut fra kravene i avtalen.Leverandøren skal til enhver tid søke å foreslå løsninger som vil øke verdien og nytten av tjenestene hos Kunden.

Kunden skal gis mulighet til å kontrollere og etterprøve Leverandørens arbeid og at oppgitte standarder, metoder eller lignende følges.

Henvendelser fra Kunden skal besvares uten ugrunnet opphold.

Leverandøren skal uten ugrunnet opphold varsle om forhold Leverandøren forstår eller bør forstå kan få betydning for gjennomføring av tjenesten, herunder eventuelle forventede forsinkelser. Leverandøren har plikt til å informere Kunden om endringer i egen eierstruktur, fusjoner, fisjoner og lignende.

Leverandøren har ansvaret for at personellet utfører tjenestene, slik dette er definert i avtalen, på en faglig forsvarlig, profesjonell og tilfredsstillende måte, samt til avtalt tid.

Leverandøren har under enhver omstendighet ansvaret for at alt personell han foreslår har den nødvendige kompetanse i forbindelse med den avtalte tjenesten til Kunden.

Dersom Leverandøren engasjerer underleverandør til å utføre tjenester som følger av denne avtalen, er Leverandøren fullt ansvarlig for utførelsen av disse tjenestene på samme måte som om Leverandøren selv stod for utførelsen.

All samhandling vedrørende spørsmål i tilknytning til avtalen skal kun foregå mellom Leverandøren og Kunden, med mindre partene avtaler noe annet.

Leverandørens bruk og utskifting av underleverandør skal godkjennes skriftlig av Kunden. Godkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Leverandøren plikter å samarbeide med tredjepart utpekt av Kunden i den utstrekning Kunden finner dette nødvendig for utførelsen av tjenesten. Kunden skal så langt som praktisk mulig angi behov for slikt samarbeid i avropet/bestillingen. Leverandøren plikter i slike tilfeller å ha en uavhengig stilling og opptre i samråd med Kunden.

Leverandøren er fritatt for pliktene som er nevnt i første avsnitt hvis han sannsynliggjør at slikt samarbeid vil innebære en vesentlig ulempe i forhold til hans eksisterende underleverandører eller øvrige forretningsforbindelser.

Kunden skal medvirke til gjennomføring av avtalen.

Kunden skal uten ugrunnet opphold varsle om forhold Kunden forstår eller bør forstå kan få betydning for gjennomføring av avtalte tjenester, herunder eventuelle forventede forsinkelser.

Begge parter skal sørge for forsvarlig kommunikasjon, oppbevaring, og sikkerhetskopiering av dokumenter og annet materiale av betydning for tjenestene uansett form, herunder e-post og annet elektronisk lagret materiale.

Leverandøren har risikoen og ansvaret for alt materiale uansett form, som skades eller ødelegges mens de befinner seg under Leverandørens kontroll.

Kunden forvalter fellesskapets ressurser og har et ansvar for å anskaffe varer og tjenester som er produsert på en lovlig og etisk forsvarlig måte.

Leverandør er forpliktet til å etterleve Kundens etiske og sosiale krav i egen virksomhet, samt bidra til etterlevelse hos den eller de underleverandører som medvirker til oppfyllelse av denne kontrakt.

Kunden, eller den han bemyndiger, har rett til å gjennomføre anmeldte eller uanmeldte kontroller på produksjonssted i kontraktsperioden. I tilfelle kontroll plikter Leverandør å oppgi navn og kontaktopplysninger på underleverandører.

Ved avtaleoppfølging, eller ved eventuell mistanke om mislighold, tilfaller all dokumentasjonsplikt Leverandør.

(ILO-konvensjoner nr 100 og 111)

Det skal ikke foregå noen diskriminering i arbeidslivet basert på etnisk tilhørighet, religion, alder, uførhet, kjønn, ekteskapsstatus, seksuell orientering, fagforeningsmedlemskap eller politisk tilhørighet.

(ILO-konvensjon nr 87 og 98)

Leverandørens ansatteskal uten unntak ha rett til å slutte seg til eller etablere fagforeninger etter eget valg, og å forhandle kollektivt.

Dersom disse rettigheter er begrenset eller under utvikling, skal Leverandøren medvirke til at de ansatte får møte ledelsen for å diskutere lønns- og arbeidsvilkår uten at dette får negative konsekvenser for arbeiderne.

Leverandøren skal sørge for at ansatte i egen organisasjon og ansatte hos eventuelle underleverandører ikke har dårligere lønns- og arbeidsforhold enn det som følger av landsomfattende tariffavtale eller det som ellers er normalt for vedkommende sted og yrke. Dette gjelder bare for ansatte som direkte medvirker til oppfyllelse av Leverandørens forpliktelser under avtalen.

Alle avtaler Leverandøren inngår og som innebærer utførelse av arbeid under denne avtalen skal inneholde tilsvarende forpliktelser.

Pris og betalingsbestemmelser er oppgitt i Bilag 3.

Prisene skal være faste i avtaleperioden og er inkludert alle direkte eller indirekte utgifter og avgifter som kan tenkes påløpt i forbindelse med tjenestene.

Betaling skal skje innen 30 dager etter mottak av faktura. Kunden har rett til å holde tilbake fakturaer som inneholder feil eller der avtalt dokumentasjon ikke medfølger, frem til dette er rettet av Leverandøren. Ingen form for gebyrer skal tilkomme.

Leverandørens fakturaer skal spesifiseres og dokumenteres slik at de kan kontrolleres av Kunden.

Fakturaer som mangler bestillerreferanse eller som blir sendt til feil fakturaadresse, vil bli returnert til Leverandøren.

Leverandøren skal levere elektronisk faktura til Direktoratet for Økonomistyrings (DFØ) fakturamottak i «Elektronisk handels-format» (EHF), fastsatt av Fornyings-, administrasjons- og kirkedepartementet.

Leveranse av elektroniske fakturaer skal skje på den av DFØ’s til enhver tid valgte kommunikasjonsmetode. Ved endring av kommunikasjonsmetode vil Leverandøren bli varslet seks måneder før nødvendig endring finner sted.

Leverandøren må selv bære eventuelle kostnader leveranse av elektronisk faktura måtte medføre for denne.

Elektronisk faktura adresseres Helsedirektoratet og sendes til DFØ i EHF-format og med adresse 983544622.

Det skal fylles ut to felt for referanse:

Deres ref. / bestillerreferanse, her settes inn 1220XXX

(1220=Helsedirektoratet, XXX=initialer til bestillende avdelings fakturamottaker)

Invoice/ContractDocumentReference/ID her fylles vårt saksnr.xx/xxxx

Fakturaer skal spesifiseres og dokumenteres slik atKunden enkelt kan kontrollere fakturaen i forhold til det avtalte vederlag.

Med mindre annet er avtalt, kanKunden kreve dagmulkt dersom leveransen er forsinket i henhold til pkt 3.8.1.1.

Ved forsinkelse påløper automatisk dagmulkt med 0,2 % av avtalt vederlag uten merverdiavgift for den del av leveransen som er forsinket for hver kalenderdag forsinkelsen varer. Dagmulkten kan likevel ikke være mindre enn nok 1000,- pr.kalenderdag.

Dagmulkten skal til sammen ikke utgjøre mer enn 10 % av vederlaget for hele Avtalen uten merverdiavgift. Det samlede tidsrom dagmulkt påløper, utgjør dagmulktperioden.

Dersom Avtalen omfatter flere leveranser, og en forsinket enkeltleveranse fører til at Kunden ikke kan nyttiggjøre seg den samlede leveransen, utgjør dagmulkten 0,2 % av totalt vederlag for hele Avtalen uten merverdiavgift.

Erstatning for indirekte tap kan ikke kreves. Tapt fortjeneste, tapt omsetning og tapte forventede besparelser anses som indirekte tap.

Erstatningen er begrenset til et beløp som tilsvarer kontraktssummen ekskl. merverdiavgift, per type mislighold.

Dersom Leverandøren eller noen han svarer for har utvist forsett eller grov uaktsomhet gjelder ikke de nevnte erstatningsbegrensningene.Kunden kan kreve erstatning for direkte og indirekte tap i stedet for dagmulkt.

Dersom Kunden ikke betaler til avtalt tid, har Leverandøren krav på rente i henhold til lov om renter ved forsinket betaling (Morarenteloven) av 19. des. 1976 nr. 100 av det beløpet som er forfalt til betaling.

Heving kan ikke skje hvis Kunden gjør opp forfalt vederlag med tillegg av forsinkelsesrenter innen fristens utløp.

Fyll inn opplysningene nedenfor, skriv ut og undertegne dokumentet. Dokumentet scannes og legges ved tilbudet.



Kontraktstildeling
Dato for kontraktstildeling: 18-06-2015
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Frantz annonseservice as962 223 729, Postboks 365, 8001 Bodø, NO.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00