Helikoptertjenester på Florø

Information

11/23/2015 4:27 PM (GMT+01:00)

Buyer

Justis- og beredskapsdepartementet - NAWSARH-project Justis- og beredskapsdepartementet - NAWSARH-project
Bjørn Ivar Aarseth Bjørn Ivar Aarseth
Postboks 3
4097 Sola
Norway
972417831

Short description

Omfanget av tildelt kontrakt vil være en full tjenestekontrakt som inkluderer helikopter (1 helikopter stasjonert på basen og 1 back-up helikopter som ikke nødvendigvis er stasjonert på basen), utstyr, personell, samt alle funksjoner som er nødvendige for å ivareta de spesifiserte tjenestene på samme nivå som Sea King p.t. ivaretar på Florø. Tjenesteyteren skal herunder være ansvarlig for alt vedlikehold og logistikk i tilknytning til operasjonene.

Hovedoppgaven for SAR-helikoptertjenesten vil være søk- og redningstjenester, luftambulanse og forebyggende redningstjenesteoperasjoner.

De sekundære oppgaver for SAR-helikoptertjenesten vil være transport av politi (til sikkert sted for avbording av mannskap), krisehjelp, miljøbeskyttelse og andre oppdrag i allmennhetens interesse rettet mot beskyttelse av vesentlige verdier eller miljø. For å unngå tvil understrekes det at sekundære militære oppdrag, anti-terror og spesialisert brannslukking, som for øyeblikket ivaretas av 330-skvadronen, faller utenfor arten og omfanget av denne anskaffelsen.

Se vedlagte “PQ Information Memorandum“ for nærmere informasjon.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Declaration%20of%20Committment.docx 44 KB
PQ%20Information%20Memorandum%20Flor%C3%B8.pdf 365 KB
Prequalification%20Questionnaire.docx 54 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00