Rammeavtale for kjøp av faglige råd for spesialistgodkjenning av leger og resertifisering av allmennleger

Information

Open procedure
8/14/2015 3:15 PM (GMT+02:00)

Buyer

HELSEDIREKTORATET HELSEDIREKTORATET
Ingrid Køhler Knutsen Ingrid Køhler Knutsen
Universitetsgata 2
0130 OSLO
Norway
983 544 622

Short description

Helsedirektoratet skal inngå en ny rammeavtale om levering av faglige råd i forbindelse med saksbehandling av søknader om spesialistgodkjenning av leger og resertifisering av allmennleger. For å understøtte Helsedirektoratets behandling av søknader er det nødvendig å knytte til seg én leverandør, som kan bidra med faglig ekspertise i enkeltsaker. Helsedirektoratet har i dag en rammeavtale med Den norske legeforening som utløper 30. september 2015.

Helsedirektoratet er et fagdirektorat og myndighetsorgan som ligger under og blir etatsstyrt av Helse- og omsorgsdepartementet. Direktoratet får også oppgaver fra andre departementer. Visjonen til Helsedirektoratet er God helse og gode liv. For mer informasjon om direktoratet henvises til www.helsedirektoratet.no.Ansvarlig for avtalen i denne konkurransen er Avdeling Godkjenning og regelverk som er en del av divisjon Kompetanse og personell.Avdeling innkjøp, drift og avtalestyring har ansvar for anskaffelsesprosessen.

Epost: anskaffelser@helsedir.no

Helsedirektoratetskal inngå en rammeavtale om levering av faglige råd i forbindelse med saksbehandling av søknader om spesialistgodkjenning av leger og resertifisering av allmennleger.Helsedirektoratet har ansvaret for spesialistgodkjenning av leger og tannleger og optikere samt resertifisering av allmennleger. Oppgaven var tidligere delegert til private yrkesorganisasjoner, men ble etter Stortingets beslutning lagt til Helsedirektoratet i 2011. For å understøtte Helsedirektoratets behandling av søknader er det nødvendig å knytte til seg én leverandør, som kan bidra med faglig ekspertise i enkeltsaker.Helsedirektoratet har i dag en rammeavtale med Den norske legeforening som utløper 30. september 2015.Se for øvrig konkurransegrunnlagets del 2 Kravspesifikasjon og tildelingskriterier.

Konkurransen er kunngjort på DOFFIN-databasen - Se www.doffin.no

Kunngjøring i Doffin: 02.07.2015

Evaluering: Uke 35 - 36

Anskaffelsen skal reguleres av vedlagte forslag til Standard kontraktsvilkår

Krav: Leverandøren skal ha økonomisk kapasitet til å gjennomføreleveransen

Dokumentasjonskrav:Kredittvurdering/rating ikke eldre enn 12 måneder og som baserer seg på siste kjente regnskapstall. En rating skal være utført av offentlig godkjent kredittvurderingsinstitusjon. Minimumskrav - leverandør skal være kredittverdig.

Tilbudets priser skal oppgis i tilbudet, se konkurransgrunnlagets del 2 Kravspesifikasjon og tildelingskriterier og vedlagte prisskjema for utfylling.

Betalings- og faktureringsbetingelser framgår av kontraktsvilkårene.

Det har vært en jevn nedgang i utbetalinger til faglig råd siden Helsedirektoratet overtok oppgaven med spesialistgodkjenning i 2011. Det må påregnes nedgang i behovet for faglig bistand, jf pkt 2.1.

Her vil leverandørens beskrivelse avden kompetansenhan vil benytte inn i oppdragene på de ulike spesialistområdene, jf. pkt. 2.3.1, vektlegges.

Leverandørenspriser og antatt timeomfangvil legges til grunn for evalueringen av dette tildelingskriteriet. Tilbudene vil bli vurdert og sammenlignet både med hensyn til tilbudte timepriser og det anslåtte timeomfanget innenfor de oppstilte kategoriene i prisskjemaet.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00