Anskaffelse- Skole- og barnehageadministrativt system, 2015

Information

Open procedure
6/23/2015 9:55 AM (GMT+02:00)
8/28/2015 1:00 PM (GMT+02:00)
8/28/2015 1:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Ålesund kommune Ålesund kommune
Jonny Indrevåg Jonny Indrevåg
Keiser Wilhelmsgate 11
6003 Ålesund
Norway
942 953 119

Closing date has passed.

Short description

Gjennom denne anskaffelsen ønsker Oppdragsgiver å inngå avtale med en leverandør vedrørende kjøp av et nytt Skole- og barnehageadministrativt system til eKommune Sunnmøre, bestående av 8 kommuner. Systemet skal blant annet ivareta de administrative funksjonene for barnehager, SFO og skoler.

Oppdragsgiver for denne konkurransen er: Ålesund kommune, på vegne av av eKommune Sunnmøre. eKommune Sunnmøre er et IKT-samarbeidsprosjekt organisert etter Kommunelovens §27. eKommune Sunnmøre er etablert med et eget styre, representert ved rådmennene i de deltakende kommunene Ålesund, Giske, Sula, Haram, Skodje, Ørskog, Norddal og Sandøy.Formålet med eKommune Sunnmøre

- Å møte felles IKT-utfordringer for deltakerne gjennom innkjøp, implementering og drift av felles løsninger som ivaretar kommunene sine IKT behov, imøtekommer myndighetskrav og gir innbyggerne tilgang til døgnåpne kommunale tjenester.

Gjennom denne anskaffelsen ønsker Oppdragsgiver å inngå avtale med en leverandør vedrørende kjøp av et nytt Skole- og barnehageadministrativt system til eKommune Sunnmøre, bestående av 8 kommuner. Systemet skal blant annet ivareta de administrative funksjonene for barnehager, SFO og skoler.Videre er formålet med anskaffelsen:1) Å få optimalisert, samordnet og forenklet driften.

2) Effektivisering gjennom bruk av de mest moderne systemene som er tilgjengelig, forenklet brukerdialog, mer rasjonell utnyttelse av grunndata og bedre samordning og ressursstyring, både internt og mot eksterne aktører i forbindelse med integrasjoner, registeruttrekk og rapportering.

3) Bedre oppfyllelse av krav innenfor lov og avtaleverk, bedre internkontroll og økt interkommunal samhandling innenfor oppvekstsektoren.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00