Tjenestedesign og bistand med utvikling av modeller innenfor to 3-årige utviklingsprogram i kommunal omsorgssektor

Information

Open procedure
6/17/2015 1:25 PM (GMT+02:00)
7/28/2015 12:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

HELSEDIREKTORATET HELSEDIREKTORATET
Ingrid Køhler Knutsen Ingrid Køhler Knutsen
Universitetsgata 2
0130 OSLO
Norway
983 544 622

Closing date has passed.

Short description

Helsedirektoratet har ansvar for gjennomføring av oppdrag knyttet til to 3-årige utviklingsprogram, henholdsvis Nevroplan 2015 og det 3-årige utviklingsprogrammet for forebyggende hjemmebesøk til eldre.

Helsedirektoratet ønsker avtale med en leverandør som kan bistå med tjenestedesign og grafisk bistand knyttet visuell framstilling og synliggjøring av arbeidsprosessene som er utviklet innenfor de to programmene som andre kommuner kan ta i bruk.

Helsedirektoratet er et fagdirektorat og myndighetsorgan som ligger under og blir etatsstyrt av Helse- og omsorgsdepartementet. Direktoratet får også oppgaver fra andre departementer.

Visjonen til Helsedirektoratet er God helse og gode liv. For mer informasjon om direktoratet henvises til www.helsedirektoratet.no

Denne anskaffelsen er forankret i Avdeling omsorgstjenester som ligger i Divisjon Primærhelsetjenester. Avdeling innkjøp, drift og avtalestyring har ansvar for anskaffelsesprosessen.

Epost: anskaffelser@helsedir.no

Helsedirektoratet har ansvar for gjennomføring av oppdrag knyttet til to 3-årige utviklingsprogram, henholdsvis Nevroplan 2015 og det 3-årige utviklingsprogrammet for forebyggende hjemmebesøk til eldre. Begge oppdragene har to sentrale elementer, gjennomføring av erfaringsoppsummering og workshop medutviklingskommuner som er med i programmenesamt videreutvikling og ferdigstilling av modeller som andre kommuner kan ta i bruk.

Helsedirektoratet ønsker å inngå avtale med et fagmiljø innenfor tjenestedesign (heretter referert som leverandøren) som kan bistå med tjenestedesign og grafisk bistand knyttet visuell framstilling og synliggjøring av arbeidsprosessene som er utviklet innenfor de to programmene. Som en del av bistanden skal leverandøren ha ansvar for å planlegge og fasilitere to workshops med prosjektene i utviklingsprogrammene.Se for øvrig konkurransegrunnlagets del 2 Kravspesifikasjon og tildelingskriterier.

Konkurransen er kunngjort på DOFFIN-databasen - Se www.doffin.no

Kunngjøring i Doffin: 16.06.2015

Evaluering:

Uke 31-32

Anskaffelsen skal reguleres av vedlagte forslag til Standard kontraktsvilkår

Krav: Leverandøren skal ha økonomisk kapasitet til å gjennomføreleveransen

Dokumentasjonskrav:Kredittvurdering/rating ikke eldre enn 12 måneder og som baserer seg på siste kjente regnskapstall. En rating skal være utført av offentlig godkjent kredittvurderingsinstitusjon.

Minimumskrav - leverandør skal være kredittverdig.

Tilbudets priser skal oppgis i tilbudet, se konkurransgrunnlagets del 2 Kravspesifikasjon og tildelingskriterier og vedlagte prisskjema for utfylling.

Betalings- og faktureringsbetingelser framgår av kontraktsvilkårene.

Arbeidet med å sammenstille og utvikle modeller skal være ferdigstilt innen 08.12.2015.Oppdraget har en økonomisk ramme på NOK 800 000 og 1 000 000 ekskl. mva.

Her vil leverandørens beskrivelse av oppdragsforståelse og løsning, jf. pkt.2.3.1 og 2.3.2 vurderes.Inkludert i dette også hvilken kompetanse leverandøren vil benytte inn i oppdraget.Ved vurderingen vektlegges sammenheng mellom valgt løsning og oppdragsgivers behov.

Leverandørens totalpris vil legges til grunn for evalueringen av dette tildelingskriteriet. Her gis poeng etter sammenligning av tilbudene med hensyn til tilbudt totalpris inklusive timepris og omfang.

Leverandøren skal levere elektronisk faktura til Direktoratet for Økonomistyrings (DFØ) fakturamottak i «Elektronisk handels-format» (EHF), fastsatt av Fornyings-, administrasjons- og kirkedepartementet.

Leveranse av elektroniske fakturaer skal skje på den av DFØ’s til enhver tid valgte kommunikasjonsmetode. Ved endring av kommunikasjonsmetode vil leverandøren bli varslet seks måneder før nødvendig endring finner sted.

Leverandøren må selv bære eventuelle kostnader leveranse av elektronisk faktura måtte medføre for denne.

Elektronisk faktura adresseres Helsedirektoratet og sendes til DFØ i EHF-format og med adresse 983544 622.

Fyll inn opplysningene nedenfor, skriv ut og undertegne dokumentet. Dokumentet scannes og legges ved tilbudet.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00