Opplæringsprogram om miljøbehandling og integrert bruk av musikk og sang

Information

Open procedure
6/16/2015 10:56 AM (GMT+02:00)
8/10/2015 12:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

HELSEDIREKTORATET HELSEDIREKTORATET
Ingrid Køhler Knutsen Ingrid Køhler Knutsen
Universitetsgata 2
0130 OSLO
Norway
983 544 622

Closing date has passed.

Short description

Helsedirektoratet ønsker å inngå en avtale med leverandør som kan sørge for å videreutvikle og spre opplæringsprogram om miljøbehandling med integrert bruk av musikk og sang til ansatte i helse- og omsorgstjenestene.

Avtalen vil i første omgang vare ut 2017 og omfatte en opsjon på forlengelse i ett år av gangen ut 2020.

Helsedirektoratet er et fagdirektorat og myndighetsorgan som ligger under og blir etatsstyrt av Helse- og omsorgsdepartementet. Direktoratet får også oppgaver fra andre departementer.

Visjonen til Helsedirektoratet er God helse og gode liv. For mer informasjon om direktoratet henvises til www.helsedirektoratet.no

Denne anskaffelsen er forankret i Avdeling utdanning og personell som ligger i Divisjon Kompetanse og personell. Avdeling innkjøp, drift og avtalestyring har ansvar for anskaffelsesprosessen.

Epost: anskaffelser@helsedir.no

Helsedirektoratet ønsker å inngå en avtale medet kompetansemiljø (heretter referert som leverandør)som kan sørge for å videreutvikle og spre opplæringsprogram om miljøbehandling med integrert bruk av musikk og sang til ansatte i helse- og omsorgstjenestene. Målet med å gi ansatte i helse- og omsorgstjenestene kompetanse i miljøbehandling med integrert bruk av musikk og sang, er å bidra til at musikk og sang integreres systematisk og helhetlig i den enkelte brukers/pasients behandlingstilbud. Dette kan skje ved at deltakerne gis verktøy og metoder til å kartlegge brukernes/pasientenes behov og preferanser. Med utgangspunkt i kartleggingen skal de sørge for at musikk og sang tilpasset den enkeltes behov tas i bruk og dokumenteres gjennom journalføring på lik linje med andre typer behandling og medikamenter.Helsedirektoratet avholdt 12. mai en dialogkonferanse for å samle erfaringer og få kunnskap om aktører som har erfaring i å utvikle og gjennomføre denne type opplæring for ansatte i omsorgstjenestene.Helsedirektoratet ønsker å stimulere til at flere kompetansemiljøer kansamarbeide om denne avtalen slik atulik kompetanse og erfaringpå området blir trukket inn i opplæringen. Jf. punkt 1.2.5Underleverandører/samarbeidspartnere.Den som får oppdraget må kunne sette i gang videreutvikling umiddelbart etter kontraktsinngåelse slik at påmelding og første opptak kan være gjennomført senest 30. november 2015.Det er avsatt fem (5) millioner kroner til satsningen i 2015. Med forbehold om bevilgninger på samme nivå over statsbudsjettet for de neste årene, legges det til grunn at satsningen vil ha en varighet som følger planperioden for Omsorg 2020 og Kompetanseløft 2020. Se for øvrig konkurransegrunnlagets del 2 Kravspesifikasjon og tildelingskriterier.

Konkurransen er kunngjort på DOFFIN-databasen - Se www.doffin.no

Kunngjøring i Doffin: 15.06.2015

Evaluering: Uke 33 - 34

Anskaffelsen skal reguleres av vedlagte forslag til Standard kontraktsvilkår

Krav: Leverandøren skal ha økonomisk kapasitet til å gjennomføreleveransen

Dokumentasjonskrav:Kredittvurdering/rating ikke eldre enn 12 måneder og som baserer seg på siste kjente regnskapstall. En rating skal være utført av offentlig godkjent kredittvurderingsinstitusjon.

Minimumskrav - leverandør skal være kredittverdig.

Tilbudets priser skal oppgis i tilbudet, se konkurransgrunnlagets del 2 Kravspesifikasjon og tildelingskriterier og vedlagte prisskjema for utfylling.

Betalings- og faktureringsbetingelser framgår av kontraktsvilkårene.

Avtalen gjelder i første omgang ut 2017, med opsjon på forlengelse av avtaleperioden i ett år av gangen tilog med 2020.

Det er avsatt fem (5) millioner kroner til satsningen i 2015. Det tas forbehold om bevilgninger på samme nivå over statsbudsjettet for de neste årene.Når det tas stiling til spørsmålet om å utløse opsjon, kan Helsedirektoratet som oppdragsgiver komme med nye styringssignaler og justeringer.

Her vil leverandørens beskrivelse av opplæringsprogrammet, jf. punkt2.3.1 vurderes.Ved vurderingen vektlegges sammenheng mellom valgt løsning og oppdragsgivers behov.

- I hvilken grad avspeiler organisering av opplæringsprogrammet forståelse for målgruppens arbeidssituasjon, tjenestenes driftsmåte og brukernes behov

- Undervisningspersonalets faglige og pedagogiske kompetanse

- I hvilken grad det er lagt opp til å motivere til at kompetansen deltakerne tilegner seg forankres på deltakernes arbeidssted

Her vurderes leverandørens kapasitet forstått som antall deltakere, antall klasser/grupper og i hvilken grad opplæringsprogrammet på en hensiktsmessig måte er tilgjengelig for ansatte i helse- og omsorgstjenestene i alle landets regioner/fylker.

Leverandørens pris med fordeling på faste kostnader og enhetsprisen pr. deltaker vil legges til grunn for evalueringen av dette tildelingskriteriet. Det er viktig at aktivitetene i framdriftsplanen og kostnadsfordelingen er realistisk med hensyn til de deler av leveransen og kostnadene for dette som kan gjennomføres i 2015. Jf. punkt. 2.2

Leverandøren skal levere elektronisk faktura til Direktoratet for Økonomistyrings (DFØ) fakturamottak i «Elektronisk handels-format» (EHF), fastsatt av Fornyings-, administrasjons- og kirkedepartementet.

Leveranse av elektroniske fakturaer skal skje på den av DFØ’s til enhver tid valgte kommunikasjonsmetode. Ved endring av kommunikasjonsmetode vil leverandøren bli varslet seks måneder før nødvendig endring finner sted.

Leverandøren må selv bære eventuelle kostnader leveranse av elektronisk faktura måtte medføre for denne.

Elektronisk faktura adresseres Helsedirektoratet og sendes til DFØ i EHF-format og med adresse 983544 622.

Fyll inn opplysningene nedenfor, skriv ut og undertegne dokumentet. Dokumentet scannes og legges ved tilbudet.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00