WAN infrastruktur til Ringkøbing-Skjern Kommune.

Information

02 - Contract Notice
Restricted procedure
6/26/2015 3:26 PM (GMT+02:00)
8/17/2015 10:00 AM (GMT+02:00)

Buyer

Ringkøbing-Skjern Kommune Service og Digitalisering Ringkøbing-Skjern Kommune Service og Digitalisering
Ved Fjorden 6
6950 Ringkøbing
Denmark
29189609

Closing date has passed.

Short description

Ringkøbing-Skjern Kommune efterspørger en netværksydelse til kommunens datakommunikation (WAN). Løsningen omfatter et netværk, der skal forbinde kommunens decentrale lokationer (administration, skoler, plejecentre, dagtilbud mm.) med kommunens centrale driftscenter. Løsningen skal udover data også bruges til bl.a. drift af kommunens IP-telefonianlæg.
 Endvidere udbydes internetforbindelse(r) og forbindelser til serviceudbydere, der terminers på kommunes driftscenter.
WAN løsningen forventes at omfatte ca. 120 lokationer indenfor kommunes geografi og skal leveres med båndbredder på fra 100/100 Mbit/s til 1/1 Gbit/s, med mulighed for opgradering op til 10/10 Gbit/s. Der skal tilbydes redundans på enkelte forbindelser. 
Derudover efterspørger Ringkøbing-Skjern Kommune 200 internetforbindelser til etablering i kontraktperioden, som skal bruges til udvalgte hjemmearbejdspladser, telesundhedsløsninger, WiFi til turismeformål o.a.

Erhvervsudvikling: Samtidig efterspørger Ringkøbing-Skjern Kommune udbygning af NGA-infrastruktur til erhvervsfremme og regional udvikling i de dele af kommunen, hvor erhvervsliv og borgere i dag ikke har tilbud om højhastighedsforbindelser. Det gøres i overensstemmelse med Lov om erhvervsfremme og regional udvikling. Dermed ønsker Ringkøbing-Skjern Kommune at opnå, at erhvervsliv og borgere i disse områder hurtigst muligt får tilbudt højhastighedsforbindelser på 100/100 Mbit/s, med mulighed for opgradering på kommercielle vilkår. Ringkøbing-Skjern kommune har mulighed for at give støttemidler hertil på op til 70 mio. kr., hvilket forudsætter overholdelse af EU guidelines vedr. statsstøttemidler for hurtig udrulning af bredbånd 2013/C 25/01.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Samtlige bilag 55 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00